Sizinkiler bizimkiler

Ya ben sizin öteki konuları da biliyorum az çok, eşinize nasıl katlanıyorsunuz ben buradan gıcık oluyorum ya sinir oluyorum
İyi ğünleri de oluyor iyi yönleri de var ve benim çabuk kanmak gibi kötü bir huyum var..

arabayı alınca da arkada oturursunuz artık.

adam sizden ayrılacak hala göremiyor musunuz?

arabanın yarı parasını ablanızdan alıp ayrılırken satarsanız parası gitmesin derdinde.

kredi çekemez konu sahibi kredi çekilirken eşlerden izin isteniyor bildiğim kadarıyla.

Benden ayrılmaya yanaşmıyor

Olumsuz bakış açısı : umarım arkadaşından alıpta, ailem verecek dememiştir.

İyi dilek notu : arabanızı mutlu günlerde kullanın
Arkadaşlarından alacak biri deıil daha ziyade verecek biri..onun cimriliği bana.. ailesinir durumu baya iyi.ama ben gene de kredi çekmesini isterdim,ne onunkiler ne bizimkiler karışmadan çözülürdü bu iş..

İyi ğünleri de oluyor iyi yönleri de var ve benim çabuk kanmak gibi kötü bir huyum var..

Mesela nedir iyi yönleri bu yönlerini kapatacak kadar? Merak ediyorum cidden , çünkü ben de kesip atan biri değilim hep iyi kötü dengesi kurarım, ama eşiniz bana çok değişik geliyor kusura bakmayın.

Eşinizin teklifi akıl almaz bir saçmalık .

Sizin gibi okumuş kültürlü kolunda bileziği olan ve yüreği başkaları zorda kalmasın diye kendinden ödün verecek kadar iyi yürekli bir insanın mutsuz olmaması lazım olamaz yani olmamalı. Kendinize hak ettiğiniz değeri verin ve sırtınızda kambur olarak gördüğünüz her şeyden kurtulun. Hiç kimse sizden ve çocuğunuzdan önemli değil. Çok mutsuz bir ailem var şimdilerde annem de hep çocuklar için dedi ama şu anı yaşıyor olmaktansa boşanmalarını tercih ederdim. ikisinin de ömrü bitti hayatları bitti hala mutsuzluktan ölüyorlar.
Eşler arasındaki o mutsuzluk o kadar ağır ki eve girince ilk boğulan nefes alamayan yine çocuklar oluyor.

Hayır istenmiyor sadece konut kredilerinde istiyoruz (bankacıyım)

Sen ben muhabnetini o yapmis sana zaten uatunu ablan tamamlasin ne demek esin esek gibi tamamlar benim ozel masraflarim olur ben esime sen karisma benim ailem oder dedim senin ailen benim odeyecek olanda benm dedi cok kizmsti parasi kiymetli adamlari anlamak zor hem o size yapsin sen ben muhabbetini hemde size yiksin kimseden istemeyin esiniz versin vermiyosada kendi arabasini degistirirken sizde ona destek olmayin

Arkadaşlarından alacak biri deıil daha ziyade verecek biri..onun cimriliği bana.. ailesinir durumu baya iyi.ama ben gene de kredi çekmesini isterdim,ne onunkiler ne bizimkiler karışmadan çözülürdü bu iş..
eşlerimiz kardeş olabilirmi acaba merak ettim benim araba değiştirmek için 10000 liraya ihtiacım oldu borç ver dedim vermedi arkadaşı ev almış 400 000 liraya 25000 istedi verecekti bu karakteri bozuk adamları allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…