• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimle konusmamakta haklimiyim

yuh yani...
gerçekten siz kendinizi haklı mı görüyosunuz...
valla yengeniz kurtulmuş sizden..
ayrıca konuşma tarzınız hep buysa eminim evliliklerinın ilk zamanlarında cıkan sorunun sebebi de sizsiniz...
ne olur hep küs kalın...yazık kıza...

kusura bakmayın da yengeniz buraya konu açmış olsa emin olun sizi bu kadar haksız bulamazdım. abinizin yerinde olsam sizinle ben konuşmazdım. resmen yengenizi kıskanıp kininizi küçücük çocuk üzerinden kusmuşsunuz. ki bu bizim tek taraflı dinlediğimiz :110:

Haksız olan sensin resmen gıcıklıgına msj atmışsın.
Kadının yavrusuna cirkin göbekli demişsin ayrıca huyu güzel olsun felan yazip yengene laf sokmuşsun.
Kimsenin evladıyla ilgili yorum yapmayın bence kirpi bile yavrusunu pamuğum diye sever......

bırı benım cocuguma boyle dese o bahsettıgın huydan bırazda allah sana verır ınsallah der bıdahada asla ama asla muhattap olmazdım acıkcası
kucucuk cocuk uzerınden laf sokmaya calısıyorsun
bıldırım geldıkce konuyu goruyorum tekrar tekrar sınırım bozuluyor

Sizde anne olmuşsunuz ve cocuklarınızda aynı yaşta fakat kanınız canınız olması gereken yiğeninizi kininize alet etmişsiniz. Herseyden öte sizde annesiniz empati yapın ..

Bebeklerin de, çocukların da o kadar güzellikleri var ki görmek isteyene.
Bir bebeğe bunları nasıl yakıştırırsınız aklım almıyor.
Ayrıca çocuklarını,sürekli başka çocuklarla kıyaslayan anneler, dışardan bakınca çok itici görünüyorsunuz haberiniz olsun.

Sizin bebeğiniz zayıf diye yeğeninizi biraz kıskanmış olabilir misiniz ya da kıskanmasanız bile onun canını yakmak için söylemiş olabilir misiniz ?
Yengenizle aranızdaki gerilime lütfen bebekleri dahil etmeyin,tüm bebekler güzeldir ailelerinin gözünde biriciktir,kıymetlidir.
Eleştirinin kabul edilmeyeceği alanlara saldırmayın ki üzülmeyin.

Yengeniz 11 aylık çocuğa yaptığınız "memesi göbeği büyümüş. " yorumunuzdan sonra kibarca cevap vermiş yine. Ben olsam o cümleden sonra cevap verme gereği bile duymazdım.

Bu konuşmanın normal olduğunu düşünüyorsanız, mesajlaşma dışındaki diyaloglarınızı düşünemiyorum. Iyi etmiş diyebiliyorum sadece uzak durmakla.

Ayrıca siz neden yengenizin ailesiyle olan ilişkilerinin bu kadar içindesiniz. Maaşallah sülalesinin seceresini çıkartmışsınız kavga konusunda ama sizi ilgilendirmez bence.

Ayrıca abiniz ve yengenizle küslük içindesiniz o yüzden yengenizin kavgacı tutumunu eleştirerek kendini haklı çıkarmaya çalışmayın zira sizin de ondan farkınız yok şu durumda.

Ben kilo konusinda dikkat et defim bunu doktoru bile demis gecen doktora götürdüklerinde bnim gorcemde yeri geldi gerekeni söyledi en azından kendi aramizda hallettik abisine yetistirmedim bi insan yegenini kiskanabilirmi
Eee iyide ister ciliz ister tombala olsun sizene yahu? Sizimi aldi derdi? Anasi var babasi var onlar düsünsün. Birakin insanlarla ugrasmayi, akil vermeyi. Karismayin o zaman kafanizda rahat olsun;(

Tamam da arada bariz sorunlar var belli ki gıcıksınız birbirinize.
E o zaman ne diye watsapta muhabbet ediyorsunuz ki anlamadım?
Senede bir evlerine gidiyorsan watsapta da muhabbet etmeyiver yani ölmezsin dimi?

abiniz ve yengeniz sizinle konuşmamakla çok iyi ediyor. ne kadar lafınızı bilmiyorsunuz.
bahsini geçirdiğiniz 11 aylık bebe daha, göğüsler göbek diye eleştirmek üstelik de annesine sizin haddinize mi.
yetmemiş çok güzeldi dikkat et, daha da yetmemiş huydan girip terbiyeden yürümüşsünüz. size ne.
üstelik hala yengeden bahsederken pislik diye sıfatlandırıyorsunuz.
anlattıklarınıza istinaden çok saygısızsınız.
abiniz ne yapıcaktı, he bacım haklısın benim karı zaten pislik mi deseydi, yüreğiniz soğuyacak mıydı o vakit.
istediğini söylersen, istemediğini duyarsın.

Son düzenleme:
aramın iyi olmadığı daha önce sorun yaşadığım biriyle bu şekilde konuşamazdım. kaldı ki aram iyi olan biriyle de bu şekilde konuşamazdım. belli ki birbirinize gıcık oluyorsunuz. etki tepki meselesi gibi sizinki. sen bir yengen 2 söylüyor ama sen bu konuda kesinlikle haksızsın.

bişey daha söylemek istiyorum .yeğeninin fotosunu çekip yengene atman bana art niyetli olarak yapılan bişey gibi geldi. çünkü size tepki vereceği ve direk abinize söyleyeceğini biliyordunuz. bile bile lades demişiniz

Aranız iyi değil ve buna rağmen imalı mesaj atmışsiniz.
Sizene çocuğun memesinden, göbeğinden .
Böyle yapıp yapıp kendini çok masum gören insanlara sinir oluyorum.

Baştan sona imalı yazmışsınız.

Abiniz haklı.

Kizlsr ayni seyi tek brn degil ben ordayken annesife defi ve onun bi arkadasida oda bnim kızım icin cok zayif cılız demisti ama ben proble yapmamistim ne bileyim böyle yapacağını

Şimdi anlaşıldı. Resmen nispet yapmışsınız.

Insanlar niyetleri kadardır.
Kalmadı mi ya duru kalpler ?!

Evet haklısın konuşma ki kırılmasın abin. Bu ne böyle ya şişman, çirkin bilmem ne 11 aylık bebek ya bahsettiğiniz. Kim kaldırabilir yavrusuna böyle laf edilmesini. Valla babam olsa kaldırmam değilki görümce edecek bu lafları parçalarım heralde:sinirli:

Back
X