- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
Ben de konuşurum sıklıkla . Çünkü eşim evde üzülmeme izin vermiyor. Daha çok ailevi sorunlarım vardı da . Anne babayı kime dertleneceksin ?Bazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler
Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.
Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
Ben bir de hayvanın ağzından cevap veriyorum, rleri L yapıyorum, kleri tBen kendimle konuşmuyorum da hayvanlarla ciddi ciddi konuşuyorum. Sonradan fark ediyorum hayvan olduğunu ve cevap vermeyeceğini:)
Demin kedime uyuz oldum, 'ne bakıyorsun be dik dik! Defol git' dedim mesela (gitmedi,koynumda uyuyo şu an) , bazen elimde tepsi mutfaga gireceğim, kediye 'açsana kapiyi' diyorum ciddi ciddi. Sonradan kendi kendime gülüyorum:) sokakta tanımadığım hayvanlarla da çok konuşurum, mesela az daha ezilecek diye çok korktuğum kuşun yanına gidip 'niye yerde geziyosun be, uçsana!' diye çatarim sevdiğim köpeklere 'nereye gidiyosun?' diye sorarım
Ne bileyim, anlıyorlar gibi geliyor bana:)
Kendimi gördüm sizde özellikle maske ne iyi oldu bu konudaOhoo yolda birseye sinirlerince kendi kendime konuşa konusa yürüyorum nasılsa maskede var kimse görmüyor, buaralar bulaşık yıkarken çok konuştuğumu farkettim, bide utaninca kendi kendime konusuyorum
Ben baya baya konuşuyorum ama kendime cevap vermiyorum sizin gibi..
Şuan kendime çok kızdım niye cevap vermiyorum ki?? Kendimi adam yerine mi koymuyorum ben
Özeleştiriye açık değilsiniz demekkiAynen bende bunu yazacaktım . Konuşup cevap vermeyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?