Sizin tepkiniz ne olurdu?

Eşim bensiz gidemezzzz , ben istemiyorsam gitmek o ayrı :) alınmakta haklısın

Valla kimse bnm kadar ağır konuşmamış ama bn anasından emdiği sütü burnundan getirirdim

Aynen oraya takıldım bende aslında bu cümlenin aynısını eşinize de söyleseniz,kendinizi iyi bir şekilde ifade edersiniz aslında. Umarım eşiniz anlayış gösterir size.
Evet konusacagim kendisiyle ama bu kirginligimi gecirir mi bilmiyorum

Benim görümceminde 2 çocuğu var birlikte bi yere gidince kafan şişiyor ve oraya buraya koşuyorlar bide bekliyoruz ediyoruz hazırlanamıyorlar bence bunlar yüzünden istemiyor

Ne yaparak mesela.
Ben genelde açık konuşurum :)
Neden ablanla bensiz gezmek istiyorsun fazlalık mıyım önce beni düşüneceksn diye bi araba laf ederdim ondan bi süre elimi ayağımı çekip bensiz bırakırdım ama bnm ki bu tavırdan anlıyor
Ama senin eşinle ilişkin daha naifse seninde evde sıkıldığını her seferinde seni bırakmak için çocukları bahane etmesine gerek olmadığını çünkü onları emanet edecek yerinin olduğunu söylemelisin

Hiç te abartmıyorsunuz... ben de olsam son derece rahatsız olurdum bu durumdan en çok ta eşime tepki gösterirdim asla sessiz kalamazdım

Hoş bi durum değil. Eşim zaten bu durumda siz gidin sıkılırım ben der. Erkek erkeğe olsalar ben gitmem de görümceyle illa biri gidecekse ben olurum o..

Ben olsam eşime biraz ciddi, görümceme şaka yollu söylerdim. Ayrıca sadece bu durum için değil de genel olarak hizmet istediklerinde her zaman müsait olmayın ya bazen işiniz olsun, başınız ağrısın ne bileyim ağda yapacak olun kimse sizi emir eri gibi kullanmasın. Birşey istedikleri zaman rica etsinler. Kendi değerinizi kendiniz yaratırsınız unutmayın.

Evet arkadaslar esime tepkimi net bir sekilde koydum. Gezme donusunde sirnasmaya calisti izin vermedim. Ertesi gun ise gitti ugurlamadim bile gorumcemide arayip sormuyorum. Kimseye fazla deger vermeye gelmiyormus demekki. Esim mesaj atmis trip trip nereye kadar diye. Heralde bu olay karsisinda sen sakrak olmami bekliyor bide. Gercekten simdiki aklim olsa evlenmek icin acele etmezdim.

Yanlis anlasilmak istemem ama zannediyorum ki bu beyefendilere aile fertlerinin yaninda bi haller oluyor. Her ablasi geldiginde ayni problemi yasamamizin baska bir aciklamasi olamaz. Bilmiyorum...

Tepkinizi net bir şekilde koyduysanız uzatmaya ne gerek var ki, trip atmak bir iletişim sekli değil çünkü, bende hiç sevmem mevzuların trip atarak uzatılmasını.

Tepkinizi net bir şekilde koyduysanız uzatmaya ne gerek var ki, trip atmak bir iletişim sekli değil çünkü, bende hiç sevmem mevzuların trip atarak uzatılmasını.
Kendisinde net bir pismanlik yok bidaha bunu yapmayacagina dair bir hareketlenme yok. Sadece tribimden rahatsiz bu yuzden uzatiyorum

Gorumceni bilmemde eşin bilerek yapmıyor o belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…