Sizin tepkiniz nasıl olurdu?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
3 ayı biraz geçti biriyle beraberim 27 yaşında 23 yaşındayım.Bulunduğumuz yer ufak biyer oyüzden buluşmalarda sıkıntı oluyor kendiside bunu biliyor.Normalde gezmeye gtceğimiz zaman onun evine yakın yerde arabasına binerim.Bu konuda çok hassas olduğumu biliyor.Çevremden dolayı rahat dolaşamıyorum.Neyse bugun yine gidiyordum evinin o tarafa doğru baktım bizim mahallenin oraya gelmiş bende elimle ileriye git diye işaret yaptım.Sonra evinin o tarafa yürümeye devam ediyordum arkama baktım arkamda biyerde durmuş döndüm orda bindim.Beni uğraştırıyorsun orası olmaz bura olmaz diye diyor.Normalde bunu sorun yapmazdı buluşma zorluklarını.Ben de dedim haber etseydin gelme bu tarafa derdim sen kafana göre gelmişsin biliyorsun orda binemem dedim.Of bilmem ne dedi.Şu taraftan girebilir miyiz yola dedim al kendin gir alla alla bu ne ya iyi buluşmayalım indireyim seni evine git bu ne böyle ya diyip sesini yükseltmeye başladı.Benimde içim doluydu zaten ağlamaya başladım birden.Bana demedin ordan alıcam diye ben mi çağırdım gel buraya diye sonra binmedim mi naptım.Her defa bindiğim yerde bincez diye yürüdüm dedim.Tamam indir dedim.Tamam ağlama falan dedi sıkıyordum kendimi yüzüm kıpkırmızı oldu tamam bişey yok konuyu kapatalım dedi bana bakınca gözüm istemsizce doluyordu.Normalde bu tepkiyi vermem ne olduysa kendime hakim olamadım ufak ufak göz yaşlarım akmaya başladı.Özür diledi çiçeğim böceğim vs konuştu.Benimde morelim bozuldu gücüme gitti bıktım o görür bu görür falan demesine.Sonra ben sinirlenince kötü olurum bak konuş hadi dedi.Konuşmadım çünkü içimden gelmedi konuşmadım dye yine sesini yükseltti sanki zorla gülücem konuşucam.Sonra seni bırakayım böyle olucaksan arama beni dedi.Neyse indim arabadan.Sonra bi işim vardı hallettim geleyim mi dedim yok bu tarafta tanıdığım iki liseli var dedi normal bi şekilde nerden tanıyorsun dedim bağırmaya basladı yeter be tanıyorsam tanıyorum ne sık boğaz ediyorsun alla alla şuna bak herşeyde kıskançlık demeye basladı ben de sakin bir tavırla sadece sordum bişey demedim dedim oda sen git evine dedi kapadı.Ben de evime geldim.Bu ne şimdi?

Paragraftan haberdar olmadığınız için okuduğumu yanlış anlamış olabilirim ama sanırım sevgiliniz sizi arabadan indirip bir daha beni arama demiş. Siz işinizi halledip aramışsınız yanımda iki tane liseli var demiş. Arama dememiş miydi? Sizinle buluşmak niyetiyle çıkmadı mı dışarı, liseliler nereden geldi? Liseli nedir ya?

Hakikaten bu ne şimdi?

Sana arama demis , sende aramamissin ..
En buyuk hatayida aranakla yapmissin , madem arama dedi arama ne poposunu kaldiriyosunki ..

gizli kaçak buluşmalar en başta tatlı heyecan oluyor sonra sıkılmaya başlıyorsun..sevgilin artık sıkılmış..

3 ayda ne kadar laçka olmuş ilişkiniz. Bence yapılması gereken belli

27 yasinda kocaman adamin bu tarz bir iliskiden rahatsiz olmasi normal.
ama adam karaktersiz o ayri.
ne demek in arabadan, yok sanane, git evine.
agzini burnunu kirmak lazim.

Bu tip adamların peşinden koşmaya, ısrarcı olmaya değmez.
Niye yıpratıyosunuz kendinizi boşu boşuna?

bir daha aramazdım,beni alma yerini sorun ediyorsa zaten önemsemiyordur ki.Sevseydi dünyanın öbür ucunda olsa yine beklerdi.Adam bahane arıyor işte

Adam belli rahat kiz ariyor
aslinda okurken belki bu gizlilik durumumdan sıkılmış diye düşündüm
ama yanimda iki liseli var falan bu ne demek ne igrenc konusma şekli
canim bu adam niyeti bozmuş
hangimiz simdi turkiye sartlarinda
sevgilimizi evimizin önüne kadar getirtip
amerikan filmlerindeki gibi kapı önünde
öpüsup veda ediyoruz...
bende hep evimin az uzağında biraktiririm kendimi....

Bırakıyım dedikten sonra inmedim 1 saat oturduk biyerde.Konuşmaya çalıştı konuştumda yüzüm asıktı.Böyle yapıcaksan arama beni dedi sonra kendi çiceğim böceğim konuştu.Sonra bi işim vardı indim ben sonra aradım gerisi yazıyor zaten.Liseli derken kapının önünde tanıdık bir iki kız var dedi

ben tam anlayamadım açıkçası inerken bir daha arama diyerek mi indiniz yoksa adam onu daha önce söyledide mutlu mesut mu indiniz liseliler nerden çıktı adam sizi nerde bekliyordu siz nerden biniyordunuz size yalvardı mı bağırdı mı babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
şaka bir yana ilk başta heyecanlı gelmiş sonra sıkılmış bu hallerden biraz kaba anına göre hareket eden tutarsız biri gibi geldi bana. sanki güvenilecek biri değil gibi ama bu benim tahminim sadece anlattıklarınızdan yola çıkarak tabiki

Sevgiliniz polis değil mi sizin? Tanımasından daha doğal ne var yani insanları? Zaten küçük bir yerde yaşıyorsunuz.

Böyle abuk subuk nedenlerle tartışma nasıl çıkarıyor insanlar ben anlamıyorum zaten. Bu gözyaşları, restler o kadar laçkalaşıyor ki ondan sonra hayat tarzı haline geliyor, ne kavganıza inanılıyor o zaman ne de tribinize. Bir buluşma yeri belirleyemiyorsanız da çıkmayın gerçekten.

sende arabasına bınme ozaman hem korkuosun yapacagından da gerı kalmıosun bırde hala ne yapayım dıosun Allah akıl fıkır versın sana ne dıyım:)

Sevgilinin yaptiklari yalnis ama seninkide ayri bi yalnis 27 yasinda adam oyle seylerdrn hoslanmaz ki sizinde yasiniz 18 deil madem mileti okadar onemsiyosunuz hic arabasina binmeyin ne o oyle az ilerde dur yok su yoldan gidelim ben erkek olsam bende sikilirdim ayrica o liselilerde konuya nerden dahil oldu hic anlamadim..

ablam ben senden yaşça kucugum bizim okulumuz evime yakın ve benim sevgilimle görülme riskim de çok fazla fakat ben bile ona aman bizi görürler demeden o bana kendi soyluyo burda görürler laf olmasın diye her türlü yolu bulup yine gorusuyoruz yani seni onemsiyosa zaten bunları kendi akıl ederdi bağırıp cagirmazdi böyle bi konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…