• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde basiniza böyle bisey geldimi ? kafam allak bullak :(((

böyle saçmalık olur mu, çocuk musunuz da böyle bir konuşmanın içine dahil oluyorsunuz. bal gibi acaba mı deyip dinlemişsiniz. tarihler uyuşuyor, kocası gündüz çalışıyor, bilemedim diyorsunuz, merakınıza yenilip dinlemiş bir de yetmemiş soru sormuşsunuz.
neden adamı ilk kelimesinde susturup sanane kardeşim haddine mi senin iftira atmak deyip engellemiyorsunuz. bu yazdıklarını savcılığa veriyorum deyin bakalım noluyordu. adam kadar siz de bu saçma konuşmanın içindesiniz. resmen gıybettir bu.
akrabanızı da uyarın, bilgilerini kapasın, yazık günah. kadının belki de hiçbirşeyden haberi yok.
akrabanızın yerinde olsam, bu yazışmayla mahkemeye giderim.
bu arada lagzım değil lazım.

Hayir cocuk degilim cnm nasil ya acaba diyip dinlemisim ben meraklida degilim ama bahsedilen sahiz benim akrabam !!! kimsenin giybetinide yapmam lutfen yargilamayin ..

Dipnot : ben iki dili ayni anda ogrendim icin lagzim yazmis olabilirim yorumunuza bunu eklemeniz cok sacma .. konuyla hic bir aglakasi yok

Son düzenleme:
Üzerime vazife olmayan işlere burnumu sokmazdım kaldı ki öğrensen ne yapacaksın.

Saldirilar gelsin bakalim ben burnumu sokmadim lutfen konuyu bastan okuyun soz konusu olan benim akrabam anlatabildim ogrensen ne yapacaktin diyorsun hic bisi yapmicaktim tabikide ben kotu niyetli bir insan degilim gidipte bu mesajlari saga sola anlatmicaktim heralde

konu acsak bir turlu acmasak bin turlu ben her turlu elestiriye hazirim ama bazen cok ileriye gidiliyor gercektende

Hayir cocuk degilim cnm nasil ya acaba diyip dinlemisim ben meraklida degilim ama bahsedilen sahiz benim akrabam !!! kimsenin giybetinide yapmam lutfen yargilamayin ..

Dipnot : ben iki dili ayni anda ogrendim icin lagzim yazmis olabilirim yorumunuza bunu eklemeniz cok sacma .. konuyla hic bir aglakasi yok

bakın işin doğrusu nedir biliyor musunuz;
bu durumun içine bir şekilde dahil oldunuz, madem bahsedilen sizin akrabanız, öyleyse alın konuşmanın bir çıktısını verin akrabanıza, ne yapacağına kendi karar versin. tabii bu arada sizin de onun hakkında konuştuklarınız, hayretleriniz, sorduklarınız ortaya çıkacak. hatta buranın linkini de verin ama ben seni kk.da savundum da deyin. bence en doğrusu bu.
dipnot: öğrenmenin yaşı yoktur.

bakın işin doğrusu nedir biliyor musunuz;
bu durumun içine bir şekilde dahil oldunuz, madem bahsedilen sizin akrabanız, öyleyse alın konuşmanın bir çıktısını verin akrabanıza, ne yapacağına kendi karar versin. tabii bu arada sizin de onun hakkında konuştuklarınız, hayretleriniz, sorduklarınız ortaya çıkacak. hatta buranın linkini de verin ama ben seni kk.da savundum da deyin. bence en doğrusu bu.
dipnot: öğrenmenin yaşı yoktur.

Cnm ben o konusmalarin ciktisini alamam cunku okey oyunundan atilmis mesajlar yani direk faceden degil zaten benim face mesaj kutusu kapali arkadaslarim haric kimse mesaj atamiyor keske alabilseydim keske gosterebilseydim belkide savciliga giderdik lakin okeyden alamiyorum dün denedim olmadi ! ben onun hakkinda kotu bisi demedimki sonucta o benim akrabam belkide sorularimi iyi soramadim sorma seklimde sorun vardi bilemiyorum .. kotu niyetli sormadim ..

Dipnot : evet ogrenmenin yasi yok insan her turlu kendisini gelistirmesi lagzim ama dedigim gibi ben iki dili ayni anda ogrendim ve zor oluyor gercektende hani bazi kelimelerin yumasak g'lerini halen cozebilmis degilim :1: o yuzden dedim ne aglakasi var diye

Acaba sizin facebook hesabiniza bakarak arkadas grubunuzumu inceledi.
Sonra oradan gozune ilisen birini secerek boyle bir muhabbete girdi sizinle.
Akrabaniz yer mekan bildirimide yaptiysa faceden rahatlikla kafasina gore bir hikaye uydurabilir.
Sapigin biri kendine gore bir hikaye uydurarak belki sizinle dalga geciyordur.

