Sizinde aileniz iş bulma konsunda böyle mi ?

Ailem iş bulmama yardımcı olmuyor destek vermiyorlar üniversite mezunuyum
Yaşadığımız şehirden başka bi yerde çalışmama olumlu bakmıyolar
Örnek vereyim geçen yıl hsk ya alım oldu ankara da ankarada kazanırsan sınavı tek başına ne yapacaksın diye başvuru yaptırmadılar sadece bulunduğum şehirde devlet işi olursa başvuru yapmama destek veriyolar
Kpss puanı var tercih yapıyım memurluk alımı var diyorum nerde var alım bizim bulunduğumuz yerde varmı diye soruyolar yok diyorum boşver o zaman diyolar
İcra müdürlüğü sınavı var sınav ankarada oluyor 3 saat uzaklıkta bi yer ankara bize katılma sınava diye söylüyorlar ben üniversiteyi boşunamı okudum hiç destek yok sizin aileleriniz nasıl
Bundan dolayı çok kavga ettim tek başımada gidemiyorum bilmediğim şehire
Bazen dogru kararlari bireysel almaniz gerekiyor. Aileniz tutucu anladigim kadariyla. Universite mezunu bir genc olarak kendi bireysel haklarinizi kimseye zarar vermeden ve kendinize de zarariniz dokunmadan vermeniz gerekir. Evet baslarda verdiginiz kararlar hoslarina gitmeyecek ama herkes birseylere alışır. Sizin maddi ihtiyaclariniza gün gelir karsilayamaz olurlar. Herkes kendi ayaklari uzerinde durmayi ogrenmeli. Sizde daha fazla gec olmadan onunuze cikan firsatlari degerlendirin. Sinav ankarada ama 1 yil sonra buraya atamami isterim deyin. Bazi seyleri onlarin istedigi sekilde ama ölçülü bir sekilde he deyip gecistirin. Inanin calismaya başlasanız paraniza bile ortak olurlar. Siz adım atin bi. Zaman aleyhimize işliyor.

Ya mesela ben psikoloji mezunuyum açıktan kerestecilik okudum ordan atanmak istiyorum, oluyor böyle. Lütfen beni sorgulama çünkü ben böyle istiyorum çünkü bla bla bla
Veterinerlikte devlette iş yok zaten özelde çalışmama da karşılar o yüzden devlete atanmak için böyle bişey yapıyorum zaten
Kendi işimizi kuralım dedik ondada bişeyler bulundu gene olmadı ya devlet olcak diyorlar başka karşı çıkıyorlar

Sende bol bol para tüket. Sürekli para iste büyük büyük harcamalar yap. Bıktır onları 🤭
Dışarı. Çıkan birisi değilim birde şehir değişikliği yaptık babam emekli oldu burda iyice eve kapandım kimsem yok yani dışarı çıkabilceğim

Alım oldu ama bizim oturduğumuz yerde olmadığı için ben başvuru yapamadım konuda ordan kaynaklı zaten ille burda alım olmalı ve ben başvuru yapmalıyım
Bence bizi kekliyorsun. ÖSYM üzerinden yaparsın tercihini kazanırsan basar gidersin kaç yaşında kadınsın zaten iki tercih yapıp gidemiyorsan otur evinde koca bekle daha iyi bu kadar da pasif olunmaz ki şaka gibi resmen

Bence bizi kekliyorsun. ÖSYM üzerinden yaparsın tercihini kazanırsan basar gidersin kaç yaşında kadınsın zaten iki tercih yapıp gidemiyorsan otur evinde koca bekle daha iyi bu kadar da pasif olunmaz ki şaka gibi resmen
Tercih olduğu zaman söylüyorum nerde alım varmış diyorlar söylüyorum tercih yaptığım yerleri sonra olmaz diyince benimde moralim bozuluyor
Zaten geçen alımlarda başvuru bile yapmadım

Tercih olduğu zaman söylüyorum nerde alım varmış diyorlar söylüyorum tercih yaptığım yerleri sonra olmaz diyince benimde moralim bozuluyor
Zaten geçen alımlarda başvuru bile yapmadım
Eeee ne için konu açtın o zaman otur evinde kocaya gidene kadar çeyiz yap o zaman

Eeee ne için konu açtın o zaman otur evinde kocaya gidene kadar çeyiz yap o zaman
Büyük ihtimal öyle olcak moralim bozuldu konu açtım bi benimkilarmi böyle diye merkezi alımlarda dinlemicem bu sefer evde oturmaktan bıktım boşuna üniversite kazandım okudum o kadar diye düşünmekten kafayı yicem

Büyük ihtimal öyle olcak moralim bozuldu konu açtım bi benimkilarmi böyle diye merkezi alımlarda dinlemicem bu sefer evde oturmaktan bıktım boşuna üniversite kazandım okudum o kadar diye düşünmekten kafayı yicem
Bi seninkiler öyle değildir ama ailesi öyle olanın da çocuğu cevvaldir hakkını alır söke söke ben olsam çoooktan gitmiştim hiç sallamam ve umrumda olmazdı şarta bak kendi şehri yok evin içi

Bi seninkiler öyle değildir ama ailesi öyle olanın da çocuğu cevvaldir hakkını alır söke söke ben olsam çoooktan gitmiştim hiç sallamam ve umrumda olmazdı şarta bak kendi şehri yok evin içi
Bende öyle yapıcam inşallah
Birde akrabalar gelip gelip cahil kalmıcak kadar okudun işte diyorlar sürekli sinirim bozuluyor

Bende öyle yapıcam inşallah
Birde akrabalar gelip gelip cahil kalmıcak kadar okudun işte diyorlar sürekli sinirim bozuluyor
Bu lafları hak ediyorsun ama kabul et bence
Lise mezunu kızlar bile daha cok yapışıyor hakkına
Alım olunca söylemene bile gerek yok tercih ver geç bas git bu kadar basit

Back
X