Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi benim kocis degilmis cok sukur
cok isirir yuzlerimde biraz hassas oldigi icin hemen kizarir
isirma diyorum canim aciyor diyorum
ama nafile dayanamiyorum diyo geri hemen opuyor
aynen benim kocamda çok ısırır acıyo derim öper.. Ama bende ısırırım çok severim ısırmayı kolunu acayip ısırdığım zamanlar olur ama ben annemi de ısırırdım. Heralde çocuk olunca nasıl ısırırım bilmem...
benim eşimde sağolsun ıssırır yana k olsa daha iyi kolumun üst tarafını bacağımın kaba yeerini falan oralar daha çok acıyo ya yapmaaa diye bağırıncada iğne yaptım tatanoz iğnesi diye gelde gülme
Allah iyiliğinizi versin kızlar yaa gece gece güldürdünüz beni ne kuduruk karılarsınız ayol birinin kocası ısırıyosa 10 tanede hatun ısırgan çıkıyo kaydirigubbakcemile3
Yok benim ki isirmaz sadece sakadan Homer Simpsonsun oglunu bogdugu gibi bogar birde gidiklar :) Koca koca adamlar ama aslinda cocuk gibiler :) Olsun onlarda öyle seviyor
Eşim sürekli değil ama arada ısırır beni.artık sırtım kolum omzum nereye denk gelirse.Bu sanırım benimsin işaret koyarım sana gibi birşey bu mağara adamları için :)