- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Yasim 22 evet. Hakliainiz belkide fazla tepki veriyorum. Kendimi frenlemeyi denicemYaşınız gerçekten 22 ise olur öyle :)
Çok gencsiniz. Zamanla daha anlayışlı olursunuz, kardeşler ve aile yarış yada kıyas malzemesi olamaz.
Onun yerine Eşinizin size de vakit ayirmasini sağlayın. Ablası olmadığı zamanlarda başbaşa gezin.
Evet eşinize kızmışsınız. Görümcenizle olan ilişkiyi bozmayın ama bu sebepten.Belkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok
Siz eşinizle istediginiz şekilde gezseniz, eşiniz size gezmemek için bahaneler sunmasa, şuan görumcenizle çıkmasına bu kadar takılmayacaktınız.Belkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok
Görümceyle ilişkisi "gelin çay koy geliyorum"Evet eşinize kızmışsınız. Görümcenizle olan ilişkiyi bozmayın ama bu sebepten.
Ama bu hep olmamalıIki kardeş yanliz da gezebilir ben bozulmam
Yani aşırıya kaçmamak şartıyla aman be kuzu takma kafanaAma bu hep olmamalı
Konu sahibi değilimYani aşırıya kaçmamak şartıyla aman be kuzu takma kafana
O da guzelmisKonu sahibi değilim
Bende zamanında ablam ilk evlendiği senelerde dışarı hep tek çağırırdım. Bir gün eniştem sitem etmişti, 9 kere ikiniz gidiyorsanız bir kerede benide çağırın çayınızı içerim, dışlamayın diye
Aynen oraya takıldım bende aslında bu cümlenin aynısını eşinize de söyleseniz,kendinizi iyi bir şekilde ifade edersiniz aslında. Umarım eşiniz anlayış gösterir size.Ozellikle de esimin gelme demesi ayri sacma. Malesef bi tek gezme durumunda cocuklar problem oluyor
siz 3 kucuk cocugu olup onlara aktivite arayan kisi miydiniz. cocuklu kisilerle saga sola gitmeyi ben de sevmem ayakbagi olurlar diye.benim de cocugum var.ama gorumceniz yanlis yapmis madem gezmeyecek o zaman hizmet de beklemesin.Arkadaslar merhaba. Bir sorunla karsinizdayim. Ya da belkide bana göre bir sorundegerli goruslerinize ihtiyacim var. Soruna gelecek olursak, benim bir gorumcem var. Her tatilde ailesinin yanina gelir. Bizde hep bir sokakta oturdugumuz icin geldiginde neredeyse her gun gorusuyoruz. Evime davet ederim guzelce agirlarim hizmetimi eksik etmem. Aramizdada hic tartisma gecmemistir simdiye kadar. Fakat bazi seylere cok icerlemeye basladigimi hissettim. Mesela hizmete sira gelince beni arayip (arabayla suraya gotur ya da sunu hazirla bi cay koyda oturalim aksam sende kalayim gibi) gezmeye sira gelince esimle tek gitmek isteyip beni hic aramamasi. Bu ona kirildigim nokta. Ama asil kizginligim esime. Mesela bugun gorumcem aradi suraya gidelim tablo alicam diye. Esim bana zaten hemen gidip gelicez cocuklari napican gelme sen dedi. O kadar alindim ki anlatamam acikcasi bensiz gezmelerinden hoslanmiyorum sonucta o kardesiyse bende esiyim. Esim bozuldugumu anlayinca defalarca aradi hazirlan diye gitmedim. Sanki dis kapinin dis mandaliymisim gibi hissettim. Bu gorumcem her geldiginde yasaniyor malesef ki. Ve bende kiriliyorum en cokta esime ... Sizce abartiyor muyum. Siz de alinir ya da rahatsiz olur muydunuz ?
Ben de alınırdım ama uygın bir dille söylerdim. Çocuklarım olduğu için mi beni götürmek istemiyorsunuz, ağır mı geliyor çocuklarla uğraşmak, birinizin yeğeni birinizin çocuğu derdimArkadaslar merhaba. Bir sorunla karsinizdayim. Ya da belkide bana göre bir sorundegerli goruslerinize ihtiyacim var. Soruna gelecek olursak, benim bir gorumcem var. Her tatilde ailesinin yanina gelir. Bizde hep bir sokakta oturdugumuz icin geldiginde neredeyse her gun gorusuyoruz. Evime davet ederim guzelce agirlarim hizmetimi eksik etmem. Aramizdada hic tartisma gecmemistir simdiye kadar. Fakat bazi seylere cok icerlemeye basladigimi hissettim. Mesela hizmete sira gelince beni arayip (arabayla suraya gotur ya da sunu hazirla bi cay koyda oturalim aksam sende kalayim gibi) gezmeye sira gelince esimle tek gitmek isteyip beni hic aramamasi. Bu ona kirildigim nokta. Ama asil kizginligim esime. Mesela bugun gorumcem aradi suraya gidelim tablo alicam diye. Esim bana zaten hemen gidip gelicez cocuklari napican gelme sen dedi. O kadar alindim ki anlatamam acikcasi bensiz gezmelerinden hoslanmiyorum sonucta o kardesiyse bende esiyim. Esim bozuldugumu anlayinca defalarca aradi hazirlan diye gitmedim. Sanki dis kapinin dis mandaliymisim gibi hissettim. Bu gorumcem her geldiginde yasaniyor malesef ki. Ve bende kiriliyorum en cokta esime ... Sizce abartiyor muyum. Siz de alinir ya da rahatsiz olur muydunuz ?
Yani az gördügü icin ... her zaman göre bilse her yaptigini yapmaz bundan emin olun :))) siz 24 saat berabersiziniz sizin her istediginizi yapsa ohooBelkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?