Bir dipnotta benden :)
Takilmayin bu kadar yazim hatasina, arkadas derdini anlasilir bir sekilde anlatmis sonucta.
Hepimiz Turkiye'de okumuyoruz hatalar olabilir.
Derdi var ona cozum istiyor.

Son düzenleme:
Farkindaysaniz siz su an beni bir falciyla kiyasliyorsunuz cidden bu cok ayip bir tabir ve kesinlikle ben bu tarz birseyi kabul edemem cunku ben kotu niyetli bir insan olmadim hic bir zmn sadece burada ilk kez basima boyle bisi gelmis oldugu icin tavsiyelerinizi istedim tabikide saf degilim nerede nasil davranacigimi bilen bir insanim ... kimseyede bahsetmedim ztn ..

Estağfurullah falciyla kiyasladigim siz değilsiniz, falciyla yapılan muhabbet gibi dedim. Hani falciya sorariz o da cevap verir "Aa bildi valla" deriz dedim. Siz de adama sormussunuz o da evet orada yasiyor deyince "Aa onu da buldu" gibi tepki vermissiniz onu o diyaloğu benzettim.

Ayrıca saflik kötü bi sey degildir, fazla iyi niyetli olup çabuk kalmak anlamında söyledim. Siz istiyorsunuz ki sizi destekleyelim. Yorum istemissiniz biz e bütün safligimizla size fikir vermeye çalışıyoruz. Bazen olayin içindeyken net dusunemeyebilir insan, o yüzden objektif fikirlere acik olmak gerek zaten konuyu da bu yüzden acmdiniz mi?

Estağfurullah falciyla kiyasladigim siz değilsiniz, falciyla yapılan muhabbet gibi dedim. Hani falciya sorariz o da cevap verir "Aa bildi valla" deriz dedim. Siz de adama sormussunuz o da evet orada yasiyor deyince "Aa onu da buldu" gibi tepki vermissiniz onu o diyaloğu benzettim.

Ayrıca saflik kötü bi sey degildir, fazla iyi niyetli olup çabuk kalmak anlamında söyledim. Siz istiyorsunuz ki sizi destekleyelim. Yorum istemissiniz biz e bütün safligimizla size fikir vermeye çalışıyoruz. Bazen olayin içindeyken net dusunemeyebilir insan, o yüzden objektif fikirlere acik olmak gerek zaten konuyu da bu yüzden acmdiniz mi?

Cnm yok "aaa onuda buldu demedim" inanki benzetmen gayet normal herkesin bakis acisi farklidir tabikide ama kesinlikle bu dialogta bu tarz dusuncelere kapilmadim ha soylede bisi var sormus oldugum sorular yanlis sorulmus olabilir benim tarafimdan. Ben her turlu eslestiriye acik bir insanim ama ne bileyim bazen elestiriler sanki cigrindan cikiyor gibime geliyor bu konuyu kotu niyetimden dolayi acmadim ! oyle olmus olsa akrabama pat diye konuyu acardim dusunmeden etmeden tavsiyelerinize cok ihtiyacim vardi ! bende kendimle gurur duymuyorum zaten boylesi bir dialogun icine girmekten ama oldu bir kere keske okeye filan girmeseydim olacagi varmis olmus hani dedigim gibi nerede ne zaman nasil hareket edecegimi bilen bir insanim ..

Kusura bakmayin ama sizin konuyu bu kadar kurcalamaniz bile bana rahatsiz edici geldi.. bu tarz insanlar o kadar cok ki belki o soz ettigi hanima bu adamin meyili var.. facebooktan ya da baska yerden hareketlerini takip etmesi zor degil.. hirsizlarin bile bu yolla bos evleri takip ettigi haber oldu.. ard niyetli biride rahatlikla bulabilir bu hanimin hangi tarihte nerede oldugunu.. arkadas listesindende sizi bulmus iftira atiyor olabilir.. yada adamin her lafi dogru olabilir.. o zamanda konu sizi neden ilgilendirsin? Bu o hanim ve esi arasindaki bir sorun.. bence siz ilk duydugunuzda beni ilgilendirmez demeliydiniz o beye..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba sizin facebook hesabiniza bakarak arkadas grubunuzumu inceledi.
Sonra oradan gozune ilisen birini secerek boyle bir muhabbete girdi sizinle.
Akrabaniz yer mekan bildirimide yaptiysa faceden rahatlikla kafasina gore bir hikaye uydurabilir.
Sapigin biri kendine gore bir hikaye uydurarak belki sizinle dalga geciyordur.

Bir dipnotta benden :)
Takilmayin bu kadar yazim hatasina, arkadas derdini anlasilir bir sekilde anlatmis sonucta.
Hepimiz Turkiye'de okumuyoruz hatalar olabilir.
Derdi var ona cozum istiyor.

