Sizin tepkiniz nasıl olurdu?

Tartışma yaşanmış,arabadan inme falan olmuş,sonradan tekrar arayıp bir şey olmamış gibi geleyim demek niye?
Bu arada "iki liseli yanimda" ne demek ya sapık falan mı bu, migdem bulandı iyk

3 ayı biraz geçti biriyle beraberim 27 yaşında 23 yaşındayım.Bulunduğumuz yer ufak biyer oyüzden buluşmalarda sıkıntı oluyor kendiside bunu biliyor.Normalde gezmeye gtceğimiz zaman onun evine yakın yerde arabasına binerim.Bu konuda çok hassas olduğumu biliyor.Çevremden dolayı rahat dolaşamıyorum.Neyse bugun yine gidiyordum evinin o tarafa doğru baktım bizim mahallenin oraya gelmiş bende elimle ileriye git diye işaret yaptım.Sonra evinin o tarafa yürümeye devam ediyordum arkama baktım arkamda biyerde durmuş döndüm orda bindim.Beni uğraştırıyorsun orası olmaz bura olmaz diye diyor.Normalde bunu sorun yapmazdı buluşma zorluklarını.Ben de dedim haber etseydin gelme bu tarafa derdim sen kafana göre gelmişsin biliyorsun orda binemem dedim.Of bilmem ne dedi.Şu taraftan girebilir miyiz yola dedim al kendin gir alla alla bu ne ya iyi buluşmayalım indireyim seni evine git bu ne böyle ya diyip sesini yükseltmeye başladı.Benimde içim doluydu zaten ağlamaya başladım birden.Bana demedin ordan alıcam diye ben mi çağırdım gel buraya diye sonra binmedim mi naptım.Her defa bindiğim yerde bincez diye yürüdüm dedim.Tamam indir dedim.Tamam ağlama falan dedi sıkıyordum kendimi yüzüm kıpkırmızı oldu tamam bişey yok konuyu kapatalım dedi bana bakınca gözüm istemsizce doluyordu.Normalde bu tepkiyi vermem ne olduysa kendime hakim olamadım ufak ufak göz yaşlarım akmaya başladı.Özür diledi çiçeğim böceğim vs konuştu.Benimde morelim bozuldu gücüme gitti bıktım o görür bu görür falan demesine.Sonra ben sinirlenince kötü olurum bak konuş hadi dedi.Konuşmadım çünkü içimden gelmedi konuşmadım dye yine sesini yükseltti sanki zorla gülücem konuşucam.Sonra seni bırakayım böyle olucaksan arama beni dedi.Neyse indim arabadan.Sonra bi işim vardı hallettim geleyim mi dedim yok bu tarafta tanıdığım iki liseli var dedi normal bi şekilde nerden tanıyorsun dedim bağırmaya basladı yeter be tanıyorsam tanıyorum ne sık boğaz ediyorsun alla alla şuna bak herşeyde kıskançlık demeye basladı ben de sakin bir tavırla sadece sordum bişey demedim dedim oda sen git evine dedi kapadı.Ben de evime geldim.Bu ne şimdi?
sana ulasmasina engel ol ve cikar hayatindan.. otyrmamis karakter.. net!

hassaiyetlerine onem vermeyen, kaba saba davranip, rest cekip, bitsin filan diye cart curt yapan, kisiligi oturmamis bu adamla gorusme derim bir daha..
o rest ceken herif hemen eline ayagina yapisabilir sen birakinca.. rica ederim ugrasma, yol ver..

simdi bu liseli illa kiz olmak zorunda mi bu bir? belki lisedeki arkadaslarindan bahsetmistir bu da iki..

Ömrü hayatında zar zor Doğan'a binip de kendini ferraride sanan erkek modeli. Ve bunun verdiği görgüsüzlük.

bu ilişkinin iyi bir sonu yok bence ,
ne demek in o zaman arabadan
hakaret kabul ederim ben bunu
sizde lütfen bunları görmezden gelmeyin
sen istediğin zaman öyle beni in diye kovamazsın kendine gel deyip bir daha aramasaydınız sizden kıymetlisi olmazdı.

Back
X