- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
İyi ğünleri de oluyor iyi yönleri de var ve benim çabuk kanmak gibi kötü bir huyum var..Ya ben sizin öteki konuları da biliyorum az çok, eşinize nasıl katlanıyorsunuz ben buradan gıcık oluyorum ya sinir oluyorum
Benden ayrılmaya yanaşmıyorarabayı alınca da arkada oturursunuz artık.
adam sizden ayrılacak hala göremiyor musunuz?
arabanın yarı parasını ablanızdan alıp ayrılırken satarsanız parası gitmesin derdinde.
kredi çekemez konu sahibi kredi çekilirken eşlerden izin isteniyor bildiğim kadarıyla.
Benden ayrılmaya yanaşmıyor
Az önce eşim aradı,araba için parayı ailesinden istemiş :/ arabayı bu hafta alalım dediayrılmak için iki tarafın da yanaşmasına gerek yok. kocadan izin almadan da boşanma davası açabiliyorsunuz.
Bu bilğiyle nasıl yaşayacağımayrılmak için iki tarafın da yanaşmasına gerek yok. kocadan izin almadan da boşanma davası açabiliyorsunuz.
Az önce de yazdım bu kadar kavgadan sonra bişeler değişti,onun ailesinden alacak parayı..Çünkü erkek aileleri “gelin hanıma” araba alınması için bir lira vermez
Az önce de yazdım bu kadar kavgadan sonra bişeler değişti,onun ailesinden alacak parayı..
Arkadaşlarından alacak biri deıil daha ziyade verecek biri..onun cimriliği bana.. ailesinir durumu baya iyi.ama ben gene de kredi çekmesini isterdim,ne onunkiler ne bizimkiler karışmadan çözülürdü bu iş..Olumsuz bakış açısı : umarım arkadaşından alıpta, ailem verecek dememiştir.
İyi dilek notu : arabanızı mutlu günlerde kullanın
İyi ğünleri de oluyor iyi yönleri de var ve benim çabuk kanmak gibi kötü bir huyum var..
Eşinizin teklifi akıl almaz bir saçmalık .merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
arabayı alınca da arkada oturursunuz artık.
adam sizden ayrılacak hala göremiyor musunuz?
arabanın yarı parasını ablanızdan alıp ayrılırken satarsanız parası gitmesin derdinde.
kredi çekemez konu sahibi kredi çekilirken eşlerden izin isteniyor bildiğim kadarıyla.
bana ve cocuguma yar olmayan arabayi ve bu durumda beni magdur eden keyif duskunu adami benzin doker yakarim
bence siz bu zamana kadar cok rahat ettirmissiniz adami, ne demek sorunu olmayan arabanin modelini yukseltip cocuguna karısına gelince oblon vorson
Sen ben muhabnetini o yapmis sana zaten uatunu ablan tamamlasin ne demek esin esek gibi tamamlar benim ozel masraflarim olur ben esime sen karisma benim ailem oder dedim senin ailen benim odeyecek olanda benm dedi cok kizmsti parasi kiymetli adamlari anlamak zor hem o size yapsin sen ben muhabbetini hemde size yiksin kimseden istemeyin esiniz versin vermiyosada kendi arabasini degistirirken sizde ona destek olmayinmerhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
Hayır istenmiyor sadece konut kredilerinde istiyoruz (bankacıyım)
eşlerimiz kardeş olabilirmi acaba merak ettim benim araba değiştirmek için 10000 liraya ihtiacım oldu borç ver dedim vermedi arkadaşı ev almış 400 000 liraya 25000 istedi verecekti bu karakteri bozuk adamları allah ıslah etsinArkadaşlarından alacak biri deıil daha ziyade verecek biri..onun cimriliği bana.. ailesinir durumu baya iyi.ama ben gene de kredi çekmesini isterdim,ne onunkiler ne bizimkiler karışmadan çözülürdü bu iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?