Sizinde bazen arada kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?

Bende kendi kendime çok küfür ediyorum sesoide oluyor bazen eşim diyor kime dedin geçmişte kizdigim insalara

Kendi kendine konuşmak iyidir, bazen kimseye söyleyemediğimiz şeyleri pat diye kendimizle sohbet ederek söyleyebiliyoruz. Ben mütemadiyen konuşurum kendimle, bunu delirmek olarak algılayanlara da tavsiye ediyorum hele iki muhabbet edin faydasını görürsünüz diye Arada kendimle kavga da ediyorum, kendimi de eleştiriyorum. Keyfim yerinde ise 'A bak bu film güzelmiş izliyek' diyorum, kendimce yorum yapıyorum film izlerken. Velhasıl insan kendisiyle konuşmasın da kiminle konuşsun anam

Ben de konuşurum sıklıkla . Çünkü eşim evde üzülmeme izin vermiyor. Daha çok ailevi sorunlarım vardı da . Anne babayı kime dertleneceksin ?
Başlıyorum üzüldüğümde içimde ağlayan kızı teselli etmeye . Sahip olduklarımızı hatırlatıyorum . Ben seni çok seviyorum diyorum . Azıcık daha ağlıyor sonra sakinleşiyor. Kalkıp bir kahve yapıyorum içiyoruz beraber . Biraz dans tamam .

sanırım bilimsel bir araştırmaydı bu araştırmaya göre pandemide hem yalnızlıktan hem de maskenin takılı olmasının verdiği rahatlıktan dolayı kendi kendine konuşmalar artmış demek ki özellikle bu dönem için anormal mi diye üzülmeyin

Ben bir de hayvanın ağzından cevap veriyorum, rleri L yapıyorum, kleri t
Gitsene alkadaçım buladan diyor mesela fazla mıncıkladığım hayvancağız.
Botumu yaptım, gel al diyor ya da

şimdi mesela günlük tutmak neden insana iyi gelir derler? neden yazmak iyi gelir derler? bir şekilde ifade edip içimizden atarız çünkü. konuşmak da böyle. ben de çok konuşurum, iyi gelir. kim duyarsa da duysun umurumda olmaz.

kedimle de bayağı konuşuyorum. 3 tane atasözü - deyim bile öğrettim yakında sınav yapıcam.
sürekli cinlenip cinlenip koşup olur olmaz yerlere girip çıktığı için evin içinde, çok gezenin ayağına b.k bulaşır diyorum mesela, bu 1.
2. ise oyun oynarken avcı moduna giriyor ama devamlı kandırıyorum, ava giden avlanır dedim bunu öğrettim.
3. ise yemek yerken bizi hiç rahat bırakmıyor, aldım karşıma bak dedim su içene yılan bile dokunmaz, sen yemek yiyene atlıyorsun.

eğleniyoruz

Ohoo yolda birseye sinirlerince kendi kendime konuşa konusa yürüyorum nasılsa maskede var kimse görmüyor, buaralar bulaşık yıkarken çok konuştuğumu farkettim, bide utaninca kendi kendime konusuyorum
Kendimi gördüm sizde özellikle maske ne iyi oldu bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…