Yok cnm bu imkansiz cunku benim faceme sirf arkadaslarim mesaj atabiliyor ve sirf arkadaslarim resimlerimi gorebiliyor hatta profil resmim bile herkese kapali ve bunun disinda digerleride kapali .. o akrabam beni hic bir fotosunda etiketlemedi .. ben zaten inanmadim ama boyle bisey ilk kez basima geldigi icin tedirgin oldum acikcasi ha o mesajlari yazarken kizin gunahini aldimmi hayir tabikide hatta dedim o sahiza o bu tarz seyler yapcak bir insan degil dedim ispatin varmi dedim oda ne ispati dedi.

Dipnotun icin tesekkurler :)

Facebook ta son guncellemeler ile soyle bir durum var artik: arkadas listeniz aciksa yada arkadaslarinizdan birisinin listesi aciksa kisiler oradan size mesaj atabiliyor ne yazik ki..

Cnm inan boylesi sacma sapan bir dialogun icerisinde kendimi bulacagim aklimin ucundan bile gecmezdi simdi endiseleniyorum acikcasi ... evet haklisin benimde uzerime iftira atabilir ne diyeyim olan oldu artik ve ilk kez boylesi bir olayla karsi karsiya kaldim .. beni gectim gidip baskalarinada anlatabilir iftira atmak cok kolay

Evet olan olmus. Bundan sonra ne yapacaksin. Ben olsam akrabami alip onunla konusur, polise sikayet edecegimi soylerdim. Onu face de ayri sikayet ederdim. Cekiniyorsan hic bir sey yapmayacaksin en azindan face ini dondur bir kac hafta. Iste ben bu yuzden sevmiyorum facebook u her turlu insan gecinen insan giriyor.

Kusura bakmayin ama sizin konuyu bu kadar kurcalamaniz bile bana rahatsiz edici geldi.. bu tarz insanlar o kadar cok ki belki o soz ettigi hanima bu adamin meyili var.. facebooktan ya da baska yerden hareketlerini takip etmesi zor degil.. hirsizlarin bile bu yolla bos evleri takip ettigi haber oldu.. ard niyetli biride rahatlikla bulabilir bu hanimin hangi tarihte nerede oldugunu.. arkadas listesindende sizi bulmus iftira atiyor olabilir.. yada adamin her lafi dogru olabilir.. o zamanda konu sizi neden ilgilendirsin? Bu o hanim ve esi arasindaki bir sorun.. bence siz ilk duydugunuzda beni ilgilendirmez demeliydiniz o beye..

Haklisin bir yonden ne diyeyim oldu bir kere benim amacim sadece o sahizin amacini ogrenmekti kizida bir sekilde korumakti ama asil endisem belkide bu sahiz banada iftira aticak Allah korusun.. dun mesela mesajlari alip kiza gostermem gerektigini dusundum ve gerekirse savciligada gidelebilirdi lakin okeydeki mesajlar kayit olmuyor maalesef denedim olmadi .. sonrasinda bu olayi burada kapatmam gerektigini dusundum .. ben inanmadim soylediklerine cok sacma geldi cunku ben bu kizi yillardir tanirim.. gunahinida almadim cunku gozumle gormedim iftira atmak cok kolay ..sorunlari varsada esiyle halleder !

Ortada delil yokken ismini cismini kimliğini saklayarak evli bir bayan hakkında bunları konuşmak son derece rahatsız edici.bunları dinlemek de..günümüzde kişiler hakkında bilgi edinmek okadar kolayki..nerde oturuyor ne yapıyor internetten kolaylıkla bulunuyor.akrabanızı hiç tanımıyorda olabilir veya geçmişte ona kafayı takmış intikam peşinde biri de olabilir.bunlara müsade etmeyin şüphe dahi duymayın iftira olduğu çok açık..

Ay inanmıyorum ya bu sosyal paylaşım siteleri yuva yıkacak hatta insanların hayatlarını yıkacak seviyeye geldi sonunda her adım attığımız yerde kendimizi etiketliyoruz sonra da tarihler de uyuşuyor şehirler de diyor arkadaş. Canın sakın inanma böyle birşeye çamur at izi kalsın demişler hepimize de ders olsun yer bildirimlerimizin fotoğraflarımızın bilgilerimizin paylaşımı herkese açık olmasın valla önce ben düzeltiyorum şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet olan olmus. Bundan sonra ne yapacaksin. Ben olsam akrabami alip onunla konusur, polise sikayet edecegimi soylerdim. Onu face de ayri sikayet ederdim. Cekiniyorsan hic bir sey yapmayacaksin en azindan face ini dondur bir kac hafta. Iste ben bu yuzden sevmiyorum facebook u her turlu insan gecinen insan giriyor.

