- 30 Ocak 2013
- 29.419
- 43.905
- 798
evet oluyor :) kendime kızıyorum da azarlıyorum daBazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler
Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.
Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
bazen babam ya da kardeşim ne diyorsun diyorlarYazmayı unutmuşum, mesela eşim tv izliyor, benim aklıma birşey geliyor yine kendi kendime konuşuyorum, sonra bunu farkedip eşim farketmiş mi diye bakıp farketmediyse devam ediyorumbunları yapmayan yoktur değil mi ya normal yani
Pandemiden öncede konuşurdumsanırım bilimsel bir araştırmaydı bu araştırmaya göre pandemide hem yalnızlıktan hem de maskenin takılı olmasının verdiği rahatlıktan dolayı kendi kendine konuşmalar artmış demek ki özellikle bu dönem için anormal mi diye üzülmeyin
Ben karşılıklı konuşuyorum amaCevap verip karşılıklı konuşmadıkça sorun yok bence
En iyisi bu bravoElime alıyorum aynayı kendime motivasyon konuşması bile yapıyorum düşünün
Bence o zaman sorun varBen karşılıklı konuşuyorum ama
Oo o da bişey miBazen nadirende olsa kendi kendime konuşuyorum, özelliklede evde kimse yoksa.
Mesela bu gün duşda yine kendi kendime konuştum.
Kendimle diyaloğum şu şekilde gelişti :
- off moral 0
ne zaman sıfır üstünü gördükki
+ gördük azda olsa kızım yaa
- yetmez canım sıkılıyor
+ al sende intikamını değiştir bişeyleri
- alcam tabiiki görecekler şeref...sizler
Tabii bunları boş yere konuşmuyorum, ilişkilerimde hayatımda canımı sıkmış olan olaylar bazen aklıma geliyor ve ben kendimi yenik bir zaferin kahramanı gibi hissediyorum.
Dikkat ettimde tamamen egomla ilgili hırsımı alamamış olmam genelde moralimi bozup kendi kendime konuşmama vesile oluyor.
Sizinde böyle bazen kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?