Sizinde bazen sasirdiginiz oluyor mu?

Vallahi artik insanlardan korkuyorum, yanlarinda nefes alsak farkli yorumluyorlar. Bence gayet normal bir sohbet bu, insanlar ne konussun istersiniz? Olmadi ellerine liste verin sadece sizi ovsunler.

Valla ya inanır mısın hiç sevmem bu kadar kendilerini öven insanları oraya gitti buraya gitti şuraya gitti sonuc hicbirsey e madem sana izin vermiyorlar ne diye para verip seni özele gönderiyorlar ki
Sonuç; hiçbir şey diyen insanın fesatlığından korkarım ben... eğitim,emek hiçbir zaman zayi olmaz ama bunu herkes anlamaz o ayrı... kadının el emeğini kırmışsınız hatta söylememişsiniz bile kendileri görmüş yine laf etmemişler. Siz dua edin iyi insanlarmış fenasına düşseydiniz görürdünüz.

AA sen mi yaptın abla dedim" bekar olan görümcem için

yok şu kursa gitti yok bu kursa gitti yok şu özele gitti yok buna gitti..

Sizler bu durumda nasıl bir cevap verirsiniz ağzını kapatmak için bir daha ovmesin yani artık imdaaat!!
Kadın kendini ovmemiş, kardeşi övmüş
Bunda kötü bir şey görmedim,
Siz neden bu kadar rahatsiz oldunuz?
Başkasının ovulmesini kiskanmış olabilir misiniz?

Üff ne yorucu ve ben merkezci birisiniz. Kardeşiniz sizi böyle övce çok mutlu olursunuz eminim ki. Kadının hem el emeğini kırmışsınız hem azıcık kardeşi tarafından övülmesinden rahatsız olmuşsunuz. Kadın zaten annesi ile ilgileniyor tüm zamanında muhtemelen sosyal hayatı az, içinde yaşadığı bir sürü sıkıntı var. Kız kardeşi de onu övmüş, mutlu etmek istemiş. İnsanlar birileri tarafından takdir edilmek, yaptığı şeylerin değerli olduğunu duymak ister. Kardeşi de sağolsun bunu yapmış. Bu kadar da kötü niyetli olmayın. Rabbim beni sizin gibi insanlardan da uzak etsin inşallah. Çünkü fesatsınız. Yüzüne gülüp içten içe o kişiyi yeriyorsunuz. Pes!

İnsanlar benim sınırlarıma girmediğş sürece hadlerini aşmadıkları sürece sorun yok .Kat kat fazlasını yaşıyorum benim yerimde olsan demek ki kafayı yersin.Bu tarz şeyler umrumda değil yeter ki bana müdahale edilmesin.Annem yaşında görümcem var aşırı müdahaleci.Kayınvalidelik yapmaya çalışıyor.Saygımdan bişey demiyorum ama bi gün patlama noktasına gelmekten korkuyorum.

Sohbet olsun diye anlatmış olup , siz katlanamamış olabilir misiniz?

Dert aranıyorsun dimi, sevmiyorsun herseyine gıcık oluyorsun.!? Eskiler konuşulur, sana da anlatmak istemişler ama hata etmişler belli ki, sende anlatsaydin, şu kursa gittim, şu okula gittim, kendime şunu kattım gibi gibi..!?

Bunda rahatsız olacak birşey görmedim ben.
Ama illa rahatsız oluyorum diyorsanız duymamazlıktan gelin..

Bu ne saygısızlık canım sizden izinsiz sohbet açmalar, birbirlerini övmeler falan. Bir daha siz gitmeden önden konuşulacak konuları matbu bir şekilde gönderin çalışsınlar. Ha yok baktınız yine böyle birbirlerine iyi birseyler söylemeye, sizin izin verdiğiniz konuların dışına çıkmaya başladılar gitmeyin bir daha bu eş aileleri hep böyle izansız zaten.

neden bu kadar tahammülsüzsünüz?
Maalesef kardeş sevgisi, kardeş bağlılığı yaşayamamış, aile ilişkilerinde yaralı bir kadın konu sahibi.
Bu yüzden olsa gerek görümcelerin birbirine olan sevgilerini, birbirlerini övmelerini abartılı buluyor, kardeş sevgisi nedir bilmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…