Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.

Aile bağları çok kuvvetliyse olabilir. Anormal diyemeyeceğim. Sizinle ilişkisini etkilemiyorsa sizi ihmal etmiyorsa sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum. Ama derseniz ki benimle iletişimini etkiliyor ikimiz için çok özel şeyleri paylaşıyor. Ne bileyim yakinlastigimiz zamanlarda ariyor vs diyecekseniz anormaldir. Ama ikinizin ilişkisini etkilemeyecek durumdaysa bırakın konuşsun. Siz de keyfinize bakın ne olacak.

görmeniz gereken şey herkesin kendi tarz i var
kimse kimseyi yargılamamalı
siz bir otorite değilsiniz eşinizin hayatında
onlar istediği gibi ilişki kurar siz yönetmeyin
siz ancak kendi aramalarınızı yönetebilirsiniz. sizi uzun ararlarsa kestirip atabilirsiniz
ama eşinizin ilişkisine yorum yapma konumunda görmeyin kendinizi
bi gün eşiniz tersleyebilir izin mi alacağım diye

Ben de annemle çok nadir konuşurum
eşim ablalarıyla annesiyle çok sık konuşur bana göre. başta ben de eleştirdim ama gereksiz. o onların ilişki biçimi. bana ne oluyor? benle ilgili bi durum yok neden rahatsız oluyorum sorun arıyorum

her insan ayrı bir dünya
kimseyi kendi doğrularımız üzere yaşamaya mecbur bırakamayız çocuğumuzu de eşimizi de
yargılamayı yorum yapmayı bırakın
kendinizle ilgilenin
daha rahat olursunuz ve daha pozitif kalırsınız eminim

Ne konuşuyorlar acaba böyle . Eşim annesini arar konuşma aynen şöyle ilerler
Eşim : anne nasılsınız babam nasıl
Kv: iyiyiz oğlum siz nasılsınız
Eşim: iyiyiz anne eee daha ne var ne yok
Kv: iyiyiz oğlum
Eşim: iyi geceler
Kv: sizede

Ben annemle öyle telefonda konuşmam gün içinde msjlaşırız birkaç tane . Annem de öyle telefonda konuşmaz zaten

Konu sahibinden çok sizinki ilgimi çekti Kim geldi kaynana mı ,görümce mi ??

kaynana kayınbaba ve kayın canım

baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez

gidecez:KK53:

biz?? hayatımın şoku

bildiğin geldi kadın yan odayıda tuttu hergün sabah 8 dr kapı yumrukladı

kan şekeri düşüyomuş aç kalınca kahvaltıya inmemişiz

yanımdaki kılıksız da tamam anneciimm diyodu

boşadım iyi ettim

bu sadece ufak bir örnek :)

görmeniz gereken şey herkesin kendi tarz i var
kimse kimseyi yargılamamalı
siz bir otorite değilsiniz eşinizin hayatında
onlar istediği gibi ilişki kurar siz yönetmeyin
siz ancak kendi aramalarınızı yönetebilirsiniz. sizi uzun ararlarsa kestirip atabilirsiniz
ama eşinizin ilişkisine yorum yapma konumunda görmeyin kendinizi
bi gün eşiniz tersleyebilir izin mi alacağım diye

Ben de annemle çok nadir konuşurum
eşim ablalarıyla annesiyle çok sık konuşur bana göre. başta ben de eleştirdim ama gereksiz. o onların ilişki biçimi. bana ne oluyor? benle ilgili bi durum yok neden rahatsız oluyorum sorun arıyorum

her insan ayrı bir dünya
kimseyi kendi doğrularımız üzere yaşamaya mecbur bırakamayız çocuğumuzu de eşimizi de
yargılamayı yorum yapmayı bırakın
kendinizle ilgilenin
daha rahat olursunuz ve daha pozitif kalırsınız eminim
Cok tesekkür ederim haklisiniz galiba

