Haklısınız oğlum için katlanıyorum zaten ben deKoskoca müfettiş bir tatlı su kurnazina laf geçiremiyorsa söylenecek tüm kelimelere yazık!!
Kimse kusura bakmasın
Bu adam sizi sevmiyor
Paranız tatlı geliyor ...
Zerre incelik ,düşünce yok ..
Adınıza üzüldüm
Ama imkanlarınızı kullanamamaniz
Pasif pasif ondan çekinmek..
Buna yorumum yok
Evet sadece çocuk icin,çünkü ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm
Eş olarak paylaştığımız hiç bir şey yok zaten
Haklısınız oğlum için katlanıyorum zaten ben de
Evet oğlum içindi ama haklısınız bu ortamda sağlıklı değil,belki de boşanmak doğru olanHikaye ..
Bu çocuklar böyle kaoslu ortamlardan daha çok etkileniyor..
Çocuğunuz için katlanma bahanesine sığınmayın
Lütfen ozsayginizi geri kazanın .
Bir ev hanımı olup ona muhtaç olsanız böyle konuşmam
Ama siz hangi işleri başarmışsınız
Lütfen bu adama bu kadar özverili olmayın yazıktır ya !
Taviz vermeyin yeter. Sizi istediği zaman araçtan indiremesin, size lazım olduğu zaman aracı almanız gerektiğini, buna saygı göstermek zorunda olduğunu bilsin, bildirin yani. Sizde ki korku gidince zaten dik durduğunuzu görücrk siniz. Vur kafasına al ağzından ekmeğini diye gördüğü bir eşi var kocanızın. Böyle oldukça da hadsizlikte niye sınır tanısınİnanın nasıl dik durulaçağını unuttum. Ben tavır yapsam benden ala yapar,40 yıl konuşmasam konuşmadan yaşar.. evde hep bi küs hep huzursuzluk hali olunca daralıyorum,çocuğa da üzülüyorum böyle bilmesin aile olmayı diye,ilk adımı atıyorum..
Ben olsam bende sevmem haklı. Arkadaşlarda yazmış ya eşinizin altındaki arabayı siz alın mevkiye fln bakmaz hayat şartları dolmusla gideni kimse ayiplamaz ya da çocuğu eşinız bırakacak..Ablamın ev alma planları var ayrıca eşi de sevmez böyle şeyleri
Sizin gibi okumuş birinin oglum için demesi üzmek istemem ama aşırı mantıksızHaklısınız oğlum için katlanıyorum zaten ben de
Her konuda eşinin nakörlüğü bencilliği ve kurnazlığı daha bir ortaya çıkıyorEvet sadece çocuk icin,çünkü ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm
Eş olarak paylaştığımız hiç bir şey yok zaten
Üzuldüm sizin jçin, umarım hayatinız kolaylaşır.Eşim hakkındaki ilk cümleniz o kadar doğru ki ama malesef ben bunu geç fark ettim..
Yoo neden doğru olmasın??Mevkii olarak benden yüksek,makamın ağırılığından dolayı dolmuşla gitmem doğru değil diyor
Evli olup bosanmaya cesareti olmayanlarin genelde soyledigi sozdur bu, cocuk bahanesi. Cesaret olsa idi cocuk bile dusunulmezdi. Biliyorum cunku bosandim ve benim de bir oglum var.Haklısınız oğlum için katlanıyorum zaten ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?