Canım sana nasıl ulaştı bu kişi peki? Yani mesaj kutum kapalı demişsin nereden konuştunuz bunları senin arkadaş listende mi var bunları konuştuğunuz adam
Düzeltme: pardon canım okeydenmiş galiba yeni gördüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar,
ozelden bir adam bana mesaj atti tanimam etmem ilk basta cevap vermeyeyim dedim cunku hepsini engelliyorum daha sonrasinda israr etti veeeeeeeeeee su bayani tanimiyorsun dedi iki uc kez tekrarladi ve cevap verdim vermez olaydim......
Bende evet dedim neyin olur dedi bende akrabam olur dedim nedenki diye sordum. O bayan cok fena dedi neden ne oldu filan derken biz onunla iki ay once tanistik dedi soke oldum ama dedim nasil olurda tanisiyorsunuz o bayan evli dedim. Nasil olurya dedi bana dul oldugunu soyledi dedi.
Her neyse ben ne diyecegimi sasirdim cunku o bayan benim akrabam ve evli. Sonrasinda bu sahiz neyse bosver deyip konuyu kapatmaya calisti bende magdem lafa basladin bitir dedim söz ver kimseye soylemiceksin dedi. Ve.... SONUC
Biz kendisiyle beraber olduk demezmi S...E grubu kurduk filan dediya eminmisin onun olduguna benim tanidigim o ise o kesinlikle bu tarz seyler yapmaz dedim ve tarif etti tarif ettigi kisi o kiz peki ispatin nerede dedim ne ispati dedi nerede bulustunuz dedim benim bildigim bir yerde dedi orasini bosver dedi gunduzmu bulustunuz dedim evet dedi peki su sehirdemi dedim cunku kiz orada oturuyo evet dedi.kafam allak bullak oldu ya diyorum o kiz boyle seyler yapmaz diyorum eminmisin o olduguna diyorum evet diyor. Tarihlere uyusuyo cunku bu kiz sehirden ailesinin yanina geldi iki gun oluyo ayrica bu kizin esi gunduzleri calisir.
Arkadaslar inanin hic inanasim gelmedi acikcasi cunku iftira atmak cok kolay ve akrabamin boyle bisi yapabilecegini hic dusunemiyorum bile ama kafamda soru isaretleri olusmaya basladi siz olsaniz ne yapardiniz ???? Bu adam beni tanimiyor etmiyor nasil bir cikari olabilirki ??? Ve neden bunlari gelsin bana soylesin ? neden bu kiz da baska biri degil ? :44:
Evet cnm okeyde ulasti ama amaci benimle filan tanismak degildi eger oyle olmus olsa zaten ben engellerdim israr edince bende evet x sahizi taniyorum dedim.
Cnm yok "aaa onuda buldu demedim" inanki benzetmen gayet normal herkesin bakis acisi farklidir tabikide ama kesinlikle bu dialogta bu tarz dusuncelere kapilmadim ha soylede bisi var sormus oldugum sorular yanlis sorulmus olabilir benim tarafimdan. Ben her turlu eslestiriye acik bir insanim ama ne bileyim bazen elestiriler sanki cigrindan cikiyor gibime geliyor bu konuyu kotu niyetimden dolayi acmadim ! oyle olmus olsa akrabama pat diye konuyu acardim dusunmeden etmeden tavsiyelerinize cok ihtiyacim vardi ! bende kendimle gurur duymuyorum zaten boylesi bir dialogun icine girmekten ama oldu bir kere keske okeye filan girmeseydim olacagi varmis olmus hani dedigim gibi nerede ne zaman nasil hareket edecegimi bilen bir insanim ..
Cnm ben bu adami hic tanimiyorum kendisi dedi su bayani taniyormusun diye bende evet dedim akrabam olur dedim neden sordun dedim o kadin cok fena dedi ve sonrasinda konuyu kapatmaya calisti ! vallahi olabilir eski erkek arkadas olayi vs orasini bilemiyorum yok gulum facesine baktim oyle bisi mumkun degil cunku akrabamin fotolarinda eside var imkani yok yani ..
Merhaba arkadaslar,
ozelden bir adam bana mesaj atti tanimam etmem ilk basta cevap vermeyeyim dedim cunku hepsini engelliyorum daha sonrasinda israr etti veeeeeeeeeee su bayani tanimiyorsun dedi iki uc kez tekrarladi ve cevap verdim vermez olaydim......
Bende evet dedim neyin olur dedi bende akrabam olur dedim nedenki diye sordum. O bayan cok fena dedi neden ne oldu filan derken biz onunla iki ay once tanistik dedi soke oldum ama dedim nasil olurda tanisiyorsunuz o bayan evli dedim. Nasil olurya dedi bana dul oldugunu soyledi dedi.