Bu aile baglariyla ilgili degil. Bos konusmayla ilgili. Benim esim de cok konusur, hep bombos seyler. Ciddi bir derdimiz olunca onlar bilmez, onlarin bir hastaligi falan olursa cok sonra ogreniriz. Ne amaci var o zaman konusmanin?
Biz de haftada 2-3 kere konusuruz ve sadece onemli seyleri anlatiriz. Bazen her gun konusuruz, duruma gore degisir ama en ufak derdi sikintiyi paylasir destek oluruz.
Bir durum olunca esimin ailesi duyana kadar benim ailem halletmis olur. Onlar duysa da biz bir cozum isteyene kadar bir sey onermez tuh vah derler. Simdi nesi kuvvetli bu aile baginin?

Konuya cevap: bence normal degil.

Yılların birikmişliğini mi Konuşuyorlar? :deli:

Bizde her 2-3 günde bir ailelerimizle konuşur ederizde,bu kadar uzun sürmez...

Evli değilim ama ailemden uzaktayım. Annemi ben aramam bile o arar ancak öyle konuşuruz haftada bir filan. Ben telefonda konuşmayı sevmiyorum. Benim yapımda bu yapacak bir şey yok. Bir oda arkadaşım vardı yurtta her gün en az bir saat konuşurdu ki en az diyeyim. Sonra nişanlandı söz aşamasındaki kişiyle saatlerce en son artık dayanamadım eve çıkmıştım. Onların da yapısı bu yapacak bir şey yok.

Yani normalde erkekler pek uzun konuşmaz telefon da
Ama her gün bu kadar uzun konuşuyorsa üzgünüm ama eşiniz olan biten herşeyi anlatıyordur
Bende ablamla konuşurum uzun ama gergin gergin olursa bu konuşma evdeki durumlar anlatılıyor ister istemez

Konusmaz. Hatta pek aramaz bile esim ama sadece kvye karsi degil ben haric kimseyi bos bos konusmak icin aramaz esim. :D Gorusunce konusur.

Ammma ben annemle daha sık ve uzun konusurum.

kaynana kayınbaba ve kayın canım

baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez

gidecez:KK53:

biz?? hayatımın şoku

bildiğin geldi kadın yan odayıda tuttu hergün sabah 8 dr kapı yumrukladı

kan şekeri düşüyomuş aç kalınca kahvaltıya inmemişiz

yanımdaki kılıksız da tamam anneciimm diyodu

boşadım iyi ettim

bu sadece ufak bir örnek :)

:KK57::KK57::KK57:

‘Olur mu öyle şey kayınvalideciğim...
Oğlun sensiz uyuyamıyor,bizimle aynı odayı paylaşabilirsiniz,hiç sakıncası yok’deseydiniz...
Ne insanlar var yahu...

:oha:
71 dkk ablasıyla konuşan adam evdeki her haltı anlatıyordur
ülke siyaseti ya da ekonomi üstüne konuştuklarını sanmıyorum :KK53:
Bize özel seyleri paylasmiyo..yakalamadim..sanmam.. görumcem her detayini anlatan bir insan... sanirim onun derdi bitmiyo..ama beni su rahatsiz ediyo..buzdolabi bozulmustu bugün esim isten gelince (ben isten gelmeden önce) tamir edecekti.
Kvdede yemekteydik daha ben sormadan kv sordu buzdolabi noldu diye tabiii bu coook kötü bisey degil ama sürekli benzer durumlar olunca ben rahatsiz oluyorum ya bi durun bi biz konusalim halleselim niye herseyi bilmek arastirmak zordundalar... abarti gelmesin.. gecen sunu alacaktiniz aldiniz mit nasil cikti gibi sorularla karsilasiyorum

:KK57::KK57::KK57:

‘Olur mu öyle şey kayınvalideciğim...
Oğlun sensiz uyuyamıyor,bizimle aynı odayı paylaşabilirsiniz,hiç sakıncası yok’deseydiniz...
Ne insanlar var yahu...

neden demedim biliyomusun tatlım?

gelir yatardı :))

valla neler var neler

Back
X