- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
aslında buna katılmıyorum. cinsellik bizim ülkemizde evli insanlara özel bir şey.
hatta evlenmeden önce cinsellik yaşayan insalar evlenirse sorun yok ama evlenmezse vay haline.
Şoförün size bakışları bence abes karşıladığı için değildir. Kaldı ki evli de olabilirsin
bence koyunu o yöne yoğunlaştırmak yanlış.
En azından emin olmazsın yanaktan öptün diye baktığına.
en nihayetinde önceden kadın erkek tokalaşması bile toplumumuzda ayıp sayılırken şimdi ev gezmelerinde yanaktan öpüşmek normal görünüyor.
ya biz ya da dur genelleme yapmiiiiiim ben ilişkiye girenleri yeri geliyor topa tutuyorum..burda fantezi desen değil karşılıklı his desen değil adamın hayvani iç güdülerine daha nişanlıyken cevaplar veren buna rağmen karşılık bulamayan üstüne tatmin olmayıp daha da farklı yollara giren bir adamdan bahsediyor isek bence hiç te önyargılı değilim..geçenlerde peşin veren veripte göstermeyen diye bir karikatür paylaşmıştım üç beş kelam açıklama yapmıştım hak verenler olmuştu bi ona bakın ondan sonra görüşelim bence.Bence cok ön yargili yazmissiniz... Fazla mezhepsel? Belki öyle olmadgi icin ihtiyac duymustur.
Nisanliniz siz ona ve isteklerine karsilik vermenize ragmen (tam anlamiyla olmasada) yaninda siz varken, ihtiyacini gidermenize ragmen birseyler izleme geregi duysa... Aslinda bir nedeni olmamasina ragmen. Tepkiniz ne olurdu? Kendinizi nasil hissederdiniz?
demekki nişanlının ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderememişsinn
bunlar hala ülkenin neresinde oluyor acaba? çok mu tutucu bir yerde yaşıyorsunuz.Bakın bu sadece bir örnekti ve emin olun o sırada kimin size nasıl baktığını o bakışların ne anlama geldiğini gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Sevgilimle bankta otururken kolunu omzuma attı diye uyarı da aldım zamanında. Bundan da mı emin olamam? Bazı şeyler çok nettir, hiç merak etmeyin.
ben de öyle sandım da karşılıklıymış canım..ya biz ya da dur genelleme yapmiiiiiim ben ilişkiye girenleri yeri geliyor topa tutuyorum..burda fantezi desen değil karşılıklı his desen değil adamın hayvani iç güdülerine daha nişanlıyken cevaplar veren buna rağmen karşılık bulamayan üstüne tatmin olmayıp daha da farklı yollara giren bir adamdan bahsediyor isek bence hiç te önyargılı değilim..geçenlerde peşin veren veripte göstermeyen diye bir karikatür paylaşmıştım üç beş kelam açıklama yapmıştım hak verenler olmuştu bi ona bakın ondan sonra görüşelim bence.
edit:mezhepsel bildiğimiz mezhep olayına atıf değil argo vari genişlik anlamında)
kendileri bilir tatlım o zaman devam etsinler..yalnız ilerde doyum nedir bilmeyeceklerinden çok problem yaşarlar ..ben de öyle sandım da karşılıklıymış canım..
bu da istiyormuş. sorun yok o zaman.
yoo ben diyorum kamuya açık alanda kimse benim göz zevkimi bozamaz..çocuklarımıza kötü örnek olamaz..gitsin kuytu köşede sevişsinler kimse insanların .iftleşmesini görmek zorunda değil..masum öpücüklerden bahsetmiyorum ...bunlar hala ülkenin neresinde oluyor acaba? çok mu tutucu bir yerde yaşıyorsunuz.
ben sokaklarda,AVM lerde yürüyen merdivende falan çok görüyorum nerdeyse sevişecekler. kimse de bir şey demiyor, diyemez zaten.
bunlar hala ülkenin neresinde oluyor acaba? çok mu tutucu bir yerde yaşıyorsunuz.
ben sokaklarda,AVM lerde yürüyen merdivende falan çok görüyorum nerdeyse sevişecekler. kimse de bir şey demiyor, diyemez zaten.
