Sizinde bazen sasirdiginiz oluyor mu?

sessiz sefa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
20
-50
1
36
3 senelik evliyim bir bekar görümcem var biri de evli bekar olan annem yaşında birisidir. Pek anlasamayiz ama saygımız vardır zamanında çok büyük sıkıntılar yaşandığı için.. herneyse kayınvalidemle yaşıyor görümcem 50 yaşlarda evli görümcem gelmişti (memlekete gidecekler diye yardıma) oturduk masada birşeyler yiyoruz hep birlikte bir sandıkları var içinde tesbih vs oynamayi sevdiği için bebeğim onu vermistim kapagini açayım derken kapak elimde kalmisti masaya koymuştum. Evli olan alırken kapağıni mi açtı bakarken" kırılmış" dedi bende "abla elimde kaldı kapak haberiniz olsun dedim" evli olan bekar olana "bunu sen yapmistin demi" dedi bende şaşırdım "AA sen mi yaptın abla dedim" bekar olan görümcem için.. Evli olan atıldı hemen evet dedi başladı bekar olan gorumcemi övmeye yani aman Allahım dersiniz yok şu kursa gitti yok bu kursa gitti yok şu özele gitti yok buna gitti.. ama hep annemgil izin vermedi vs.. Eşime de diyor öyle degil mi? diye.. Yani ne güzel tamamda beni alakadar etmezki ne bu övgü merakı ya.. artık yani irrite geldi bana "himm ne güzel.." falan dedim inanın bin pişman oldum sorduguma o kadar abartarak anlatısı varki evli olanın bekar görümce hakkında inanamazsiniz ne zaman gelse kayınvalideme sürekli "çok yoruluyor çok şöyle çok böyle hayır evli olmadigimkz zamanlarda gittigmizde de aynisiydi..

Sizler bu durumda nasıl bir cevap verirsiniz ağzını kapatmak için bir daha ovmesin yani artık imdaaat!!

Aynı dert bende de var dinleniyorum dinlemiş gibi yapıyorum
Valla ya inanır mısın hiç sevmem bu kadar kendilerini öven insanları oraya gitti buraya gitti şuraya gitti sonuc hicbirsey e madem sana izin vermiyorlar ne diye para verip seni özele gönderiyorlar ki

Kardeşinin güzel sözler duymaya ihtiyacı olduğunu fark ediyordur belki evli olan görümce.
Siz neden bu kadar rahatsız oldunuz da bir daha yanınızda övülmesin diye ağızlarını kapatmak istiyorsunuz.
Annesiyle yaşıyor kadın, onun ihtiyaçlarına yardımcı oluyordur, kardeşi yoruluyor deyince ne oluyor mesela?
Anneniz yaşındaki kadına edilen laflar neden sizi bu kadar rahatsız ediyor, durun bir düşünün bence.

Yani şimdi burda ihtiyacı var ise kendisine bizzat söyleyebilir bize birşeyler kanitlamalarina pek gereklilik görmedim ben almis olduğu eğitimler el sanatlarınin detaylarını sormadım ki ben bunca zaman onlara kendimi açıkçası hiç ovmedim çünkü onlar her adımda her işte zaten beni görüyorlar ki hiç de sevmem biliyor musun kendini övmek için yirtinan insanları yorulmasının bizi rahatsız eden bir tarafi yok aksine biz zaten biliyoruz yani ispata gerekte yok

Ağzını kapatmaya çalışmam. Övsün yani, neden rahatsız olayım ki?
Aa öyle mi ne güzel falan derim.
Siz neden rahatsız oldunuz anlamadım.

İyi de kadın kendini övmemiş ki
Kardeşi övmüş onu!
Bence siz başka bir şeyden rahatsız oluyorsunuz.

Kardeşin kardeşi bir vesileyle övmesinden kendinize pay çıkarıp rahatsız olmanız sizin çiğliğinizden tamamen.
Kendini övme yok orada.
Ablanın kardeşine yoruluyor demesinden bile rahatsız olmuşsunuz. Ondan da ne çıkardıysanız artık.

Ay onlar da belki senin kadar dana altında buzağı arayanı sevmiyordur ya. Sen kimsin ki sana bir şey kanıtlamaya çalışsınlar . Belki sen yokken de öylelerdi. Sen niye kişisel algıladın? Anneniz yaşında kadın övülse ne olur ? Sen hiç sevmiyorsundur övülmeyi, övmeyi ; bunu kendini ispat olarak görüyorsundur. Onlar da seviyordur , onure etmek olarak görüyordur. Çok boş geldi konun

Demek siz kendinizi hiç övmediniz çünkü onlar sizin yaptığınız her işi her adımda görüyorlar
Kardeş kardeşi övmüş size ne ki,neden rahatsız oldunuz?
Kaç yıldır dayanan bir sandık var ortada kadın yapmış demek ki gerçekten o yaşta.
Ne diye oyuncak edip kırdınız ki siz.

kapagini açayım derken kapak elimde kalmisti masaya koymuştum.
Görümcenizin el emeğiymiş, kırıldığı için üzüldüğünüzü söylediniz mi?
Sizler bu durumda nasıl bir cevap verirsiniz ağzını kapatmak için bir daha ovmesin yani artık imdaaat!!

Ortada ağız kapatmalık bir şey yok, kardeşler birbirini sever yerine göre de över.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…