Sizin tepkiniz ne olurdu?

Ay ne güldüm aynen öyle hadım ediceksin :)
neden hadım edesin ki arz talep meselesi bu. erkeğe her istediğini her an vermeye hazır bir makine gibi beklersen şekil A, örnek 1 de görüldüğü gibi erkekte doyumsuzluk olur. bir kere sınırlarını çizeceksin

O doyumsuzluk neredeyse hepsinde var ama

o değil de ihtiyaç gidermek nedir yaa?
sen onun kölesi misin?
ayrıca erkeklere ihtiyaçsa kadınlara da ihtiyaç cinsellik ama kadınlar dürtülerini kontrol edebiliyorlar di mi?
erkekler de bi zahmet yapsınlar o zaman

bi leğende ayaklarımı yıka hatun .....tmmm hayatım hemen.(ihtiyaç neticede)
puhaaaaaaaaaaaaa

İhtiyaçlarını gideriyorum ne demek? Görev icabı yapılan bir şey mi bu? Peki, o sizin ihtiyaçlarınızı gideriyor mu??

Bence rahat ol nişanlısın sonuçta yarın bigün evlencen sen o adamla. Tepkim ne olurdu ilk başta çok şaşırır ve kafama takardım ama zamanla alışırdım. Kafama takmamın sebebi de bu durumlarla daha önceden karşılaşmamış olmam olurdu tabi ki.

Eki Görüntüle 1222065

Konuya son noktayı koyuyorum. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre sevişmek ihtiyaç. Tabi adam bunu bilmemkaçıncı yüzyılda sırf erkekler için yapmadıysa hala sorun var.

Sevişmek tabi ki ihtiyaç. Ama bizim toplumumuza göre sadece erkeğin ihtiyacı. Sonra da böyle hatunlar gelip sevdiceğimin ihtiyaçlarını giderdim, görevimi başarıyla yerine getirdim edasıyla dolanıyolar.

Sevişmek tabi ki ihtiyaç. Ama bizim toplumumuza göre sadece erkeğin ihtiyacı. Sonra da böyle hatunlar gelip sevdiceğimin ihtiyaçlarını giderdim, görevimi başarıyla yerine getirdim edasıyla dolanıyolar.
O noktaya değinmek istemiştim ben de zaten. Adamlar 1900lü yıllarda ihtiyaçlarla ilgili bir çalışma yapmış ve bunun içine cinselliği koymuş. Bunu sırf erkek cinsine özel yapmamış sonuçta. Üstünden 100 yıla yakın bir zaman geçmiş biz hala sevişmek ihtiyaç mıdır değil midir, erkek için ihtiyaç kadın için değildir diye tartışıyoruz. Geyik yapmak için koymuştum o grafiği ama aslında çok ciddi bir konu. Hala cinselliğin tabu olması, erkeğin hakkı olarak görülmesi, kadınların büyük çoğunluğunun kendi cinselliğinden zevk almaması, bunu görev gibi yerine getirmesi bizim ne derece gelişmiş bir ülkede yaşadığımızın küçük bir ıspatı.

Kesinlikle öyle. Bizim toplumumuzda cinsellik hala kocaman bir tabu ve gün geçtikçe daha da katı hale geliyor aslında.
Geçen hafta erkek arkadaşım askerden izine geldi, aylar sonra ilk kez gördüm, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeyi beklerken sarıldım yanağından öptüm. Kafamı bi çevirdim ışıkta bekleyen belediye otobüsünün şoförü tip tip bakıyor bana. Ama o amca şort giymiş kızların bacaklarına, kalçalarına bakmayı da biliyor. Ki bu en basit örnek. Kadın için tabu, erkek için ihtiyaç. Kadının öpmesi bile namussuzluk ama adamın ihtiyaçlarını gidermesi gerekiyor. Anneler kızlarına bi şey anlatmıyolar bu konuda sonra da evlendirip ilk geceden adamın koynuna girmesini bekliyolar, sonunda da vajinismus problemi yaşayan birçok kadın çıkıyor ortaya. Erkekler boşuna şikayet etmiyo Türk kızları yatakta ölü gibi yatıyor diye. Hep görevini yerine getirmenin sonuçları bunlar.

Reactions: 2k1
aslında buna katılmıyorum. cinsellik bizim ülkemizde evli insanlara özel bir şey.
hatta evlenmeden önce cinsellik yaşayan insalar evlenirse sorun yok ama evlenmezse vay haline.
Şoförün size bakışları bence abes karşıladığı için değildir. Kaldı ki evli de olabilirsin
bence koyunu o yöne yoğunlaştırmak yanlış.
En azından emin olmazsın yanaktan öptün diye baktığına.
en nihayetinde önceden kadın erkek tokalaşması bile toplumumuzda ayıp sayılırken şimdi ev gezmelerinde yanaktan öpüşmek normal görünüyor.

Tabiki karsilikli. Zaten benim anlam veremedigim de bu. Böyle birseye ihtiyac duymasi. Cünkü ihtiyac duydugunda hayatinda nisanlisi var. Belki'de cok normal. Ben abartiyorum....

Olabilir. Ya insan bu kadar tek eşli değil .Cinsellik geniş bir dünya . Çok uc sınırlara dayanmadigi sürece yapmasında hiç bir sakınca yok .

Tabiki karsilikli. Zaten benim anlam veremedigim de bu. Böyle birseye ihtiyac duymasi. Cünkü ihtiyac duydugunda hayatinda nisanlisi var. Belki'de cok normal. Ben abartiyorum....
adı "ihtiyaç duymak" olunca bana çok irrite edici geliyor.
belki yaşamak istediğinde demek daha güzel olur.
kendince çizgi sorunun yoksa eğer neden izlediğini sor.
Nişanlılık döneminden önce izliyorsa ki izliyordur, alışkanlık yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…