Sizinkiler bizimkiler

Haklısınız oğlum için katlanıyorum zaten ben de

Evet sadece çocuk icin,çünkü ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm
Eş olarak paylaştığımız hiç bir şey yok zaten

peki cocugunuz su anki pasifliginizi ya da babasinin bu bencil kurnaz tavirlarini ornek alirsa uzulmez misiniz

iki türlü de insan evladini oyle gormek istemez

sizin gibi herseye tamam deyip sabretmesi sizi uzer. evde babasini ornek alip ergenliginde size babasi gibi de davranabilir. veya evlendigi kisiye esinizin size davrandigu gibi davranabilir.

siz maddi olarak kendinizi guclendirmeye devam edin. bugun boyle ama yarin sartlar degisebilir. stratejik yasayin onun parasi onun olsun diye yaklasmayin. sizin bi evladiniz var babasinin kendinden sonra düşündüğü bi evlat. lutfen bunlari da goz onunde bulundurarak hareket edin bundan sonra

Hikaye ..
Bu çocuklar böyle kaoslu ortamlardan daha çok etkileniyor..
Çocuğunuz için katlanma bahanesine sığınmayın
Lütfen ozsayginizi geri kazanın .
Bir ev hanımı olup ona muhtaç olsanız böyle konuşmam
Ama siz hangi işleri başarmışsınız
Lütfen bu adama bu kadar özverili olmayın yazıktır ya !

Saygınlığı herhalde arabası ile kazaniyor..
Size almıyorsa sizde paranızı vermeyin model yükseltmesi için .

Evet oğlum içindi ama haklısınız bu ortamda sağlıklı değil,belki de boşanmak doğru olan

Taviz vermeyin yeter. Sizi istediği zaman araçtan indiremesin, size lazım olduğu zaman aracı almanız gerektiğini, buna saygı göstermek zorunda olduğunu bilsin, bildirin yani. Sizde ki korku gidince zaten dik durduğunuzu görücrk siniz. Vur kafasına al ağzından ekmeğini diye gördüğü bir eşi var kocanızın. Böyle oldukça da hadsizlikte niye sınır tanısın

Makamıma yakışmaz nedir yahu , geri kalmış ülkelerin insanlarının düşüncesi bu.Koskoca İngiltere Başbakanı Cameron metroya biniyordu , tamam belki de pr çalışmasıdır da makam mevkime yakışmaz diyip eşini mağdur etmek de ne biliyim çok sinir bozucu.

Kredi çekip üstünü tamamlayın.Krediyi kısa vadeli çekin , faizi az olsun , hani faiz ödemenizi istemediği için ablanızdan para almanızı söylemiş ya ondan kısa vadeli çekin dedim.Ayrıca makamlı mevkili adam iyi kazanıyordur , o zaman evi de o geçindirsin 1 yıllığına.

Sen ben yapmadığınız için üstünü sen tamamla diyorsunuz aslında ama kocanız kaçacak yer aradığı için konu kapansın diye size sen ben yapma diyor.
Eşiniz bencil ve ukala üstüne küstah

Suan elimizde bir arabamiz var yeni aldik ortak karar verip esimin is saatleri dolayisiyla onun kullanmasinin daha dogru olacagina karar verdik ki ben teklif ettim. Seneye cocuk okula baslayacak o zamanda ortak kararla arabayi benim kullanmama cocugu okula goturup getirmek konusunda anlastik. Bunuda esim istedi. Suan araba kullanmayi ogreniyorum ders aliyorum. Esim her firsatta gel surmeyi dene diyor. Olmasi gereken budur.

Asıl kendisi sen-ben muhabbeti yapıyor.
Kendi arabasını yükseltirken nereden bulacaktı parayı? Eşiniz bu kafayla o parayı ablanızdan aldırır, sonra gider arabasını yükseltir. Siz de ablanıza mahcup olduğunuzla kalırsınız.

Bence direkt el koyun arabaya. Tamam herkes çalışıp kazanıyor, maaşlar eşit olmayabilir ama o arabaya verilen para evin parası. Sizin, çocuğunuzun hakkıyla alınmış o araba. Çok meraklıysa gitsin kendi ailesinden para alıp kendisine yeni araba alsın.

Babam senelerce annemi işe, bizi okula bırakıp aldı. Hala da birimiz bir yere gideceği zaman gık demeden bırakır alır. İnsan karısını düşünmese çocuğunu düşünür, "soğukta sıcakta rezillik çekmesinler" der. Pençelerinizi çıkarın biraz.

Sizin gibi okumuş birinin oglum için demesi üzmek istemem ama aşırı mantıksız
Bu soğukta karısını geçtim evladını düşünmeyen bi es
Bu küçük bi detay gibi gozukebilir ama ben aşırı takılırım böyle konulara araba olmasa imkan olmasa amenna derim sirf kendi rahatı için evladimla beni dolmuşta yolda Sefil etmesine göz yumamam
Çünkü bencillik bu

Evet sadece çocuk icin,çünkü ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm
Eş olarak paylaştığımız hiç bir şey yok zaten
Her konuda eşinin nakörlüğü bencilliği ve kurnazlığı daha bir ortaya çıkıyor
Sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünerek yaşayın bence her adımı buna göre atın
Çünkü eşiniz her şeyi sadece kendini düşünerek yapıyor

Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Yoo neden doğru olmasın??
Bazı ilçelerde başkanlar bile makam aracını kaldırdı tasarruf için.
Aksine herkes mütevazı olduğunu düşünür bence kendisinin işine öyle geliyor demek ki veya hava atmayı seviyor elaleme.

Sen ben muhabbeti yapan esin. Evliligin paylasim oldugunu kaveayamayan bencillerden. Sanki kendi konforu icin evlenmis.
Araba kimde ise cocugu o okula birakmali ya da servis tutmali. Esi dolmuslarda cocuguyla surunurken arabayi yenilemek bencillegin dibine vurmus demektir. Esine sinir oldum. Sadece kendini dusunuyor. Evlilik bu degil.

Evli olup bosanmaya cesareti olmayanlarin genelde soyledigi sozdur bu, cocuk bahanesi. Cesaret olsa idi cocuk bile dusunulmezdi. Biliyorum cunku bosandim ve benim de bir oglum var.
Seninki adamin hizmetciligini yapmak baska birsey degil. O evde adam icin hukmun o kadar. Vicdansiz adam... karisi cocugunu surundururken arabasini yeniliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…