- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ay onu söylemeyi unuttum yengeç burcu .Astrolog ne alaka anlamadım ama kaç yaşında? Dönemsel olabilir. Çekingen olabilir. Bazı çocuklar bir ortama girince alışana kadar güvendiği kişiyle önce gözlemlemek ister. Siz sürekli git git diye ısrar ederseniz inatlaşabilir.
Mesela ben bir yere gideceğimiz zaman bak orda kendin oynayacaksın diye peşin konuşursam inatlaşıyor yanımda oturuyor.
Çocupunuzu en iyi siz tanırsınız
Aksine ısrar etmiyorum ama gitsin istiyorum tamam bir kere söylerim ama ısrar etmem.Astrolog ne alaka anlamadım ama kaç yaşında? Dönemsel olabilir. Çekingen olabilir. Bazı çocuklar bir ortama girince alışana kadar güvendiği kişiyle oturup önce gözlemlemek ister. Siz sürekli git git diye ısrar ederseniz inatlaşabilir.
Mesela ben bir yere gideceğimiz zaman bak orda kendin oynayacaksın diye peşin konuşursam inatlaşıyor yanımda oturuyor.
Çocupunuzu en iyi siz tanırsınız
Ay olabilir mi böyle bir şey Allah aşkına. Burcundan önce yaşını söyleyin benceAy onu söylemeyi unuttum yengeç burcu .
Acaba burcundan dolayı mı bu kadar hassas ve aileci
6 buçukAy olabilir mi böyle bir şey Allah aşkına. Burcundan önce yaşını söyleyin bence
Oğlumla yaşıtmış. Okula da gidiyordur muhtemelen. Oğlum okul zamanı beni özlediği zamanlarda hep yanımda durur, dönemsel olarak da daha bana düşkün zamanı oluyor. Arkadaşım çok yoğun çalışıyor mesela oğlu inanılmaz annesine düşkündür okul toplantılarında dahi oyun alanına gitmez yanında oturmayı tercih eder.6 buçuk
Çok fazla Beraber vakit geçirip oynuyoruz aslında ama dah afazlasini istediği için darlaniyorumOğlumla yaşıtmış. Okula da gidiyordur muhtemelen. Oğlum okul zamanı beni özlediği zamanlarda hep yanımda durur, dönemsel olarak da daha bana düşkün zamanı oluyor. Arkadaşım çok yoğun çalışıyor mesela oğlu inanılmaz annesine düşkündür okul toplantılarında dahi oyun alanına gitmez yanında oturmayı tercih eder.
Çocuğun yapısı olabilir, sizi özlüyor olabilir.
Bedaber oyun oynamıyorsanız size doymuyor da olabilir. Ben bu ara oyundan sıkıldım ama oynamazsam iyice bana düşkün oluyor. Ondan oturup beraber oynamaya çalışıyorum mutlaka.
Tayinciyiz zaten bir tane akraba mız yok.Bizim aile dostumuzun kızı da o yaşlarda sadece anneye değil sürekli birilerine yapışık hayatta bırakmıyor yemeğe çıkıyoruz devamlı diğer masalarda birileriyle sohbet ediyor bana çok tehlikeli geliyor. Sokakta mesela evsiz adamların yanına bile koşup sohbet ediyormuş Allah korusun devamlı ilgi bagımlısı..
ben size şunu söyleyebilirim bence siz çocuktan bağımsız bireysel de takılın çocuksuz bir şey yapıyor musunuz arada babaya bırakın varsa anane Babanne bırakın çıkın bir hayatınız olsun devamlı bir arada olursanız da bagımlı olabilir
HayırDaha önce habersiz birine bırakıp gittiğiniz oldu mu
High need baby diye bir kavram var. "Talepkar bebekler" diyebiliriz. Benim de büyük oğlum bize hiç nefes aldırmaz. Kendi başına birşey yapmasi çok nadirdir. 5,5 yaşında. Küçük 3 yaşında ama abisinin tam tersidir. İkisini de biz büyüttük. Ben mizaç olduğunu düşünmekle beraber tek çocukken o yönünü de besledigimizi düşünüyorumPedagoglar çocuk gelişimciler yada astrologlar bir şey söyleyin ben nerede yanlış yaptım.
Yada gerçekten mizacimi bu.
Benim bir kızım var.
Bana çok bağlı beni çok boğuyor sizinkilerde böylemi.
Sürekli sürekli bana yapışık olmak istiyor.
Kursa gidiyor mesela ders hoca si
gelene kadar herkes sahada oynuyor hopluyor zıplıyor benimki yanımda dibimde .
Yada sen de gel beraber oynuyalim diyor ..
Bir misafir lige gidelim istemediği bir şey olsun hemen eve gidelim eve gidelim diye ruhumu sıkana kadar ısrar ediyor.
Kendi başına oyun kuramıyor.
Hep beni istiyor.
Evin içinde sürekli peşimde
Beraber oynuyalim diye.
Ben istiyorum ki bağımsız olsun benden
Ama tüm bunlar ben veya babası yanındayken oluyor.
Normal de biz yokken çok girişken miş..
Anaokulu öğretmeni de şuan ilköğretim öğretmeninede soruyorum genel durumunu hakkını savunur.
Çok sosyal hiç sorun yok diyorlar
Ama bizim yanımızda bebeklesiyor abarttigimi düşünmeyin çok sıkıyor boğuyor gözümun dalmasina bile izin vermiyor yaolur ya dalarım hemen anne anne deyip duruyor evin içinde dalamuyorum bile şaka gibi.
Abartıyormuyum.
Sizinkilerde boylememi yada ben nerede yanlış yaptım
Tam tahmin ettiğim gibi , yengeç burçları annelerine aşırı derecede bağlı hatta bazen bağımlı olurlar , güvenli bir bağlanma için pedagog ile görüşün derim ...Ay onu söylemeyi unuttum yengeç burcu .
Acaba burcundan dolayı mı bu kadar hassas ve aileci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?