Sizin tepkiniz ne olurdu?

İhtiyaç gidermek? Bu çok çirkin bir cümle bence. Sen yaptığın işten zevk almıyorsun, bilinç altında ihtiyaç giderme olarak algılıyorsun. Soruna gelirsek ben tepki vermezdim. Yasaklamazdım da. Yasaklarsak daha ilgi çekici gelir. O yüzden bir tepki vermezdim ve nişanlımla yaşadığım şeyleri de ihtiyaç gidermek olarak lanse etmezdim. Sende fazla kafana takma bence.

Bakın bu sadece bir örnekti ve emin olun o sırada kimin size nasıl baktığını o bakışların ne anlama geldiğini gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Sevgilimle bankta otururken kolunu omzuma attı diye uyarı da aldım zamanında. Bundan da mı emin olamam? Bazı şeyler çok nettir, hiç merak etmeyin.

Bence cok ön yargili yazmissiniz... Fazla mezhepsel? Belki öyle olmadgi icin ihtiyac duymustur.
ya biz ya da dur genelleme yapmiiiiiim ben ilişkiye girenleri yeri geliyor topa tutuyorum..burda fantezi desen değil karşılıklı his desen değil adamın hayvani iç güdülerine daha nişanlıyken cevaplar veren buna rağmen karşılık bulamayan üstüne tatmin olmayıp daha da farklı yollara giren bir adamdan bahsediyor isek bence hiç te önyargılı değilim..geçenlerde peşin veren veripte göstermeyen diye bir karikatür paylaşmıştım üç beş kelam açıklama yapmıştım hak verenler olmuştu bi ona bakın ondan sonra görüşelim bence.
edit:mezhepsel bildiğimiz mezhep olayına atıf değil argo vari genişlik anlamında)

Bence bir süre onun ihtiyaçlarını giderme...
O zaman televizyon seyretmek yerine ya da başka bir şeyle uğraşmak yerine seninle uğraşacak sürekli.
Ve evlenindiğin zamanda tavrını hep koy sırf onun istediği zaman değil, Sonuçta severek aşkla olan bir şey olması lazım ki heyecan bitmesin birbirinizin istediği zaman ihtiyacını karşılar.
Yoksa böyle düşünen hep sen olursun o değil...

bunlar hala ülkenin neresinde oluyor acaba? çok mu tutucu bir yerde yaşıyorsunuz.
ben sokaklarda,AVM lerde yürüyen merdivende falan çok görüyorum nerdeyse sevişecekler. kimse de bir şey demiyor, diyemez zaten.

ben de öyle sandım da karşılıklıymış canım..
bu da istiyormuş. sorun yok o zaman.

bunlar hala ülkenin neresinde oluyor acaba? çok mu tutucu bir yerde yaşıyorsunuz.
ben sokaklarda,AVM lerde yürüyen merdivende falan çok görüyorum nerdeyse sevişecekler. kimse de bir şey demiyor, diyemez zaten.
yoo ben diyorum kamuya açık alanda kimse benim göz zevkimi bozamaz..çocuklarımıza kötü örnek olamaz..gitsin kuytu köşede sevişsinler kimse insanların .iftleşmesini görmek zorunda değil..masum öpücüklerden bahsetmiyorum ...

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Çok rahat olanlar dışında böyle uyaranlar, çok ayıp bir şey yapıyomuşsun gibi davrananlar da sandığınızdan çok daha fazla. Öyle çok modern, gelişmiş bir ülke değil burası.

bi türlü yetinemeyen nişanlılar, sevgililer, sözlüler çok moda bugünlerde maşallah

Nisanlisiniz ve ihtiyaclarini gideriyosunuz

Ustune ustun yaninda baska seyler izliyor BUNE RAHATLIK YAA , hoscakal derdim..

kendileri bilir tatlım o zaman devam etsinler..yalnız ilerde doyum nedir bilmeyeceklerinden çok problem yaşarlar ..
işte bu çok karışıık bir nokta byull. yani iki gurup mevcut cinsellik yaşanmalı herkesin hakkı diyen birinci gurup ve bunu dile getirenler.. ikincide de gerçek hayatında en büyük tabusu ve ailesi buna ters olup da burada büyük guruba katılanlar. doyuma ulaşma vs gibi terimler de ayrıntıda kalıp neticeye bakarlar ve "yaşanmamalı" der şekilde algılarlar seni.
herkes dilediği gibi yaşasın tabi..
ama her zaman söylemekten çekinmediğim bir şey var; eşimle evleneceğimi bilseydim kimsenin elini tutmayı bırak çıkmazdım bile. bence bir insanın sevdiği ve ömür geçireceği kişiyle birlikte olması çok güzel

hayatın ne getireceğini bilmiyorsak bu durumda kendimizi biraz bekletebiliriz değil mi İpek'ciğim ...bir de bu tutuculuk çoğu kişinin ailesinden gelse de bende tam tersi bizde sülalenin tutucusu benim mesela..bu biraz karakter meselesi benim fıtratım bu uygun değil..ha yaşamışta olabilirim ama fikrim sabit..pişman olmayanı görmek çölde kutup ayısı görmekten çok daha zor bu devirde..

nedense evet...
nedense hem zevk alıp sonrasında pişman olmak çok tezat ama maalesef öyle.
bir insanlar mimlenmekten mi çekiniyor anlamıyorum bazen, şurada ne konular okuyorum sanırsın ki herkes evlenirken sevişmenin dibini görmüş gibi.. ülkeyi bilmesek neyse.. ya da aynı şeyler kardeşine, kendi kızına olsa "tabi seviş, sevişmek güzel" diyebilir mi bir anne?

Bencede insanin ömür gecirecegi... Ikimizinde hayatinda daha önce kimse olmadi. Ikimizin düsüncesi evlendikten sonra yasanmasi ... Ama bazi paylastiklarin oluyor.

Bencede insanin ömür gecirecegi... Ikimizinde hayatinda daha önce kimse olmadi. Ikimizin düsüncesi evlendikten sonra yasanmasi ... Ama bazi paylastiklarin oluyor.
bazı paylaşana kadar tamamını paylaş ne farkı var kimi neyi kandırmış oluyorsun ki..(ki ben hiç olmaması gerektiğini düşünenlerdenim orası ayrı)

en large anne bile bunu demez ihtimal vermiyorum veremiyorum hata sadece kendilerine mahsus zihniyetinde bir toplumuz en genelinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…