işte bu çok karışıık bir nokta byull. yani iki gurup mevcut cinsellik yaşanmalı herkesin hakkı diyen birinci gurup ve bunu dile getirenler.. ikincide de gerçek hayatında en büyük tabusu ve ailesi buna ters olup da burada büyük guruba katılanlar. doyuma ulaşma vs gibi terimler de ayrıntıda kalıp neticeye bakarlar ve "yaşanmamalı" der şekilde algılarlar seni.kendileri bilir tatlım o zaman devam etsinler..yalnız ilerde doyum nedir bilmeyeceklerinden çok problem yaşarlar ..
hayatın ne getireceğini bilmiyorsak bu durumda kendimizi biraz bekletebiliriz değil mi İpek'ciğim ...bir de bu tutuculuk çoğu kişinin ailesinden gelse de bende tam tersi bizde sülalenin tutucusu benim mesela..bu biraz karakter meselesi benim fıtratım bu uygun değil..ha yaşamışta olabilirim ama fikrim sabit..pişman olmayanı görmek çölde kutup ayısı görmekten çok daha zor bu devirde..işte bu çok karışıık bir nokta byull. yani iki gurup mevcut cinsellik yaşanmalı herkesin hakkı diyen birinci gurup ve bunu dile getirenler.. ikincide de gerçek hayatında en büyük tabusu ve ailesi buna ters olup da burada büyük guruba katılanlar. doyuma ulaşma vs gibi terimler de ayrıntıda kalıp neticeye bakarlar ve "yaşanmamalı" der şekilde algılarlar seni.
herkes dilediği gibi yaşasın tabi..
ama her zaman söylemekten çekinmediğim bir şey var; eşimle evleneceğimi bilseydim kimsenin elini tutmayı bırak çıkmazdım bile. bence bir insanın sevdiği ve ömür geçireceği kişiyle birlikte olması çok güzel
nedense evet...hayatın ne getireceğini bilmiyorsak bu durumda kendimizi biraz bekletebiliriz değil mi İpek'ciğim ...bir de bu tutuculuk çoğu kişinin ailesinden gelse de bende tam tersi bizde sülalenin tutucusu benim mesela..bu biraz karakter meselesi benim fıtratım bu uygun değil..ha yaşamışta olabilirim ama fikrim sabit..pişman olmayanı görmek çölde kutup ayısı görmekten çok daha zor bu devirde..
işte bu çok karışıık bir nokta byull. yani iki gurup mevcut cinsellik yaşanmalı herkesin hakkı diyen birinci gurup ve bunu dile getirenler.. ikincide de gerçek hayatında en büyük tabusu ve ailesi buna ters olup da burada büyük guruba katılanlar. doyuma ulaşma vs gibi terimler de ayrıntıda kalıp neticeye bakarlar ve "yaşanmamalı" der şekilde algılarlar seni.
herkes dilediği gibi yaşasın tabi..
ama her zaman söylemekten çekinmediğim bir şey var; eşimle evleneceğimi bilseydim kimsenin elini tutmayı bırak çıkmazdım bile. bence bir insanın sevdiği ve ömür geçireceği kişiyle birlikte olması çok güzel
bazı paylaşana kadar tamamını paylaş ne farkı var kimi neyi kandırmış oluyorsun ki..(ki ben hiç olmaması gerektiğini düşünenlerdenim orası ayrı)Bencede insanin ömür gecirecegi... Ikimizinde hayatinda daha önce kimse olmadi. Ikimizin düsüncesi evlendikten sonra yasanmasi ... Ama bazi paylastiklarin oluyor.
en large anne bile bunu demez ihtimal vermiyorum veremiyorum hata sadece kendilerine mahsus zihniyetinde bir toplumuz en genelinden.nedense evet...
nedense hem zevk alıp sonrasında pişman olmak çok tezat ama maalesef öyle.
bir insanlar mimlenmekten mi çekiniyor anlamıyorum bazen, şurada ne konular okuyorum sanırsın ki herkes evlenirken sevişmenin dibini görmüş gibi.. ülkeyi bilmesek neyse.. ya da aynı şeyler kardeşine, kendi kızına olsa "tabi seviş, sevişmek güzel" diyebilir mi bir anne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?