Sizinkiler bizimkiler

Aynen katılıyorum
Bir erkek evde araba var karım çocuğum sefil olmasın demiyorsa cinstir
Hele ki ben arabamı değiştircem sen de git ablandan para iste diyen adam 5 para etmez
Kesinlikle katılıyorum, ozellikle abladan para iste diyerek, aleni para hesabı yapan adamın 5 para etmeyeceğine.

"Bir boşanma durumunda sizin arabanizin yarisi kocanizin olacak biliyorsunuz degil mi?" aynen doğru. Siz eşinizin arabasını kullanın, o da gitsin abisinden, ablasindan mi alıyor kredi mi çekiyor , bulsun gerekli parayi nerden buluyorsa, alsın yeni arabasını. Cakalliga cakallikla karşılık vermek lazim.

Hanımefendi işe arabasız gitmek istemiyor ne demek?siz işe dolmuşla gitme aşkıyla yanıp tutuşuyor musunuz?ha bekarken bu arabayı almış olur eyvallah ama evlilikte hiçbir şey bir kişinin tek başına malı olamaz,sizden kuruş almıyorsa bile en azından ortak harcamalarda ona sağladığınız destekle para artırıp bir şeyler alıyor.örneğin sizin işiniz olmasaydı eşiniz her masrafı sırtlanmış olurdu ve şimdiki aracını alacak para bulamazdı.
Size arabayı vermemesi çirkin.ablayı işe karıştırması daha çirkin.ne münasebet kocam dururken niye ablamdan ağbimden kardeşimden hibe alıyorum?hava yağışlı çocuk hastalanacak bahanesiyle arabayı alın,bir daha da vermeyin.zaman geçip arabaya ihtiyacım var derse gitsin ağbisinden ablasından istesin.

Siz kendinizi ve kırgınlığınızı gayet iyi ifade ediyorsunuz aslında.Bunları aynen böyle eşinize söyleyince ne diyor?hayır geçen ay sen rahat et diye sırtına minder koymuştum hatırladın mı mı diyor?

Hiç bir şey.. öylece susup kalıyor

Birikmiş paranızı harcamayın. Bu adamla geleceğiniz pek yok gibi ayrılırsanız o süreçte lazım olabilir o para

Bu şekilde yazmak istemedim ama maalesef katılıyorum

İşe arabasız gitmek istemiyor,onu beklersem çocuğum kreşte daha uzun kalacak die ben alıyorum,yürüyerek dönüyoruz eve.. kreş eve yakın
Size araba lazımsa ve buna rağmen eşiniz arabayı size bırakmıyorsa sorun. Arabaya ihtiyacınız olmadığı halde araba istiyorsanız bu da sorun. Şimdi size çocuk ve kreş için araba lazım mi değil mi anlamadım ben.

Siz eşinizden korkuyor musunuz? Neden bu adamın bu bencilliğine katlanıyorsunuz? Önceki konunuzu hatırlatmak değil amacım.. Ama o hareketi ile aslında size hiç saygı duymadığını belli etmişti....Kim bilir bilmediğimiz, anlatmadığınız şeyler de vardır... Siz
gayet kariyer sahibi bir eş, bir annesiniz... Bir kadınsınız her şeyden önce... Değer görmek bir dokunuşla,bir bakışla ya da bir öpüşle de hissedilir... Ben sizin eşinizden böyle bir değer gördüğünüze inanmam... Kaldı ki size değer verip araba bıraksın... Sizi önemsesin değil mi? Bencil bir insanla ömür geçmez... Siz çocuğum için diyorsunuz ya.. Boş bunlar... Hele sizin gibi iyi bir mevkide çalışan bir kadın için hepten boş... Çocuğunuz o babayı rol model alarak belki de o da öyle davranacak size.? Ve siz tükettiğiniz ömrünüzle kalacaksınız... Ben sizin yerinizde olsaydım asla o baba ile evladımı aynı ortamda büyütmek istemezdim... Boşanırdım inanın... Çünkü hep şunu söylerim.... Hayata bir kere geliyorum ve mutsuz olmak için gelmedim.. Mutsuzsam ayrılırım... Çok nettir bende bu konu... İyi giden, mutlu hissetiğim bir evliliğim var.. Eşimin bana verdiği değeri biliyorum.... Ama olur ya artık olmuyordur... İnsanca bunu söylerim ayrılırım, biter... Siz kendinize yazık ediyorsunuz... Yazık.... Çekmeyin şu adamı... Çocuk büyüyecek.. Bir gün kendi hayatına bakacak... Gidecek...Siz..? Görümcemin evliliği gerçekten berbat... 3 çocuğu var... Hep onlar için diyip durur... Dedim ki... " Abla Allah aşkına bak benin annemle babam ben 5 yaşımdayken ayrıldı... Annem ömrünü bize adadı..Bak brn evlendim geldim istanbula.. Kardeşim atandı istanbula... Kaldı annem yalnız... Eeee? Ne geçti eline... Keşke annem de biriyle evlenseydi de o da kendi hayatını yaşasaydı... Sen çocuklar için çabala.. Yıllar geçsin bak bakalım hangisi senin yanında olacak..? " Demem o ki... Evlat tamam canım, her şeyim... İyi ki var... Ama ben iyi olmadıktan sonra, mutlu olmadıktan sonra o çocuk nasıl mutlu olsun .. Önce ben.. Benim mutluluğum... Uzun oldu.. Kusura bakmayın.. Ama ben çok üzülüyorum size.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun U Uzmanhnm

