Böyle bir öküz o durumda da taksi parasını ablandan iste derO zaman siz de taksi kullanın. Bir süre sonra pes eder taksi parası ödemekten.
Kesinlikle katılıyorum, ozellikle abladan para iste diyerek, aleni para hesabı yapan adamın 5 para etmeyeceğine.Aynen katılıyorum
Bir erkek evde araba var karım çocuğum sefil olmasın demiyorsa cinstir
Hele ki ben arabamı değiştircem sen de git ablandan para iste diyen adam 5 para etmez
"Bir boşanma durumunda sizin arabanizin yarisi kocanizin olacak biliyorsunuz degil mi?" aynen doğru. Siz eşinizin arabasını kullanın, o da gitsin abisinden, ablasindan mi alıyor kredi mi çekiyor , bulsun gerekli parayi nerden buluyorsa, alsın yeni arabasını. Cakalliga cakallikla karşılık vermek lazim.Ne münasebet ya. Esiniz hem bencil hem kurnaz.
Ayrica ablanizdan aldiginiz parayla bi arac alsanız, Allah korusun bi boşanma durumunda sizin arabanizin yarisi kocanizin olacak biliyorsunuz degil mi?
Ek olarak sizin durumunuzda birisine arac daha cok gerekli. Ama kocanizda bu hassasiyet yok malesef
Siz kendinizi ve kırgınlığınızı gayet iyi ifade ediyorsunuz aslında.Bunları aynen böyle eşinize söyleyince ne diyor?hayır geçen ay sen rahat et diye sırtına minder koymuştum hatırladın mı mı diyor?O kadar kırğınım ki değil kredi çekmesini iğnesini istemiyorum hayatımın sonuna kadar yağmurda çamurda yürüsem araba alalım demez,kaşıkla veriq kepçeyle alır.. trafiğe ğirmek istemediği için onun iş yerine yakın yerde yaşıyoruz ben dolmuşla giriyorum o trafiğe.. hic bir şey onun konforundan mühim olamaz
Hiç bir şey.. öylece susup kalıyorSiz kendinizi ve kırgınlığınızı gayet iyi ifade ediyorsunuz aslında.Bunları aynen böyle eşinize söyleyince ne diyor?hayır geçen ay sen rahat et diye sırtına minder koymuştum hatırladın mı mı diyor?
Birikmiş paranızı harcamayın. Bu adamla geleceğiniz pek yok gibiayrılırsanız o süreçte lazım olabilir o para
"Bir boşanma durumunda sizin arabanizin yarisi kocanizin olacak biliyorsunuz degil mi?" aynen doğru. Siz eşinizin arabasını kullanın, o da gitsin abisinden, ablasindan mi alıyor kredi mi çekiyor , bulsun gerekli parayi nerden buluyorsa, alsın yeni arabasını. Cakalliga cakallikla karşılık vermek lazim.
Size araba lazımsa ve buna rağmen eşiniz arabayı size bırakmıyorsa sorun. Arabaya ihtiyacınız olmadığı halde araba istiyorsanız bu da sorun. Şimdi size çocuk ve kreş için araba lazım mi değil mi anlamadım ben.İşe arabasız gitmek istemiyor,onu beklersem çocuğum kreşte daha uzun kalacak die ben alıyorum,yürüyerek dönüyoruz eve.. kreş eve yakın
Aynen.Eşiniz dolmuşla gitsin siz arabayı kullanın. Ablanız ne alaka. Siz eşinizle bir hayat paylaşıyorsunuz, ablanızla değil.
Hepsinde haklısınız ben de uzun süredir düşünüyorum konuştum ama ona da yanaşmıyorSiz eşinizden korkuyor musunuz? Neden bu adamın bu bencilliğine katlanıyorsunuz? Önceki konunuzu hatırlatmak değil amacım.. Ama o hareketi ile aslında size hiç saygı duymadığını belli etmişti....Kim bilir bilmediğimiz, anlatmadığınız şeyler de vardır... Siz
gayet kariyer sahibi bir eş, bir annesiniz... Bir kadınsınız her şeyden önce... Değer görmek bir dokunuşla,bir bakışla ya da bir öpüşle de hissedilir... Ben sizin eşinizden böyle bir değer gördüğünüze inanmam... Kaldı ki size değer verip araba bıraksın... Sizi önemsesin değil mi? Bencil bir insanla ömür geçmez... Siz çocuğum için diyorsunuz ya.. Boş bunlar... Hele sizin gibi iyi bir mevkide çalışan bir kadın için hepten boş... Çocuğunuz o babayı rol model alarak belki de o da öyle davranacak size.? Ve siz tükettiğiniz ömrünüzle kalacaksınız... Ben sizin yerinizde olsaydım asla o baba ile evladımı aynı ortamda büyütmek istemezdim... Boşanırdım inanın... Çünkü hep şunu söylerim.... Hayata bir kere geliyorum ve mutsuz olmak için gelmedim.. Mutsuzsam ayrılırım... Çok nettir bende bu konu... İyi giden, mutlu hissetiğim bir evliliğim var.. Eşimin bana verdiği değeri biliyorum.... Ama olur ya artık olmuyordur... İnsanca bunu söylerim ayrılırım, biter... Siz kendinize yazık ediyorsunuz... Yazık.... Çekmeyin şu adamı... Çocuk büyüyecek.. Bir gün kendi hayatına bakacak... Gidecek...Siz..? Görümcemin evliliği gerçekten berbat... 3 çocuğu var... Hep onlar için diyip durur... Dedim ki... " Abla Allah aşkına bak benin annemle babam ben 5 yaşımdayken ayrıldı... Annem ömrünü bize adadı..Bak brn evlendim geldim istanbula.. Kardeşim atandı istanbula... Kaldı annem yalnız... Eeee? Ne geçti eline... Keşke annem de biriyle evlenseydi de o da kendi hayatını yaşasaydı... Sen çocuklar için çabala.. Yıllar geçsin bak bakalım hangisi senin yanında olacak..? " Demem o ki... Evlat tamam canım, her şeyim... İyi ki var... Ama ben iyi olmadıktan sonra, mutlu olmadıktan sonra o çocuk nasıl mutlu olsun .. Önce ben.. Benim mutluluğum... Uzun oldu.. Kusura bakmayın.. Ama ben çok üzülüyorum size.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun U Uzmanhnm
Hepsinde haklısınız ben de uzun süredir düşünüyorum konuştum ama ona da yanaşmıyor
ayni seyi dusundum,2.araba almak icin degil abladan kimseden borc para istenmez.
Bem sahsen vermezdim borc kimseye cok cok zengin degilsem. 2.araba icin.
Ayip yani
merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
merhaba.. eşimin kendi kullandığı bir arabası var değiştirip daha iyi bir model almak istiyordu araba 3 yıllık bir araba ve hic bir sorunu yok ben de senin arabanı deıiştirene kadar bana bir tane alalım dedim. Çocugu kreşten alan benim dolmuşla işe ğiden hatta gerekirse yürüyen benim..Birikmiş param var ve onun üzerine de bi o kadar daha koymak gerekiyor. Eşim benim 3 katım maaş alıyor. Bana diyor ki “ablandan iste kalanını da,boşuna kredi ödemeyelim..”
Şoke oldum. Ablam onun yarısı kadar kazanıyor 2 tane çocuğu var ve onun taraf bizimkilerden çok daha iyi durumda..
Diyorum ki yarısını ben koyuyorum yarısını da sen tamamla.. bana sen ben muhabbeti yapma diyor
Nasıl bir tepki vermeliyim,şaşırdım kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?