neden hadım edesin ki arz talep meselesi bu. erkeğe her istediğini her an vermeye hazır bir makine gibi beklersen şekil A, örnek 1 de görüldüğü gibi erkekte doyumsuzluk olur. bir kere sınırlarını çizeceksinAy ne güldüm aynen öyle hadım ediceksin :)
O doyumsuzluk neredeyse hepsinde var amaneden hadım edesin ki arz talep meselesi bu. erkeğe her istediğini her an vermeye hazır bir makine gibi beklersen şekil A, örnek 1 de görüldüğü gibi erkekte doyumsuzluk olur. bir kere sınırlarını çizeceksin
Nisanliniz siz ona ve isteklerine karsilik vermenize ragmen (tam anlamiyla olmasada) yaninda siz varken, ihtiyacini gidermenize ragmen birseyler izleme geregi duysa... Aslinda bir nedeni olmamasina ragmen. Tepkiniz ne olurdu? Kendinizi nasil hissederdiniz?
Eki Görüntüle 1222065
Konuya son noktayı koyuyorum. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre sevişmek ihtiyaç. Tabi adam bunu bilmemkaçıncı yüzyılda sırf erkekler için yapmadıysa hala sorun var.
Eki Görüntüle 1222065
Konuya son noktayı koyuyorum. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre sevişmek ihtiyaç. Tabi adam bunu bilmemkaçıncı yüzyılda sırf erkekler için yapmadıysa hala sorun var.
O noktaya değinmek istemiştim ben de zaten. Adamlar 1900lü yıllarda ihtiyaçlarla ilgili bir çalışma yapmış ve bunun içine cinselliği koymuş. Bunu sırf erkek cinsine özel yapmamış sonuçta. Üstünden 100 yıla yakın bir zaman geçmiş biz hala sevişmek ihtiyaç mıdır değil midir, erkek için ihtiyaç kadın için değildir diye tartışıyoruz. Geyik yapmak için koymuştum o grafiği ama aslında çok ciddi bir konu. Hala cinselliğin tabu olması, erkeğin hakkı olarak görülmesi, kadınların büyük çoğunluğunun kendi cinselliğinden zevk almaması, bunu görev gibi yerine getirmesi bizim ne derece gelişmiş bir ülkede yaşadığımızın küçük bir ıspatı.Sevişmek tabi ki ihtiyaç. Ama bizim toplumumuza göre sadece erkeğin ihtiyacı.Sonra da böyle hatunlar gelip sevdiceğimin ihtiyaçlarını giderdim, görevimi başarıyla yerine getirdim edasıyla dolanıyolar.
aslında buna katılmıyorum. cinsellik bizim ülkemizde evli insanlara özel bir şey.Kesinlikle öyle. Bizim toplumumuzda cinsellik hala kocaman bir tabu ve gün geçtikçe daha da katı hale geliyor aslında.
Geçen hafta erkek arkadaşım askerden izine geldi, aylar sonra ilk kez gördüm, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeyi beklerken sarıldım yanağından öptüm. Kafamı bi çevirdim ışıkta bekleyen belediye otobüsünün şoförü tip tip bakıyor bana. Ama o amca şort giymiş kızların bacaklarına, kalçalarına bakmayı da biliyor. Ki bu en basit örnek. Kadın için tabu, erkek için ihtiyaç. Kadının öpmesi bile namussuzluk ama adamın ihtiyaçlarını gidermesi gerekiyor. Anneler kızlarına bi şey anlatmıyolar bu konuda sonra da evlendirip ilk geceden adamın koynuna girmesini bekliyolar, sonunda da vajinismus problemi yaşayan birçok kadın çıkıyor ortaya. Erkekler boşuna şikayet etmiyo Türk kızları yatakta ölü gibi yatıyor diye. Hep görevini yerine getirmenin sonuçları bunlar.
Ben şu mantığı anlamıyorum; konu sahibinin bakış açısı..
“Erkeğin ihtiyacını gidermek.” Erkek için hava, su gibi yaşamsal fonksiyonlarmış gibi kendilerini inandırmışlar ve hayat görüşüne ters dahi olsa elde tutabilmek için bu servisi vermek zorunda hissediyor kendini.
Bir ayrılık olunca da “beni kullandı” diyor.
Bir kere bu iş karşılıklı yaşanan bir şey. Sen etkilenmiyor musun? Hayırsa neden yapıyorsun?
adı "ihtiyaç duymak" olunca bana çok irrite edici geliyor.Tabiki karsilikli. Zaten benim anlam veremedigim de bu. Böyle birseye ihtiyac duymasi. Cünkü ihtiyac duydugunda hayatinda nisanlisi var. Belki'de cok normal. Ben abartiyorum....
tepkim : iğrençleşmeyeydiniz iyiydi..(siz ilişkinize fazla mezhepsel başlamışsınız evlenince artık sizi ne tatmin eder bilemem şimdiden doyumsuzluk mevcut )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?