Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar,
ozelden bir adam bana mesaj atti tanimam etmem ilk basta cevap vermeyeyim dedim cunku hepsini engelliyorum daha sonrasinda israr etti veeeeeeeeeee su bayani tanimiyorsun dedi iki uc kez tekrarladi ve cevap verdim vermez olaydim......
Bende evet dedim neyin olur dedi bende akrabam olur dedim nedenki diye sordum. O bayan cok fena dedi neden ne oldu filan derken biz onunla iki ay once tanistik dedi soke oldum ama dedim nasil olurda tanisiyorsunuz o bayan evli dedim. Nasil olurya dedi bana dul oldugunu soyledi dedi.
Her neyse ben ne diyecegimi sasirdim cunku o bayan benim akrabam ve evli. Sonrasinda bu sahiz neyse bosver deyip konuyu kapatmaya calisti bende magdem lafa basladin bitir dedim söz ver kimseye soylemiceksin dedi. Ve.... SONUC
Biz kendisiyle beraber olduk demezmi S...E grubu kurduk filan dediya eminmisin onun olduguna benim tanidigim o ise o kesinlikle bu tarz seyler yapmaz dedim ve tarif etti tarif ettigi kisi o kiz peki ispatin nerede dedim ne ispati dedi nerede bulustunuz dedim benim bildigim bir yerde dedi orasini bosver dedi gunduzmu bulustunuz dedim evet dedi peki su sehirdemi dedim cunku kiz orada oturuyo evet dedi.kafam allak bullak oldu ya diyorum o kiz boyle seyler yapmaz diyorum eminmisin o olduguna diyorum evet diyor. Tarihlere uyusuyo cunku bu kiz sehirden ailesinin yanina geldi iki gun oluyo ayrica bu kizin esi gunduzleri calisir.
Arkadaslar inanin hic inanasim gelmedi acikcasi cunku iftira atmak cok kolay ve akrabamin boyle bisi yapabilecegini hic dusunemiyorum bile ama kafamda soru isaretleri olusmaya basladi siz olsaniz ne yapardiniz ???? Bu adam beni tanimiyor etmiyor nasil bir cikari olabilirki ??? Ve neden bunlari gelsin bana soylesin ? neden bu kiz da baska biri degil ? :44:
Merhaba arkadaslar,
ozelden bir adam bana mesaj atti tanimam etmem ilk basta cevap vermeyeyim dedim cunku hepsini engelliyorum daha sonrasinda israr etti veeeeeeeeeee su bayani tanimiyorsun dedi iki uc kez tekrarladi ve cevap verdim vermez olaydim......
Bende evet dedim neyin olur dedi bende akrabam olur dedim nedenki diye sordum. O bayan cok fena dedi neden ne oldu filan derken biz onunla iki ay once tanistik dedi soke oldum ama dedim nasil olurda tanisiyorsunuz o bayan evli dedim. Nasil olurya dedi bana dul oldugunu soyledi dedi.
Her neyse ben ne diyecegimi sasirdim cunku o bayan benim akrabam ve evli. Sonrasinda bu sahiz neyse bosver deyip konuyu kapatmaya calisti bende magdem lafa basladin bitir dedim söz ver kimseye soylemiceksin dedi. Ve.... SONUC
Biz kendisiyle beraber olduk demezmi S...E grubu kurduk filan dediya eminmisin onun olduguna benim tanidigim o ise o kesinlikle bu tarz seyler yapmaz dedim ve tarif etti tarif ettigi kisi o kiz peki ispatin nerede dedim ne ispati dedi nerede bulustunuz dedim benim bildigim bir yerde dedi orasini bosver dedi gunduzmu bulustunuz dedim evet dedi peki su sehirdemi dedim cunku kiz orada oturuyo evet dedi.kafam allak bullak oldu ya diyorum o kiz boyle seyler yapmaz diyorum eminmisin o olduguna diyorum evet diyor. Tarihlere uyusuyo cunku bu kiz sehirden ailesinin yanina geldi iki gun oluyo ayrica bu kizin esi gunduzleri calisir.
