- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gelincik88
arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.