Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki oldu.
Faydacı insanlar oldukça bu tarz şeyler bitmez.
Bana saygısızca davransalar da hep iyi davrandım onlara.
Kimseye karşı bir ön yargım yoktur, herkese eşit davrandım.
Ama bu bana bir şey kazandırmadı açıkçası.
İnsanlar arkadaşlığımı çabuk harcadı.
Arkadaş kaybediyorum, üzülüyorum.
eskıden saf ınsanlara uzlrdum ve ıkı ardsımda saf qbydı boynzlu yıln cıktlr bana hıc dost olmdklrnı anldm menfaat meselesı olmuş ynı dostluk vya ben mı denq qldm dıe sryrm bana mı mıknatıs qbı ypstlr :) sızlrnde olmsmdr dıe mrk ettm
ah be canım bide şu cümlelerini tam yazsan sesli harfler çuvala mı girmiş yahu okuyana kadar canım çıkıyor böyle![]()
her insanın hayatında vardır öyle çürük elmalar.. ben öz kuzenimi tanımamışım onca yıl arkadaş kimmiş.. kimseye hakettiğinden çok değer vermicen bu devirde gerek yok sora bi an gelip yüzüstü bırakılıveriyorsun üzüldüğünle kalıyorsun.. arkadaşların işini biliyorlarmış bak bu devirde aklı olan salağa yatar saf görünür zaten öbür türlü tanıyamassın kimseyi...
cok ozur dılerım :) el alışkanlığı tatlım benım babamın amcasının kızıyla ben oz amca kızı gıbı buyudum hatta kardeş ne pıs ne ıgrenc cıktı saftan kork bu devırde kurnazdan degıl :)![]()
eskıden saf ınsanlara uzlrdum ve ıkı ardsımda saf qbydı boynzlu yıln cıktlr bana hıc dost olmdklrnı anldm menfaat meselesı olmuş ynı dostluk vya ben mı denq qldm dıe sryrm bana mı mıknatıs qbı ypstlr :) sızlrnde olmsmdr dıe mrk ettm
Aynen...
Türkçeyi güzel kullanamıyorsanız da bari sesli harfleri bu kadar yutmayın.
Boyle bir sey yasamayan oldugunu sanmiyorum ben acikcasi :)
Gecmıste cok değer verıp sevdıgınız kımse arkanızdan vurdumu ? benım oldu kız arkadaşlarımdan ve yakın bayan akrabalarmdan ırenccccccccler![]()