Arkadaslar inanin hic inanasim gelmedi acikcasi cunku iftira atmak cok kolay ve akrabamin boyle bisi yapabilecegini hic dusunemiyorum bile ama kafamda soru isaretleri olusmaya basladi siz olsaniz ne yapardiniz ???? Bu adam beni tanimiyor etmiyor nasil bir cikari olabilirki ??? Ve neden bunlari gelsin bana soylesin ? neden bu kiz da baska biri degil ? :44:
Bence böyle bir şey yapma, iftiracı durumuna düşersin, kabak başına patlar, bir bulaşırsan kurtulamazsın, kadın seni bile suçlu çıkarır hele kocası görse daha fena... böyle işlere hiç bulaşmama taraftarıyım ben.
Evet cnm haklisin .. kendisiyle yuz yuze ozel olarak konusmam gerektigini dusunuyorum telefonla ararsam belki yanlis manlis anlar kimsenin duymamasi lagzim tedbirini almasi lagzim acilen dediginiz gibi .. bende inanmadim acikcasi kizi yillardir tanirim samimiyizde oyle bir insan oldugunu dusunmuyorum ama basima ilk kez bu tur bisey geldigi icin endiselendim acikcasi ! konuyu actiktan sonra ve sizin tavsiyeleriniz uzerine dusundum acaba soylesemmi soylemesemmi diye sonrasinda belkide bu adam bana soylediklerini gidip baslarinada anlatacak Allah korusun bu yuzden bunu bir sekilde engellemem lagzim !
Kusura bakmayin ama saf misiniz?
Sizin veya onun arkadas listesinden rastgele mesaj atmistir.
Siz yanit vermeyince de bi yalan sallayip ilgi cekmeye calismis ve basarmis da.
Sonra konuyu kapatmak istemesi asil niyetinin sizi tanimak ve sekse dair konusmak oldugunu belli ediyor.
(Cunku birinin pisliklerini ogrenmek adina o adama tahammul edebilmissiniz - merak fena sey- nabiz yoklamis... )
Ayrica x sehirde mi boyle mi... seklinde siz neden soru soruyorsunuz ki?
Hem o arkadasiniz hakkinda bir yabanciya bilgi vermis oldunuz boylece.
Hem de falcilar gibi once konusturup sonra hikaye yazmasina olanak sagladiniz...
Bana bilmedigim seylerde dahi birisi soru sorsa basimdan savmak icin hee hee der gecerim. Bu kisi de hem konuyu kapatip sizle konusmak hem de verilen bilgiler hosuna gittigi icin evet evet diye atilmis iste.
Her evetle birileri namussuz oluyorsa birgun sizin icin baskalari konustugunda merakli biri de dinlemeye can atip sonra da suphe duyarsa ne demek istedigmi daha iyi anlarsiniz.
Sakin o kisinin esine veya akrabalarina kimseye birsey demeyin.
Gercek veya degil, kadini da uyarin. Sapigin teki senle ilgili fantazi kurup bana yazdi haberin olsun diyin ki uyarmis olun. Bi halt karistirdiysa dahi mesaji alip usul usul evine gider.
Hayir saf degilim ve nerede nasil davranacagimi cok iyi bilen bir insanim bu sahizin niyeti s...x filan konusmak degildi ! eger beni tanimak isteseydi konuyu kendisi kapatmazdi diye dusunuyorum ki ben asla boyle seylere izin vermem ayrica kizin ismini ve soyismini soyleyende kendisiydi ben herhangi bir bilgi vermedim ! bilgilerin hepsini kendisi verdi bende dogrulamak icin soru sordum sadece niyetim merak filan degil herkesin hayati beni ilgilendirmez lakin bu benim akrabam ve samimi oldugum bir insan oldugu icin bende ister istemez konuyu ogrenmek istedim. Hatta sana inanmak istemiyorum dedim kendisine. Ve konu kapandi.
Tabikide kimseye bisi soylemicem akil var mantik var ! dedigim gibi inanasim gelmedi soylediklerine cunku o kiz boyle bisi yapacagini dusunemiyorum bile ! bu arada bu mesaji bana faceden degil okey oyunundan gonderdi !
Kusura bakmayin ama saf misiniz?
Sizin veya onun arkadas listesinden rastgele mesaj atmistir.
