- Konu Sahibi BurdaMutluyum
-
süzme yogurt bal muz şeftali salatalık ezip yüzümüze her akşam sürersek çok faydalı birde her akşam saf gül suyuyla yüzümüzü silersek gül suyunun sıkılaştırıcı etkisi vardır yuurta akı ve toz şekeri karıştırıp yüzümüze üç günde bi sürersek şekerin peling etkisi var yumurta akınında sıkılaştırıcı etkisi var yüzdeki lekelere en iyisi elma suyu sürmektir yada elma sirkesi ama elma suyunu tercih etmenizi tavsiye ederim elmayı rendeleyip yüzünüzede sürebilirsiniz lekelere birebir
not:yazdıklarım hepsini denedim sonuç çok iyi
:1yes2: sarı kantaron sivilceye ve sivilce lekelerine çok iyi geliyor temiz bir cilde sürüp gece yatın bunu birkaç gece tekrarlayın
birşey daha söylemek istiyorum. sarı kantaron otu aynı zamanda kanserede çok iyi geliyor. özellikle bir kanserli hastanın içinde bulunduğu hissettiği herşeye birebir. araştırmalarım doğrultusunda istanbulda ve ankarada yaşayan iki profesör hastalarına sarı kantaronda başlatıyorlarmış. hatta hap yapımına geçmesi gerekiyormuş. internette AV.İLHAN DEMİR in yazısını okumuştum. çok etkilendim. bizde yakınımıza sarı kantaron otunu başladık. Allah bütün kanserli hastalara ACİL ŞİFALAR VERSİN.Bilmeyenlere söyleyin lütfen.
kızlar elma suyunu 1 haftadır hergün kullanıyorum gözeneklerim biraz toparlanmaya başladı. hergün elma suyu sıkmak zor geliyor derseniz ben güzel bir formül buldum. Elma suyunu rendeledim sonra elimle sıkarak suyunu çıkardım bunu küçük bir kaba alarak buzluğa attım, hergün onu kullanıyorum. isterseniz buz kalıplarına da doldurabilirsiniz. enzimler yaklaşık 15 derecenin altında çalışmıyor dolayısıyla elma suyu tazeliğini koruyor.
ben buradayım´isimli üyeden Alıntı
YENİ BİR BULUŞ . KARMA BİR CİLDE SAHİBİM AĞIZ ÇEVRESİNDE SIK SIK SİVİLCELER OLUŞUYOR
HEM BU SİVİLCELERİ HEMDE YÜZDE BIRAKTIĞI SİVİLCE LEKELERİNİ HIZLA GEÇİREN BİRŞEY BULDUM
BU SIKINTIYI YAŞAYAN ÇOK KİŞİ VAR BİLİYORUM BANA DUA EDECEKSİNİZ SÖYLÜYORUM((( SARI KANTARON YAĞI )))
TEMİZ CİLDE SÜRÜP YATIN BUNU BİRKAÇ GECE TEKRARLAYIN
VE LÜTFEN BİLMEYENLERE SÖYLEYİN
"ben burdayım" isimli arkadaşımız yazdı bu msjı. denemekte yarar var
neşeli canım hergün uygulama yıpratabilir cildini haftada bir kez yap yogun yaglıysa cildin 5 günde bir de yapabilirsin benimde cok kötüydü cildim bana paydası oldu beyazladı kaşıntı gitti sivilcelerde ve lekelerde azalma oldu hergün yapaşagın şey ayva cekirdegi ile yaptıgın jel 2 tane ayva cekirdegini bi bardak dolusu suya koy 5 günde jel oluyo sabah akşam pamukla cildine uygula ve yıkama gözenekleri temizliyo ve kapatıyo tavsiye ederim kil maskesi haftada yada 5 günde bir ayva jeli sabah akşam ve üşünmeeeeeeeeeeeeeeee:1yes2: :))))canım ne zamandan beri bu kil maskesini uyguluyosun? bende bir iki kez yaptım ama sonra üşendim ben hergün yapılıyo olarak biliyodumgerçekten etkili mi dersin? bide bende gözenekler var birazcık sivilcelerle oynamamdan dolayı yüzüm delik deşik oldu ya yada ben çok kafayı taktım bana öyle geliyo
canım bende kullanıyorum bu ayva çekirdeğini 1 haftadır sinir oluyom şu izlere. nekadar süre sonra etkisi oldu. bide nemlendirici kullanıyomusun bu işlemleri yapınca? kuruyoda insanın yüzü baya bi. birde şey sorucam güneşe hassasiyeti arttırıyomu acaba bu a.çekirdeği.yani leke oluşurmu cilt falan soyuluyo kuruyor yaa!!!!Selamlar ben sivilce ve leke den bıktımmmmmmm şimdi bi maske uyguluyom ve yavaş yavaş işe yaramaya başladı izlerin rengi acıldı sivilcelerde de azalma oldu. tarifi tv den duymuştum . bi tatlı kaşığı kil bi tatlı kaşığı mısır unu bi cay kaşıgı el kremi (yagsız olanlardan soft ) biraz ılık suyla karıştırın krem haline geliyo sürmesi biraz sor ama uygulayın kuruyunca yavaş yavaş ovalayarak cıkarın ılık suyla yıkayın haftada 1 kez .... birde her gün ayva cekirdeginden yaptıgım jeli uyguluyorum iki bana cok iyi geldi tavsiye ederimm ......
canım bende kullanıyorum bu ayva çekirdeğini 1 haftadır sinir oluyom şu izlere. nekadar süre sonra etkisi oldu. bide nemlendirici kullanıyomusun bu işlemleri yapınca? kuruyoda insanın yüzü baya bi. birde şey sorucam güneşe hassasiyeti arttırıyomu acaba bu a.çekirdeği.yani leke oluşurmu cilt falan soyuluyo kuruyor yaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?