Sizinde basiniza böyle bisey geldimi ? kafam allak bullak :(((

Evet cnm okeyde ulasti ama amaci benimle filan tanismak degildi eger oyle olmus olsa zaten ben engellerdim israr edince bende evet x sahizi taniyorum dedim.

Yani siz o kızın yapmaycağına eminseniz bu kişi onun kötülüğünü isteyen bir kişi ve iftira atıyor bence.
birincisi bu kişi o kızla yakınlık kurmak istemiş,kız reddetmiş ve kendine yediremediği için yapmış olabilir.
ikincisi ise bu kişiyi çekemeyen biri fake hesap alarak size ulaşıyor olabilir.
Ben olsaydım o kızla konuşurdum.Blöf yapardım ya şu kişi beni eklemiş tanıyor musun diye.
Sizin bundan başka yapabileceğiniz birşey yok malesef.Ve evet bu kişi yapmış olsa bile birşey yapamazsınız. Eşine söyleseniz cinyet sebebi ve sonucunu kaldıramazsınız.
Ben olsam inceden inceden kıza sorardım.

Evet cnm okeyde ulasti ama amaci benimle filan tanismak degildi eger oyle olmus olsa zaten ben engellerdim israr edince bende evet x sahizi taniyorum dedim.

Ortalık çok pis bende evliyim Allah korusun düşünsene adı geçen hanımın bunlardan hiç haberi yok belki de sadece ona zarar vermek isteyen birisi birde ben tesadüflere inanmam o bayanın iftiraya uğradığını düşünüyorum çünkü adam bilinçsizce sizi seçti ve sizde gelip buradan bize sordunuz şimdiye kadar da hiç kimse size aaa kesin yapmıştır demedi neticede o adam o kişiye zarar veremedi bunların hepsi bi işaret bence o akrabanız iftiraya uğruyor saçma gelebilir ama bu benim inancım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanal ortamda olan seyler icin kimseyi zan altinda birakmayin. Bugun akrabanizin basina gelen yarin sizin basiniza gelebilir. Sanal ortamda her sey mumkun. Psikopatin teki cikar daha kotusunu sizin hakkinizda baska bir akrabaniza soyleyebilir. Hic inanmamis olsaniz burada konu acmazdiniz bence. Sonucta adami tanimiyorsunuz kimdir nedir bilmiyorsunuz. Ama akrabaniz olan kadinla araniz cok iyiymis. Yakinmissiniz. Ona gore hareket edin bence. Ayrica okeyde mesaj kapali olunca kimse mesaj atamiyor diye biliyorum ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Anlıyorum insan destek almak için konu açıyor aslinda Ama her turlu elestiriye hazırlamak gerek konu açarken. Sen benim silinen konumda çıkan facialari gorseydin ah diyorum:)

Bilgi verirken kötü niyetle yapmadığını belli zaten o yüzden safliktan bahsettik . Ben de benim konuda istemmeden burada bazi bilgiler vermistim mesela kimseyi inandiramamistim dusunemedigime. Neyse senin bi sucun yok. dediğim gibi eger o bayana bundan bahsedeceksen bu konuşmaları görmek isteyecegini de goz onunde bulundur ki sonradan senin basin yanmasin. Sen iyi niyetle söylersin Ama iftira atmak istiyosun filan zannederler . Muhtemelen dedugimiz gibi olmustur . adam ya muhabbet kurmak icin uydurmustur ya da o bayana hirs yapan biridir aklınca karalamak istemiştir

Yeni facede listende olmasada istediğine mesaj atabiliyosun diğer kutusuna düşüyor sizistedipiniz kadar bilgi gizleyin ama face bi yerden acık veriyor azcık anlayan dünyanın bilgisine ulaşabilir kapalı mesaj kutum vs diye guvenmeyin boşuna yani adam bariz sapık bugun size yarın ona buna birileriyle konuşmaya çalışıyo işte ya tutarsa çok prim vermişsiniz sapığa

Tovbe yarabbim!! Lutfen o kizin gunahinada giriyorsun. Belki o pislik kiza asiliyor kizda yuz vermeyince boyle iftira atmak istiyor. Oglanin amaci belli kizi karalamakk adini lekelemek! Eger boyle bisey varsada allah buyuk ortaya cikar ama bunu ortaya cikarmak, detektif gibi iz surmek size dusmez bence. Hem siz soru sorarken ona neden kizin bulundugu sehrin ismini soyluyosunuzki? Siz mesela istanbul yerine ankara deseydiniz olayin yalanmi dogrumu oldugunu anlicaktiniz. Boyle insanlardan migdem kalkiyor. Lutfen bence bu konuyu siz unutun..

Bana pek inandırıcı gelmedi. Böyle şeyler yapan bi insan face ini eşiyle ortak kullanır mı?? Adam evli değil dul sanıyor dedin bi mesaj atsa kadına böyle bir riske girer mi? Yani kötü bir iftira gibi geldi bana.. Öyleyse allahından bulsun... Sizi bir şekilde bulmuş belki de tanıyan biri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1-)O adam akrabanizla birlikteyse eger,emin olun bilgilerini herseyini biliyordur.onu rezil edecekse de emin olun size degil anasina babasina kocasina ulasir.gercek olsa ve kadini rezil edecek olsa okey oyunundan alakasiz bi akrabaya ulasmak cok sacma cidden.
2-)"x i taniyor musunuz ?" Diye israrci olup ee taniyorum diyince o kadin cok fena diyip geri cekilmeye calisarak da guya taktik yapmis.siz de dusmussunuz tongaya.
3-)Bu kadar tutarsizlik icinde adamin iftira atmaya calistigi besbelli.ama kotu olan sizin boyle bir adama bulasmis olmaniz.o kadin hakkinda soyledikleini sizin bir akrabaniza ulasip sizin hakkinizda soylemeyecegi ne malum ? ya sizin de ablaniza abinize ulasip sizin isminizle sizi tarif ederek cok fena o kadin birlikte olduk vs derse ?
Acilen yokolun ortaliktan.size ulasabilecegi tum yollari kapatin.boylelerine bulasilmaz.

