Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

bence anormal. ben annemle her gün konuşurum ama bebeği sorar falan o da en fazla 15 dakikadır. ne evimle ilgili ayrıntı veririm ne de kocamı çekiştiririm. bence gereksiz ve yanlış. ne demek benden önce annesi ablası biliyor her şeyi? çok sinir bozucu ama her gün bu kadar konuşmaya konu lazım zaten. birbirlerinin kakişlerinin rengini bile bilirler onlar öyleyse :KK53:

arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
Herld böyle çok konuşsa çatlardım sinirden laf soksanız ya ya bi bayan annesiyle konuşması normal de erkekte çok anormal karı gibi ne biliyosunuz çok değişimdiniz de gururuna dokunur azaltır benimkinin annesi ariyvrse 20 dk ne konuştunuz derim oda kırk yılda bi

Ailesiyle istediği kadar konuşabilir , bu kişisel bir tercih. Sorun herseyden söz etmeleri. Bu hiç hoş değil.

Benim esimde hemen hemen hergun konusur, ailesi Turkiyede, anliyorum ozluyor anne baba sonucta. Ama cok yakin zaman once cok feci tartismamizi tasidi ve telefon konusmalarini (goruntulu sesli) duydum herseyi. Cok kotu olduydum.
Demem o ki , belki cogu seyi anlatiyor bellide anlatmiyor bilemiyorum ama. 71 dkkda az degil hani

Bizimkiler normali bırak görüntülü konuşur
5 yıllık evliyiz bu seneye kadar sürekli ikaz ettim ne konuşuyorsun bu kadar diye özelimizi anlatma diye ( şunu aldık bunu sattık şuraya gidiyoruz vs) ben ikazı uyarıyı verdikçe abarttı en son artik güncel konuşur özel aile ici konuşma yapmaz
Ben söyledikçe sonradan farkettim konuşup siliyor arama kaydını yada onlara çağrı atıyor annen ariyo ne yapayım diyor baktım olmuyor kendi haline bıraktım çünkü ben dedikce aramız açıldı ve gizli konuşmaya başladı bunu yapmaya hakkım yok aslında bende konuşuyorum 1 saat çünkü :KK48::olamaz:

Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
sen önce başka kadınlarla konuşmadığına şükret 😐

Bu normal mi

Aile bağları kuvvetli demekki. Sizinle ilişkisinde problem yaratmıyorsa bence sıkıntı yaratmayın bence. Bu konularda tek bir normal yok ki. Ben her gün annemle 10 dakika konuşurum mesela. Bazı günler uzun uzun konuşuruz. Bana da sizinki çok az geldi. Ama bu herkesin kendi kişiliğine ve aile bağlarına göre değişen durumlar.

Herld böyle çok konuşsa çatlardım sinirden laf soksanız ya ya bi bayan annesiyle konuşması normal de erkekte çok anormal karı gibi ne biliyosunuz çok değişimdiniz de gururuna dokunur azaltır benimkinin annesi ariyvrse 20 dk ne konuştunuz derim oda kırk yılda bi
Karı gibi bir hakaret mi anlamadım. Neden kadınlar aileleriyle konuşunca normalde erkek konuşunca anormal. Lütfen bu şekilde cinsiyet yakıştırmaları yapmayalım. İnsanların aile bağlarının iyi olması kötü bir şey mi. Sizin oğlunuz sizinle böyle konuşsa ve gelininiz bu şekilde düşünse ne hissederdiniz?

Bu normal mi

Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye

Ayyybu benim abim. Ama inanın abim arayip duruyor. Annem israrla evinde olanı anlatma gelini bana kotuleme diyor yok durur mu abim anlatiyor da anlatiyor. En ufak tartişmalarini yetiştiriyor..ailece gına geldi bize. Sizin eşle alakalı yani esasen. Değişmez de abim degişmedi. Yüz vermiyoruz hala arayıp anlatiyor garip cidden

İkinizin mahremi yaşantınızdaki her detayı konuşuyorsalar rahatsız olmakta haklısınız. Bunu eşinize uygun bir dille söyleyip kendi aranızda olan şeyler hakkında konuşmaması gerektiğini belirtebilirsiniz. Fakat bu konu dışında annesi ve ablası istediği kadar konuşup görüşebilir sizin buna müdahale etme hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Evlendiği için aile bağlarını koparacak değil adam.
Kendimden örnek vereyim benim eşim bayram seyran harici öyle annesiyle ablasıyla araşmazlar. Bu eşimden kaynaklı aslında vatsap grupları falan var ama eşim onda da aktif değildir nadir dahil olur muhabbete. Ben ise annemle ablamla her gün mutlaka konuşuruz diyemem ama irtibatı asla koparmayız bu vatsap grubundan olur araşarak olur. Eşim kendi görüşmüyor diye beni kısıtlasa laf etse büyük bir sorun olarak görürüm bu durumu. Nasıl ki o aramıyor etmiyor diye ben karışmıyorsam benim görüşmelerimi de laf o söyleyemez.

Back
X