Cnm inanki bilmiyorum. Ya ben vicdanen dusunuyorum hani tutup ben o kiza bunlari soylesem bu kezde belki o gidip esine soylicek eside nerden cikti bu laf diyecek kabakta benim basima patlicak. Bir yondende karsima alip konusmak isterim korumak icin soyledigin gibi. Iki derede bir arada kaldim beni yanlis anlamaz gibime geliyor cunku ben sonucta onun iyiligini istiyorum ve ona bu konuyu acmis olsam bile aramizda kalmasi lagzim sonrasinda eger bu kiz tutup saga sola x bana bunu bunu dedi derse adim iftiraciya dedikoducuya cikacak Allah korusun .. hani desem bir turlu demesem bin turlu hesabi .. bencede en guzeli face kullanmamak galiba facenin mesaj kutusunu arkadaslik kutusunu kapatiyorsun bu kezde seni okeyden filan buluyorlar ..

Ortada delil yokken ismini cismini kimliğini saklayarak evli bir bayan hakkında bunları konuşmak son derece rahatsız edici.bunları dinlemek de..günümüzde kişiler hakkında bilgi edinmek okadar kolayki..nerde oturuyor ne yapıyor internetten kolaylıkla bulunuyor.akrabanızı hiç tanımıyorda olabilir veya geçmişte ona kafayı takmış intikam peşinde biri de olabilir.bunlara müsade etmeyin şüphe dahi duymayın iftira olduğu çok açık..

Dusunceleriniz icin cok tesekkurler bende iftira oldugunu dusunuyorum ve kizin gunahini hic bir zmn almadim almamda cunku gozumle gormedim .. banada intikam gibi geliyor..

Cnm inanki bilmiyorum. Ya ben vicdanen dusunuyorum hani tutup ben o kiza bunlari soylesem bu kezde belki o gidip esine soylicek eside nerden cikti bu laf diyecek kabakta benim basima patlicak. Bir yondende karsima alip konusmak isterim korumak icin soyledigin gibi. Iki derede bir arada kaldim beni yanlis anlamaz gibime geliyor cunku ben sonucta onun iyiligini istiyorum ve ona bu konuyu acmis olsam bile aramizda kalmasi lagzim sonrasinda eger bu kiz tutup saga sola x bana bunu bunu dedi derse adim iftiraciya dedikoducuya cikacak Allah korusun .. hani desem bir turlu demesem bin turlu hesabi .. bencede en guzeli face kullanmamak galiba facenin mesaj kutusunu arkadaslik kutusunu kapatiyorsun bu kezde seni okeyden filan buluyorlar ..

Okey klasik kiz tavlama yeri. Face den oynamani onermem, ac fake bir hesap, erkek adiyla rahat rahat oyna . Bak gor o zaman takilan oluyor mu? :1:Ne hissediyorsan onu yap ama bana kalirsa kapat bir sure. En azindan kafan rahat olur. Daha da buyumesin bu sacma olay. :19:

Ay inanmıyorum ya bu sosyal paylaşım siteleri yuva yıkacak hatta insanların hayatlarını yıkacak seviyeye geldi sonunda her adım attığımız yerde kendimizi etiketliyoruz sonra da tarihler de uyuşuyor şehirler de diyor arkadaş. Canın sakın inanma böyle birşeye çamur at izi kalsın demişler hepimize de ders olsun yer bildirimlerimizin fotoğraflarımızın bilgilerimizin paylaşımı herkese açık olmasın valla önce ben düzeltiyorum şimdi

Haklisin cnm inanmadim ztn inan cok sacma geldi ama yinede sizlerle paylasmak istedim fikirlerinizi almak icin .. benim bildirimlerim ztn kapali mesaj kutuma varasiya kdr .. sosyal paslasim siteleri tehlike saciyor bazen ..

Okey klasik kiz tavlama yeri. Face den oynamani onermem, ac fake bir hesap, erkek adiyla rahat rahat oyna . Bak gor o zaman takilan oluyor mu? :1:Ne hissediyorsan onu yap ama bana kalirsa kapat bir sure. En azindan kafan rahat olur. Daha da buyumesin bu sacma olay. :19:

Evet cnm haklisin en iyisi bu bence vallahi :34:

Haklisin cnm inanmadim ztn inan cok sacma geldi ama yinede sizlerle paylasmak istedim fikirlerinizi almak icin .. benim bildirimlerim ztn kapali mesaj kutuma varasiya kdr .. sosyal paslasim siteleri tehlike saciyor bazen ..

Canım sana nasıl ulaştı bu kişi peki? Yani mesaj kutum kapalı demişsin nereden konuştunuz bunları senin arkadaş listende mi var bunları konuştuğunuz adam

Düzeltme: pardon canım okeydenmiş galiba yeni gördüm

Son düzenleme:
Back
X