Her neyse ben ne diyecegimi sasirdim cunku o bayan benim akrabam ve evli. Sonrasinda bu sahiz neyse bosver deyip konuyu kapatmaya calisti bende magdem lafa basladin bitir dedim söz ver kimseye soylemiceksin dedi. Ve.... SONUC
Biz kendisiyle beraber olduk demezmi S...E grubu kurduk filan dediya eminmisin onun olduguna benim tanidigim o ise o kesinlikle bu tarz seyler yapmaz dedim ve tarif etti tarif ettigi kisi o kiz peki ispatin nerede dedim ne ispati dedi nerede bulustunuz dedim benim bildigim bir yerde dedi orasini bosver dedi gunduzmu bulustunuz dedim evet dedi peki su sehirdemi dedim cunku kiz orada oturuyo evet dedi.kafam allak bullak oldu ya diyorum o kiz boyle seyler yapmaz diyorum eminmisin o olduguna diyorum evet diyor. Tarihlere uyusuyo cunku bu kiz sehirden ailesinin yanina geldi iki gun oluyo ayrica bu kizin esi gunduzleri calisir.
Arkadaslar inanin hic inanasim gelmedi acikcasi cunku iftira atmak cok kolay ve akrabamin boyle bisi yapabilecegini hic dusunemiyorum bile ama kafamda soru isaretleri olusmaya basladi siz olsaniz ne yapardiniz ???? Bu adam beni tanimiyor etmiyor nasil bir cikari olabilirki ??? Ve neden bunlari gelsin bana soylesin ? neden bu kiz da baska biri degil ? :44:
Sanal ortamda olan seyler icin kimseyi zan altinda birakmayin. Bugun akrabanizin basina gelen yarin sizin basiniza gelebilir. Sanal ortamda her sey mumkun. Psikopatin teki cikar daha kotusunu sizin hakkinizda baska bir akrabaniza soyleyebilir. Hic inanmamis olsaniz burada konu acmazdiniz bence. Sonucta adami tanimiyorsunuz kimdir nedir bilmiyorsunuz. Ama akrabaniz olan kadinla araniz cok iyiymis. Yakinmissiniz. Ona gore hareket edin bence. Ayrica okeyde mesaj kapali olunca kimse mesaj atamiyor diye biliyorum ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tovbe yarabbim!! Lutfen o kizin gunahinada giriyorsun. Belki o pislik kiza asiliyor kizda yuz vermeyince boyle iftira atmak istiyor. Oglanin amaci belli kizi karalamakk adini lekelemek! Eger boyle bisey varsada allah buyuk ortaya cikar ama bunu ortaya cikarmak, detektif gibi iz surmek size dusmez bence. Hem siz soru sorarken ona neden kizin bulundugu sehrin ismini soyluyosunuzki? Siz mesela istanbul yerine ankara deseydiniz olayin yalanmi dogrumu oldugunu anlicaktiniz. Boyle insanlardan migdem kalkiyor. Lutfen bence bu konuyu siz unutun..
Bana pek inandırıcı gelmedi. Böyle şeyler yapan bi insan face ini eşiyle ortak kullanır mı?? Adam evli değil dul sanıyor dedin bi mesaj atsa kadına böyle bir riske girer mi? Yani kötü bir iftira gibi geldi bana.. Öyleyse allahından bulsun... Sizi bir şekilde bulmuş belki de tanıyan biri.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi bu adam durduk yere niye bu kadınla birlikte olduğunu size anlatıyor derdi neymiş . bence sallıyor sizinle ir şekilde irtibat kurmaya çalışıyor yerseniz . keşke hiç konuşmasaymışsınız. gereksiz kafanız karışmış hem sizene elalemin cinsel yaşantısından birşey öğrenseniz üzerinizde yük kalacak.şahsen ben bir yakınımın aldattığını öğrensem bunu aldatılan kişinin bilmesi gerektiğini düşünür üzerimde yük hissederim
Cnm tabikide beni ilgilendirmez kim ne yaparsa yapsin sonucta benim kimsenin cinsel hayatini yargiladigimda yok ama adamin biz birlikte olduk diyecegini nerden bilebilirdim.. ben unuttum coktan cunku o kiz benim tanidigim kadariyla bi tarz seyler yapmaz. Ki ben simdi gidip soylemis olsam bu kezde benimle kotu olur ben bu konuyu kotu niyetimden acmadim sadece tavsiyelerinize ihtiyacim vardi yorumun icin tesekkurler
Cnm okeyde sadece ismimiz gozukuyor soyismimiz filan gozukmuyor yani girmez olaydim keske hic muhattap olmasaydim belki benim uzerimede iftira atacak belkide baskalarinada ayni seyleri soyledi(((( nerden nasil buldu beni onuda bilmiyorum cunku benim facedeki msj kutum filan kapali cok tuhaf
ya hersey olabilir doğru da yalan da olabilir adam rastgele hiç tanımadan iftira da atmıs olabilir ama kızı tanıdıgı için ıonunla ugrasmaya calısan kötu biri de :26: acaba kıza söylesen de kız önlem alsa mı adam ona zarar verebilir çünkü. ama hiç tanımadıgını falan söylerse kız ve cok rahat emin konusursa kaparsınız nkonuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?