• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde vardır de mi ??

Tabi ki oldu herkesin olmuştur. Herkes yanlış tercihler yapabiliyo hayatında ama bunları hata değil tecrübe diye nitelendirip ders çıkarmak ve ileride benzer şeyleri yapmamak gerekiyo.

Tabi ki oldu herkesin olmuştur. Herkes yanlış tercihler yapabiliyo hayatında ama bunları hata değil tecrübe diye nitelendirip ders çıkarmak ve ileride benzer şeyleri yapmamak gerekiyo.

aynen canım sımdı daha farklıyım lıse zamanımda yasadım coqunu belkıde ıyıkı yasandı..

heh işte aynı ben.. bana kaç kez yalanını yakaladım varya ben bunca yıllık kuzeniyim daha tanışalı üç gün olan erkek arkadaşına sattı beni suçumda bu lavuktan bi cacık olmaz salla bunu niyeti kötü demem he.. sanki aptalımya hiç öğrenmicem ben ondan hiç bişeyi saklamazken onun bana yalan söyleyerek o aptala gitmesi beni mahvetti hiç bişey beni bu kadar kıramazdı onun bana yaptığı kadar.. sonuçta yine benim dediğim oldu o gerzek başka bi arkadaşa ahlaksız teklifte bulunmuş kapak oldu.. seneler geçti belki çocuktuk bunları yaşadığımızda ama acısı gitmiyo işte benim güvenim gitti bi kere.. ama ben artık yolumu buldum ya madem bana iş çevirdi napsam hakeder demi.. nişanlımı hiç sevmez inadına o geldimi çağırıyom yada telde konuşuyorum :D uyuz oluyor hehe.. satışa satışşş :52::52:

en ıyısını yapıyorsun :)

Aynen...
Türkçeyi güzel kullanamıyorsanız da bari sesli harfleri bu kadar yutmayın
.

bunun turkceyi kullanmakla ne ılgısı var kı :) klavye alışkanlığım bu sosyal hayatta böyle degılım tabıkı de yargısız ınfaz kolay de mı :) sende haklısın ama kusura bakmayın dedım uzatmanında anlamı yok hoşuna gıtmıyorsa cevap vermek zorunda degılsın dersımız dıksıyon degıl bende cahıl degılım sımdı gıdebılırsın paylaşımımdan once bı ozuru ogren el alışkanlığı ozur dılıerım dedım

bunun turkceyi kullanmakla ne ılgısı var kı :) klavye alışkanlığım bu sosyal hayatta böyle degılım tabıkı de yargısız ınfaz kolay de mı :) sende haklısın ama kusura bakmayın dedım uzatmanında anlamı yok hoşuna gıtmıyorsa cevap vermek zorunda degılsın dersımız dıksıyon degıl bende cahıl degılım sımdı gıdebılırsın paylaşımımdan once bı ozuru ogren el alışkanlığı ozur dılıerım dedım

Ama ben size normalde de böyle yazıyorsunuz demedim ki yargısız infaz olsun :)
Hoşuma gitmedi evet ben de basitçe bir uyarı yaptım yani size hakaret de etmedim. bu kadar sinirlenecek durum yok yani:34:. Türkçeyi zaten herkes güzel kullanamaz ama en azından bildiğimiz kadarını uygulayalım.
Kendi dilimizi katletmeyelim sanal gerçek farketmez.
bu değerleri unutmayalım :31:

Son düzenleme:

Ama ben size normalde de böyle yazıyorsunuz demedim ki yargısız infaz olsun :)
Hoşuma gitmedi evet ben de basitçe bir uyarı yaptım yani size hakaret de etmedim. bu kadar sinirlenecek durum yok yani:34:. Türkçeyi zaten herkes güzel kullanamaz ama en azından bildiğimiz kadarını uygulayalım.
Kendi dilimizi katletmeyelim sanal gerçek farketmez.
bu değerleri unutmayalım :31:

yok sınırlenmedım ee pekı sızın asıl soruya cevabınız yok mu ? :)):28:

olmaz mı?
artık herkes herkesi sırtından bıçaklıyor.en üzüldüğüm konulardan biri bu.arkadan bıçaklayarak ellerine ne geçiyor gerçekten anlamıyorum.kendim ve etrafımı getiriyorum aklıma.hiçkimseye iyilikten başka birşey yapmadık ama onlar ellerine fırsat geçtikçe yaptığımız iyiliklerin karşılığını sırttan vurarak ödediler.artık kıskançlıklarından mı hasetlerinde mi bilemiyorum.böyle insanları allaha havale ediyorum.inşallah bizim iyilikleri kötülükle cevaplayan insanları allah cezalandıracaktır.elimizin tuzu yok ailecek.bunu her defa daha iyi anlyorum.herkes iyi geçinsin,aç karınlar doysun diye yardım ettikce onları bizim arkamızdan konuşarak yakalıyoruz.böyle mi oldu herşey artık.dua etmek yerine allah razı olsun demek yerine arkamızdan konuşmakta neyin nesi.çok doluyum çok.:47:

