Sizin tepkiniz ne olurdu?

Yasim 22 evet. Hakliainiz belkide fazla tepki veriyorum. Kendimi frenlemeyi denicem

Belkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok
Evet eşinize kızmışsınız. Görümcenizle olan ilişkiyi bozmayın ama bu sebepten.

Belkide haklisiniz. Ama esim bana ablasina gosterdigi kiymeti gostermiyor. O soyledigi anda onu gezmeye cikariyor ama bana bin tane bahane buluyor. Ben esime kizginim en cok
Siz eşinizle istediginiz şekilde gezseniz, eşiniz size gezmemek için bahaneler sunmasa, şuan görumcenizle çıkmasına bu kadar takılmayacaktınız.
Bu durumu eşinizle konuşun bence.

Ben de abimle tek gezerim. Ama abimin esinden hoslanmadigimdan degil, abi kardes cok daha rahat hissediyorum. Sonuc olarak her ne kadar yakin olsaniz da siz onun ailesinden degilsiniz, ornegin ben abim ve esi ile gezerken abimle samimiyet kurmaktan ya da ozel konular konusmaktan cekinirim. Ama sadece abim varken samimiyet cok daha rahat kuruluyor.

Ben de onu önemsemediğimi hissettirirdim. Ayrıca sizin gibi bu kadar ise yarar bir pozisyonda tutmazdım kendimi. Kullandirtmayin da vakit geciremediginiz için üzülmeyin de bence.

Yani aşırıya kaçmamak şartıyla aman be kuzu takma kafana
Konu sahibi değilim

Bende zamanında ablam ilk evlendiği senelerde dışarı hep tek çağırırdım. Bir gün eniştem sitem etmişti, 9 kere ikiniz gidiyorsanız bir kerede benide çağırın çayınızı içerim, dışlamayın diye

O da guzelmis bizde eşimle nişanlıyken gorumcemle gezerdik 3 ümüz

siz 3 kucuk cocugu olup onlara aktivite arayan kisi miydiniz. cocuklu kisilerle saga sola gitmeyi ben de sevmem ayakbagi olurlar diye.benim de cocugum var.ama gorumceniz yanlis yapmis madem gezmeyecek o zaman hizmet de beklemesin.

Ben de alınırdım ama uygın bir dille söylerdim. Çocuklarım olduğu için mi beni götürmek istemiyorsunuz, ağır mı geliyor çocuklarla uğraşmak, birinizin yeğeni birinizin çocuğu derdim

Yani az gördügü icin ... her zaman göre bilse her yaptigini yapmaz bundan emin olun :))) siz 24 saat berabersiziniz sizin her istediginizi yapsa ohoo bence bosuna gönül koymayin :)

Bende alinirdim. Ama esime kizardim. Nedense eslerinin yeri eviymis, cocuk bakcakmis gibi davranmalari sinir bozucu. İnsanin cani disari cikmak ieteyebikir. Tablo bakmak kayifli olabilir. Hele ki araba varsa daha cok aalinirdim. Hep beraber giderdiniz iste.

Aslında isterdim ki eşim beni de yanında istesin ama bi yandan düşününce baş başa vakit geçirmek istemiş olabilirler. Arafta bir durum açıkçası. Arada dahil olmak isteyin her zaman olmasa da.

Bazen evli kardesler yalniz takilmak istiyor cok da guzel oluyor bence (erkek kardesim var onunla yalniz gezmeyi cok isterim.gerci ben esi evdeyken hadi gel gezelim diyemem de neyse)ama bunu surekli yapiyorlarsa size ayip ediyorlar.sizi de davet etmeleri lazim ama bu bir iki defa olduysa sorun degil bence.hemen gider geliriz diye dusunmuslerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…