Sizinde bazen arada kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu?

evet oluyor :) kendime kızıyorum da azarlıyorum da

bazen babam ya da kardeşim ne diyorsun diyorlar yok diyorum kendi kendime konuşuyorum :)

Pandemiden öncede konuşurdum

Ooo.. ben .. karsimda biri varda ona anlatir gibi konusuyorum...

Bugün bir yandan fasülye kırıyorum bir yandan da kendi kendime konuşuyorum. Evde de kimse yoktu. İçimde ne var ne yok döktüm valla.
Kötü birşey değil ki. Tam tersi bir rahatlama yöntemi. Aklına estikçe konuş sen de.

Ben en cok kendimle ve televizyonla konusuyorum.ozellikle sevdigim dizi varsa konusmaktan diziyi izlemiyorum

konuşmayan yoktur bence ya, ben biriyle konuşacağım bir konuyu bile sesli sesli önce kendime anlatırım çoğu zaman aralarda da yok ya şöyle demeyelim böyle diyelim filan derim, canımın sıkıldığı şeyleri evin içinde kendi kendime konuşurum. bir terapi yöntemi. kedimle hep konuşurum zaten

Oo o da bişey mi
Kavga da ediyorum kendimle

Ben de oluyor. Özellikle bu yıl çok arttı. salgın izolasyon arttırdı. Yani önceden ara ara olurdu ama bu yıl kendi kendime çenem düşüyor resmen.

Çoooook. Dün gene evde konuşurken 2.5 yaşındaki kızım geldi anne sen neden öyle konuştıun dedi

Ohoo ben kendime cay koyuyorumkarsilikli muhabbet ediyorum kendimle,bazen de kiziyorum,uyariyorum,benim dostum da dusmanim da kendim
Ice donmek lazim bazen,tabi abartmadan sonra deli diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…