Sizin yada einizin almas cinsel hayatnz kt etkiliyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizin yada eşinizin çalışması cinsel hayatınızı kötü etkiliyor mu?

• Ankete Katılan
    44
E

EU2

Ziyaretçi
sizin yada eşinizin çalışması cinsel hayatınızı kötü etkiliyor mu?

hayır etkilemiyor neden etkileyecek ki
eninde sonunda eve geliyor bu adam

çok fazla olmasada yinede etkiliyor çünkü ikimizde yoruluyoruz gün boyu, erkenden uyumak istiyoruz bazen. vede çalışma saatlerimiz çakışıyor birbirimizi daha az görüyoruz..

Evet etkiliyor çalışıtığım için yoruluyorum eve geliyorum yemek falan derken daha çok yoruluyorum hal böle olunca erkenden uykum geliyo işler bitince hemen yatağa gidiyorum arkamdan hemen aşkımda geliyo ama o geldiğinde ben çoktan uyumuş oluyorum oda havasını alıyorsırnaşık şey

Evet etkiliyor çalışıtığım için yoruluyorum eve geliyorum yemek falan derken daha çok yoruluyorum hal böle olunca erkenden uykum geliyo işler bitince hemen yatağa gidiyorum arkamdan hemen aşkımda geliyo ama o geldiğinde ben çoktan uyumuş oluyorum oda havasını alıyorsırnaşık şey

:sm_cool:kafamçokkarıştı çok güllddüüm :1rolleyes:

çalışan eşim ama yorulan ben.nasıl bir iş bu anlamadım.( eşim çalışıyor ben çalışmıyorum )

hayır etkilemiyor diyenlere büyük bir gıpta ile bakıyorum.

etkilemezmi şimdi hamileyim sorun nasıl zorluklarla yaptım bu bebegi çalışmaktan elimiz degmediki:))ancak hafta sonları boş kalıyoruz

çok fazla olmasada yinede etkiliyor çünkü ikimizde yoruluyoruz gün boyu, erkenden uyumak istiyoruz bazen. vede çalışma saatlerimiz çakışıyor birbirimizi daha az görüyoruz..

evt bazen cok yorgun oluyoruz bızde ama yorgun olmadıgımız zamna etkılemıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbak

yenı ısıne basladıgı zaman gercekten de cok etkılıyordu.. :sinifsinif: calısma saatlerı cok fazlaydı ve cok gec gelıyordu c ok da yoruluyordu halıyle.. :delphin: degıl benı burnunun ucunu dahı goremez bı halde eve gelıyordu..yemeyı yedıgı gıbı sızıp kalıyordu.. :mymeka: mafoldumben ama sımdı calısma saatlerı duzene gırdı de artık gozu gorur oldu.. :kedi:

Back
X