Iftiradir yahu neyine inandin bunun
Cnm evet bende biliyorum o geri zekali adamin niyetinin kotu oldugunu ve zarar verebilecegini lakin kiza ben bunlari soylemis olsam kizda bunu esine soylese belkide kabak benim basimda patlar diye cok korkuyorum .. ya soylesem bir turlu soylemesem bin turlu hesabi belkide benim adimi iftiraciyia cikaricaklar belkide kotu niyetli yuva bozmaya calisiyor diyecekler belkide kizin esi bana gelip sen ne hakla benim karima bu tarz seyler soylersin diyecek Allah korusun yani kiza soylerim tedbir almasi icin ama beni engelleyen seyler cok fazla .. ya da ne bileyim belkide o adam sirf bana soylemedi bunlari
bunu niye ona sormadınız? kadını senin tanıdığını nerden biliyormuş, bana niye anlatıyorsun, amacın ne, sen kimsin falan demedinizmi? okey oynarken tanımadığı yüzlerce kişi arasından sizi bulup, bunları söylemesi tuhaf değilmi, yani adam bunları söyledi, bide üstüne sizi tembihledi, sonrada konu kapandı, öylemi? ben olsam peşini bırakmazdım, gerçeği öğrenmeye çalışırdım yada adamın konuşmasına hiç fırsat vermezdim, siz niye bu kadar pasif davrandınız anlam veremedim sanki siz bu adama inanmak istiyor gibisiniz..
o zaman bir daha o adamla konusup agzından laf alacaksın güçlü ispatlar isteuyeceksin bu da ne kadar doğru olur bilmem ama bunu bu olayı gercekten olmus mudur diye değil de adam kıza bi zarar verir mi niyetiyle arastırmanı isterim arastıracaksan. Allah göstermesin kız sucsuzsa ve bu adamın pisliklerine kurban giderse, yakınım diyosun üzülürsün:26:
Cnm simdi sana bu soruyu sordummu ona dersem yalan olur inan hatirlamiyorum sormusta olabilirim sormamista .. konusulanlarin cogunu unuttum zaten sadece olay tazeyken konu acayim ve fikirlerinizi alayim dedim. Simdi diyelimki ben bu konunun pesini birakmadim bu kezde adim kotuye cikicak Allah korusun ben kimsenin huzurunu bozmak istemiyorum Allah bunu bana nasip etmesin. Kizla ilgili soylenenleri unuttum cunku inanmadim benim bildigim o kiz bu tarz seyler yapmaz ama endiselerim var belkide benim uzerimede ayni iftiralari aticak. Ama diger cevaplarimdada soylemis oldugum gibi keske okey yazismalarini kaydedebilseydim en azindan kiza gosterirdim ve oda tebdirini alirdi yada ne bileyim savciliga giderdi vs vs
peşini bırakmazdım derken, adamla o anki konuşmanızdan bahsediyorum, yani ben ya adamla hiç konuşmaz yada konuştuysamda kafamdaki tüm soruların (bir önceki mesajımda yazdığım soruların) cevaplarını almadan bırakmazdım demek istemiştim. ama artık yapacak bir şey yok...
Cnm tam uzerine bastin bende ayni soruyu yonelttim kendisine ispatin varmi dedim ama yok dedi. Ve neden sordum cunku konu bana gercekci gelmedi yani kiz yaptimi seklinde dusunmedim ki bu beni ilgilendirmez sadece onu korumak adina. Tabikide kiza cok uzulurum basina kotu bisi gelmesini istemem. Ama endiselerim var benim uzerimede iftira atabilir belkide sirf bu tarz seyleri bana soylemedi gidip baskalarinada anlatti.
baskalarına anlatıyosa senin acından iyi kız acısından kötu olur :26: Allah korusun bişey olsa kabak senin basına patlamaz ama kızın adı cıkar :26: adamın ispatı yoksa ve konusmaları da gercekçi gelmediyse bulaşman doğru değil pek. :26:
Tek dilegim bu ztn baskalarina anlatmamis olmasi eger anlattiysa kiz acisindan cok kotu olur cidden
ya kıza karsı bi zoru yoksa tamamen öylesine senle konusurken uydurudugu bişeyse baskasına anlatmaz bence unutmustur bile şimdiye kadar
Cnm ben neden o kizin gunahina gireyim bak bu konuyu acali uc gun oldu ve sizin yorumlariniza cevap vermek icin giriyorum.. bu olayin sonrasinda herseyi unuttum dedektif gibide iz surdugum yok benim zaten kizin gunahini almis olsaydim unutmazdim kafamda bir suru soru isareti olsurdu onunla ilgili .. ama yok cunku benim bildigim o kiz yani tanidigim kadariyla bu tazr seyler yapcak bir insan degil sadece basima ilk kez bu tarz bir olay geldigi icin sizinle paylasmak istedim inanki bende istemezdim bu tarz bir dialogun icerisinde bulunmak ama oldu bir kere. Bu kiz su sehirde oturuyor demedim asla dusuncesiz bir insan olmus olsam soylerdim sadece su x sehirdemi bulustunuz dedim. Kizin orada oturdugunu soylemedim. Soruyu sorma seklim hatali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?