olmaz mı?
artık herkes herkesi sırtından bıçaklıyor.en üzüldüğüm konulardan biri bu.arkadan bıçaklayarak ellerine ne geçiyor gerçekten anlamıyorum.kendim ve etrafımı getiriyorum aklıma.hiçkimseye iyilikten başka birşey yapmadık ama onlar ellerine fırsat geçtikçe yaptığımız iyiliklerin karşılığını sırttan vurarak ödediler.artık kıskançlıklarından mı hasetlerinde mi bilemiyorum.böyle insanları allaha havale ediyorum.inşallah bizim iyilikleri kötülükle cevaplayan insanları allah cezalandıracaktır.elimizin tuzu yok ailecek.bunu her defa daha iyi anlyorum.herkes iyi geçinsin,aç karınlar doysun diye yardım ettikce onları bizim arkamızdan konuşarak yakalıyoruz.böyle mi oldu herşey artık.dua etmek yerine allah razı olsun demek yerine arkamızdan konuşmakta neyin nesi.çok doluyum çok.:47:

Allah yardımın olsun canım cıdden ınsanın canı acıyor .s

ohooooo olmazmı akrabalarımmm dostlarımm ühüü herkese can vererek sahiplendiğim için müstahak oldu bana:9: amcammmmm hele bunca yıl hasta her işini görüyorum birgün kötü düşünmeden şak diye sırtımdan bıçakladı yüzsüz pislikk

Oldu tabi. Universitede Azerbaycanli bir kiz arkadasim vardi, ayni bolumde oldugum, Azerbaycan dan yeni gelmisti. Yalnizim, arkadassizim dedi, arkadaslik ettim; sosyal cevrem yok, bunaliyorum dedi, arkadaslarimla tanistirdim. Sonuc: sevgilimle yatti kalkti. Ozet: Hayatta kimseye acima, geli[p sonra basina dert oluyorlar.

ohooooo olmazmı akrabalarımmm dostlarımm ühüü herkese can vererek sahiplendiğim için müstahak oldu bana:9: amcammmmm hele bunca yıl hasta her işini görüyorum birgün kötü düşünmeden şak diye sırtımdan bıçakladı yüzsüz pislikk

arkadaş tanıdık komşu bir tarafa da hele de insan akrabalarından böyle birsey görünce daha kötü oluyor dimi :25:

olmaz mı:ssz:
brinin çıkıpta kimse sırtımdan vurmadı diyeceğini sanmıyorum:ssz:hepimizin vardır muhakkak acı tecrübeleri:ssz::ssz:

arkadaş tanıdık komşu bir tarafa da hele de insan akrabalarından böyle birsey görünce daha kötü oluyor dimi :25:
aynen bizzat akrbalarımı nişanımda kendilerini tescilledi:34: hepsinden nefret ediyorum nefret dolu beddualrım onlarla üzülmüyorumda artık hepsine inat dimdik duralım:47:

aynen bizzat akrbalarımı nişanımda kendilerini tescilledi:34: hepsinden nefret ediyorum nefret dolu beddualrım onlarla üzülmüyorumda artık hepsine inat dimdik duralım:47:

birde böyle özel günlerde eksik etmezler ya.
Aynen bende abimin düğününde anladım herşeyi
evet bir şekilde hayat devam ediyor düşmez kalkmaz bir Allah var!:31:

Klavye aliskanligi nasil oluyor?
Nikotin bagimliligi gibi bir sey mi?
Mesela burada ki diger uyelerde neden bu aliskanlik denen nane yok?
Dusunsene kitaplarini bu klavye araciligiyla yazan yazarlari, sizin kafada olsalar, k yerine q kullansalar, harflerin yuzde otuzunu yutsalar...
Fena...
Turkce gitmis, uslup ucmus...
Konu diksiyon degil zaten, yazim yanlislari...
Eminim farki biliyorsunuzdur...

Konudan kopmamak icin benden de bir yorum...
Herkes hayatinda onu uzecek birileri ile karsilasir...
Bazen bu uzenler bizizdir, bazen de biz maruz kaliriz...
Hayatin gerekliligi...

birde böyle özel günlerde eksik etmezler ya.
Aynen bende abimin düğününde anladım herşeyi
evet bir şekilde hayat devam ediyor düşmez kalkmaz bir Allah var!:31:
aynen özel günde elinden gelen kötülüğü yapıyolar:31:ama allah herşeyi görüyo gün olur devran döner:15:

Back
X