Hepsinde haklısınız ben de uzun süredir düşünüyorum konuştum ama ona da yanaşmıyor

Hepsinde haklısınız ben de uzun süredir düşünüyorum konuştum ama ona da yanaşmıyor

Sizin kararlı olduğunuza inanmamıştır.. Sizin yerinizde olsam boşanma davasını açar, iş yerine yollarım evrağı... Sizden beklemeyeceği için bir dumur olsun da görsün... Keşke yapsanız..

2.araba almak icin degil abladan kimseden borc para istenmez.

Bem sahsen vermezdim borc kimseye cok cok zengin degilsem. 2.araba icin.

Ayip yani
ayni seyi dusundum,
hadi ilk araba olsa cocuk mocuk deyip istenir de,
ikinci araba cok ayip olur baskasindan istemek.

konu sahibi kredi cekmeye karsi misiniz, tam anlamadim o meseleyi ama,
ya kredi cekin ya da usuk modellere goz atin belki elinizdeki miktarla da idare edecek bir sey alabilirsiniz.

Aynı model bende var ne yazıkki ben bonkör ve para sakınmayan biriyim eşimde bi o kadar pinti ve ayrım yapan biri senin paran benim param benim arabam senin araban mevzusu hiç bitmez ah ah keşke gerek yüzlerini gösterseler evlenmeden

Arkadaşlar kınamayın sakın ben asla para ayrımı yapılmayan babamın parası çekmede dururken kimsenin ellemediği bir ailede büyüdüm para bizim için olmazsa olmaz değildi ama ne yazıkki evlenince bunları gördüm eşimin babasıda pintiymiş annesinde hep bi para açlığı var eşim aynı babası pinti daha ayağıma bir çorap almışlığı yoktur o kadar acı o kadar insanın içine işleyen bir durumki ayrımın alasını yapar senin paran benim param ben memurum ortalama memur maaşı bellidir onun maaşı benim üç katım ama yinede en çok harcama yapan benimdir kendisi gıdım gıdım para biriktirir

Yok artık, o nasıl eş ya. Eşiniz olduğunu biliyor mu kendisi? Aile denen şey böyle bir şey değil, olmamalı. "Eşimin arabası" ne demek, o araba aynı zamanda sizin olmuyor mu? Size alınacak araba için abladan borç istemek ne alaka? Kendisi madem 3 katınız para kazanıyor, ailenizin ekonomik durumu yetmiyor mu 2. araba için? Yetmiyorsa da çocuğunuzun işlerine koşturan siz iken, beyefendi niye arabayla sultanlık yaşıyor? "Bana, sen ben muhabbeti yapma" demiş de, sizin ilişkiniz zaten bu hatalı temeller üzerine kurulmuş gibi görünüyor ve bu durum ikinizden de kaynaklanıyor bence. Başka konunuz var mı hatırlamıyorum ama sadece şu konuya bakınca, yaşadığınız tek sorun araba mevzusu olamaz gibi geliyor. Bu evliliğin temelinde ciddi sorunlar var. Arabaya değil, bence bunları halletmeye odaklanın eşinizle.

Ya ben sizin öteki konuları da biliyorum az çok, eşinize nasıl katlanıyorsunuz ben buradan gıcık oluyorum ya sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…