• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimle konusmamakta haklimiyim

Benim bildiğim bir bebek fotoğrafı görüldüğünde " Ay masaalllah, Allah bağışlasın. Bugünü geleceği hayırlı, huzurlu,sağlıklı , mutlu geçsin " denir. Ben öyle yapıyorum en azından.

Bir bebeği eleştirmek nedir yahu ? Bu kalplerin iyice suyu çıktı.

Tamam da siz baya artniyetli yazmissiniz. Yenge sonuna kadar hakli yani. Kucucuk cocuga gobegi cikmis falan denir mi.

benim yeğenim çok güzeldi burda garip çıkmış ne demek allah aşkına. O çocuğa bakıp büyüten annesi çocuğunu senden çok düşündüğüne eminim. iyi niyetli biri olsan nisa ne kadarda büyümüş maşallah yazar iletişim kurmaya çalışırdım yine sabırlıymış yengeniz çok garip bir insansınız muhtemelen aranızda sizin bu garip yorumlarınız yüzünden açılmıştır

''bnim yegenim cok guzeldi burda cok farkli cikmis ve göğüsler göbekde cok çıkmış biraz dikkat et cnm''

Bence bu biraz ağır olmuş,bende olsam kırılırdım.
Ondan sonraki süreç kendi hatası ve büyütmesi olabilir.Ancak siz diyorsunuz ya ne konuşursak batıyor diye.
Acaba her konuşmanız bu şekilde kırıcımı ?Bence süzgeçten geçirmeniz lazım
Belki istemeden yapıyorsunuz bilemedim ama genede daha dikkatli olun tutumunuzda.

çok çok haksızsın
çocuk doktoru değilsin, öğretmen değilsin, diyetisyeni hiç değilsin,
sen o çocuğun halasısın, onu sadece sevmek ve korumak, kollamakla yükümlüsün.

yengede suç göremedim ben bu kadarcık konuşma kin fesatlık içeriyorsa geçmişte iyi niyetli söylediğini sanıpta neler söylemiştir acaba yengeye
Abartıp çocuğumuza terbiyesiz dedi deyip kocasını doldurmuş. Ben iki tarafı da suçlu buluyorum ama bu konu için haklı yenge. Yine de yengenin de masum olduğunu düşünmüyorum.

art niyetlisiniz bence. ayarsiz sivri dilinizle yengenizden ve abinizden hele hele o minikten cok uzak durun. insanlara huzur verin. siz evliliğinize bakın onlar da evliligine baksin. o insanlarin hayatini arastirmazsaniz el kadar bebeğe çirkin imasi yapmazsaniz işlerine hayatlarina burnunuzu sokmazsaniz kimse size kiskaniyor falan demez korkmayın.

Kadının çocuğuna ne hakla laf söylüyosun ki. Resmini kaydetmeler bu nisa mı demeler.
Komşunun çocuğuna koyucak hali yok profiline.

Bi de bu kadar sorun yaşadığın birine ne cesaret bunları söyledin o ayrı konu.
Diğer konuları bilmem ama burda haksızsın.
Bi de hala olacaksın,yaptığın çok ayıp.

Yengen çok kibarmış.

Brnim amlamadigim bi insandan hoşlanmaya bilirsiniz ama ortay masum çocuklar i sokmak nedir ya cok terbiyesizce

bunu eltinizin yengenizin bebeğine ne kadar güzel deyip sizin bebeğinizi aşağıladığını düşündüğünüz konuda yazmışsınız. size başkada bir şey demek istemiyorum ufacık çocukları çirkin kalplerinize fesatlıklarınıza alet etmeyin.

Back
X