merhaba, okey oyunundan gelen mesaj demişsiniz.internet oyunlarındaki güvenlik açığını kullanıp bilisayardan iyi anlayanlar siizin face profilinizi görüp oradan sizin arkadaşınızın profiline ulaşıp ismini soyismini söyleyebilir.sakın inanmayın.siizin arkadaş listeniz açık olabilir yada siizn bir fotonuzu beğendiyse akrabanız oradan da o isme ulaşabilir.o akrabanızın ismini söylemiş olması bir rastlantıı.yoksa mümkün mü siz okey oynarken tanımadığınız kişi o listede nerden bulucakta,imkansız gibi bir şey.siz rast gele seçtiği birisiniz.

şimdi bu adam durduk yere niye bu kadınla birlikte olduğunu size anlatıyor derdi neymiş . bence sallıyor sizinle ir şekilde irtibat kurmaya çalışıyor yerseniz . keşke hiç konuşmasaymışsınız. gereksiz kafanız karışmış hem sizene elalemin cinsel yaşantısından birşey öğrenseniz üzerinizde yük kalacak.şahsen ben bir yakınımın aldattığını öğrensem bunu aldatılan kişinin bilmesi gerektiğini düşünür üzerimde yük hissederim

Cnm basima ilk kez boyle bisi geldigi icin konu actim tabikide inanmadim gozumle gormedim sonucta ve inanki hic bir zmn o kizin gunahini almadim .. kimseyide zan altinda birakmam ve simdiye kadarda birakmadim kotu niyetli bir insan olmus olsam sizlere danismadan etmeden o kiza gidip dusuncesizde herseyi anlatirdim sadece tavsiyeye ihtiyacim vardi

Cnm ben neden o kizin gunahina gireyim bak bu konuyu acali uc gun oldu ve sizin yorumlariniza cevap vermek icin giriyorum.. bu olayin sonrasinda herseyi unuttum dedektif gibide iz surdugum yok benim zaten kizin gunahini almis olsaydim unutmazdim kafamda bir suru soru isareti olsurdu onunla ilgili .. ama yok cunku benim bildigim o kiz yani tanidigim kadariyla bu tazr seyler yapcak bir insan degil sadece basima ilk kez bu tarz bir olay geldigi icin sizinle paylasmak istedim inanki bende istemezdim bu tarz bir dialogun icerisinde bulunmak ama oldu bir kere. Bu kiz su sehirde oturuyor demedim asla dusuncesiz bir insan olmus olsam soylerdim sadece su x sehirdemi bulustunuz dedim. Kizin orada oturdugunu soylemedim. Soruyu sorma seklim hatali olabilir.

Cnm ben facesini esiyle ortak kullandiklari zannettim ama ayri faceleri. Iftira atmak cok kolay ve gozumle gormedigim icin inanmadim zaten.

Cnm tabikide beni ilgilendirmez kim ne yaparsa yapsin sonucta benim kimsenin cinsel hayatini yargiladigimda yok ama adamin biz birlikte olduk diyecegini nerden bilebilirdim.. ben unuttum coktan cunku o kiz benim tanidigim kadariyla bi tarz seyler yapmaz. Ki ben simdi gidip soylemis olsam bu kezde benimle kotu olur ben bu konuyu kotu niyetimden acmadim sadece tavsiyelerinize ihtiyacim vardi yorumun icin tesekkurler

biliyorum canım kötü niyetle açmadığınız belli zaten bir anlık gaflete düşüp bu addamla muhattap olmuşsunuz. sevindim unuttuğunuza iyi günler.

ya hersey olabilir doğru da yalan da olabilir adam rastgele hiç tanımadan iftira da atmıs olabilir ama kızı tanıdıgı için ıonunla ugrasmaya calısan kötu biri de :26: acaba kıza söylesen de kız önlem alsa mı adam ona zarar verebilir çünkü. ama hiç tanımadıgını falan söylerse kız ve cok rahat emin konusursa kaparsınız nkonuyu

bunu niye ona sormadınız? kadını senin tanıdığını nerden biliyormuş, bana niye anlatıyorsun, amacın ne, sen kimsin falan demedinizmi? okey oynarken tanımadığı yüzlerce kişi arasından sizi bulup, bunları söylemesi tuhaf değilmi, yani adam bunları söyledi, bide üstüne sizi tembihledi, sonrada konu kapandı, öylemi? ben olsam peşini bırakmazdım, gerçeği öğrenmeye çalışırdım yada adamın konuşmasına hiç fırsat vermezdim, siz niye bu kadar pasif davrandınız anlam veremedim sanki siz bu adama inanmak istiyor gibisiniz..

Son düzenleme:

Cnm evet bende biliyorum o geri zekali adamin niyetinin kotu oldugunu ve zarar verebilecegini lakin kiza ben bunlari soylemis olsam kizda bunu esine soylese belkide kabak benim basimda patlar diye cok korkuyorum .. ya soylesem bir turlu soylemesem bin turlu hesabi belkide benim adimi iftiraciyia cikaricaklar belkide kotu niyetli yuva bozmaya calisiyor diyecekler belkide kizin esi bana gelip sen ne hakla benim karima bu tarz seyler soylersin diyecek Allah korusun yani kiza soylerim tedbir almasi icin ama beni engelleyen seyler cok fazla .. ya da ne bileyim belkide o adam sirf bana soylemedi bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…