Sizin yanınızda sevgilinize kur yapan olsa

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
malumunuz boyle insancıklar mevcut yanınızda sevgilinize bile bile kur yapan biri olsa tepkiniz ne olurdu
sacını basını yolarmısınız sessizliginizi korur sevgilinizin davranıslarınamı bakardınız

Son düzenleme:
Saçının başını yolar o saçlarını eline verirdim o mekan birbirine girerdi
kimse sevgilime kur yapamaz hele de yanında olduğumu bile bile..

Son düzenleme:
sanırım sessizliğimi korur eve gelince de sevgilimin canına okurdum :) o kızla bi daha görüşemezdi sevdiceğim

cinnet hali o anda kendini gösteriridi bende :)
asla öyle saç baş yolmak gibi şeylere girmem hazetmem ama olay çıkartırım , dövmekten beter ederim
zaten aşırı kıskanç yapım var canına susamış olurdu o kişi öyle birşey olsa
gözüm kimseyi görmez
benim erkeğime kur yapmak neymiş ulen

Tam o anda sağ elimle saçlarından tutup, bi hamleyle öbür duvara yapıştırırdım.
Sonra da ağzının ortasına yumruğu indirirdim. Gözüne de olabilir belli olmaz. :)

parmaklarimi gözlerine sokar..sacindan kawradigm gibi yuzunu duwarlara sùrter kivilcim cikartirdim.. O kadarcik :)

Yapıştımmı bırakmak gibi bir huyum olmadığından çevredekilerin yardımıyla karakolluk olurduk.gözüme baka baka bunu yapabilicek cesareti nereden buluyorsa oradan tutar yedirirdim.

O sevgilimin tanıdığıysa sevgilimede allah ne verdiyse fiziksel,işitsel bulabildiğim her yöntemle onada saldırırdım.bla bla bla..
Yapıcaklarım sınırsız uzatmak istemiyorum. Oandan itibaren bknz. yukarıdaki başlık. Gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.

şimdi ilk basta bi uyarırdım bu ne samimiyet g*tün basın niye bu kadar cok oynuyo senin derdim.. devammı ediyo Allah ne verdiyse o yüzünü delik deşikk yapmazsamm tırnak ızlerimle.. banada ceren demesinler.. bak sinirlendim aşırı kıskancım, gözüm görmez herşeyi yaparım.

Son düzenleme:
Allah'tan sevgilim bu konuda çok terstir... Kendine kur yaptırmaz , bana bırakmadan tepkisini gösterir ...diyelim ki göstermediiiii ve hatunun biri sevgilime kur yapıyor...

bırakırım yapabildiği kadar yapsın... sonra da ne kadar hayalperest bir arkadaş olduğunu, kur yaptığı adamın herhangi biri değil de benim erkeğim olduğunu hatırlatırım... gülümserim ,derin bi nefes alırım ve yüzüne tükürmeye bile layık olamayacak kadar aşağılıksın işte defol derimm... he defolmadı mı mahalle kadınlarının yaygarasını koparmam ... bi vuruşta oturturum zaten ... bunun eğitimi boşuna mı aldım

sevgilim çok serttir
daha tanışmadan yanına kolay kolay kimseyi yaklaştırmayan biri olduğunu anlamıştım
ama diyelim ki böyle birşey oldu önce şakaya vurarak uyarırım
baktım anlamadı çekerim kenara yapışırım saçına

Şuan bi düşündümde ona rağmen sinirlendim

Mekan sahibine yazık diyorum, zira ortalığın anasını ağlatırdım, sinirliyken gözüm hiçbişeyy görmezz

Aynen benimki de öyle. Bende de deli cesareti var,hem korkuyordum,hem de yapacağımdan geri kalmadım.

Sevgilimin koluna girerdim, saçlarıyla, gömleğiyle falan oynardım. Neden saç baş yolayım ki? O zaten benim, onlar anca kendi seviyelerince yanaşmaya çalışsınlar

Aslında bu daha çok bulunduğumuz ortama bağlı.
Ha 2 şansı vardır.
Öncelikle sevgilime çok daha yakın davranırım.
Sonra bulduğum ilk fırsatta sevgilimi de alır o ortamdan uzaklaşırım.
Ha olmadı mı ? karşımdaki Zat'â lavaboya gidelim derim.
Oracıkta boğazına yapışır, sevgilimden uzak durmazsan şuracıkta seni boğarım derim.
Sonra hiçbişey olmamış gibi davranır yerime geçerim :)))

Benim sevgilime yanımda kız arkadaşlarımdan asılanlar olmuştu , hatta bir kere ortak tanıdığımız bir kız sevgilim yanımda yokken ondan ayrılmamı söyleyip bana saldırmıştı tabi karşılığını vermiştim , bu olayları üniversitede yaşamıştım yani öyle lise veya ortaokuldada değildik 20 li yaşlardaki kocaman kızlardı , hayret etmiştim gerçekten o zaman anladımki kadın kadının kurdudur ALLAH böyle basit kadınlardan hepimizi korusun

Eğer sevgilim gereken karşılığı verip terslemiyorsa öyle adamın zaten yanımda işi ne bırakırım cilveleşsinler sonrasında da sevgilim artık eski sevgili olur biraz da söverim çocuğa olur biter.Kız umrumda bile olmaz

tabiki ilk önce sevgilimin hareketlerine bakardim ondan sonra tepkimi verirdim
kiz abartili bir sekilde yapiyosa baktigina yaptigina pisman ederdim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…