Siz yanit vermeyince de bi yalan sallayip ilgi cekmeye calismis ve basarmis da.
Sonra konuyu kapatmak istemesi asil niyetinin sizi tanimak ve sekse dair konusmak oldugunu belli ediyor.
(Cunku birinin pisliklerini ogrenmek adina o adama tahammul edebilmissiniz - merak fena sey- nabiz yoklamis... )
Ayrica x sehirde mi boyle mi... seklinde siz neden soru soruyorsunuz ki?
Hem o arkadasiniz hakkinda bir yabanciya bilgi vermis oldunuz boylece.
Hem de falcilar gibi once konusturup sonra hikaye yazmasina olanak sagladiniz...
Bana bilmedigim seylerde dahi birisi soru sorsa basimdan savmak icin hee hee der gecerim. Bu kisi de hem konuyu kapatip sizle konusmak hem de verilen bilgiler hosuna gittigi icin evet evet diye atilmis iste.
Her evetle birileri namussuz oluyorsa birgun sizin icin baskalari konustugunda merakli biri de dinlemeye can atip sonra da suphe duyarsa ne demek istedigmi daha iyi anlarsiniz.
Sakin o kisinin esine veya akrabalarina kimseye birsey demeyin.
Gercek veya degil, kadini da uyarin. Sapigin teki senle ilgili fantazi kurup bana yazdi haberin olsun diyin ki uyarmis olun. Bi halt karistirdiysa dahi mesaji alip usul usul evine gider.
Dogrulamak icin adama sehir ismi verdiniz ama. Bu kabul edilebilir bir sey degil. Ilk yapmaniz gereken adami engelleyip o akrabaniza bilgi vermek olmaliydi. Oyle bir halt yemis ya da yememis sizi ilgilendiren bir durum yok su an. Sadece kiza haber verin oyle birinin varligindan.
okur okumaz aklıma gelenleri yazmıssın yine:)
her kelimesine katılıyorum ama yine de yorum yapma gereği duydum. cünkü ortada durduk yere günahı alınan biri var gibi.
adam faceden değil, okeyden mesaj attı demişsin. e okeyi nerede oynuyordun? facebookta. dolayısıyla oradan senin profiline ulaşıp arkadas listenden o bayanı bulup ortaya sallamıstır. o kadar manyak var ki, belki o bayan da okey oynuyordu oradan ona mesaj yazdı, o da tersleyip engelledi ve bu manyak kafaya takıp aklınca intikam almak istedi. yani neticede ne idüğü belirsiz bi adama mı inanacaksın, tanıyıp iyi biri olduğunu düşündüğün akrabana mı?
yani muhabbet cidden tam falcı muhabbeti gibi olmus, okur okumaz o geçti aklımdan,sen ne diye adama durup dururken o sormadan, su sehirde mi yasıyor diye soruyorsun ki? bir de saf değilim demişsin. falcıların mantığı da budur, biz sorarız o onaylayarak cevap verir sonra da ''aaa bildi valla'' deriz.
bence bu muhabbetten cevrendeki hiç kimseye bahsetme. sapıgın biri gelmiş saçmalamıs ve gitmiş hırsından. akraban için evli demişsin tanımadığın etmediğin biri yüzünden kafa karıstırmaya gerek yok
Merhaba arkadaslar,
böyle saçmalık olur mu, çocuk musunuz da böyle bir konuşmanın içine dahil oluyorsunuz. bal gibi acaba mı deyip dinlemişsiniz. tarihler uyuşuyor, kocası gündüz çalışıyor, bilemedim diyorsunuz, merakınıza yenilip dinlemiş bir de yetmemiş soru sormuşsunuz.
neden adamı ilk kelimesinde susturup sanane kardeşim haddine mi senin iftira atmak deyip engellemiyorsunuz. bu yazdıklarını savcılığa veriyorum deyin bakalım noluyordu. adam kadar siz de bu saçma konuşmanın içindesiniz. resmen gıybettir bu.
akrabanızı da uyarın, bilgilerini kapasın, yazık günah. kadının belki de hiçbirşeyden haberi yok.
akrabanızın yerinde olsam, bu yazışmayla mahkemeye giderim.
bu arada lagzım değil lazım.