• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinkinin yanında hiç kalır ama..

cherh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
26
0
36
İstanbul
Merhabalar öncelikle,benim olayım çok karışık bir sevgilim vardı 7 ay boyunca beraberdik birgün başka birinden hoşlanıp ayrıldım.6 aydır görüşmedik şu son 2 haftadır karşıma çıkıyor ve yüz vermiyor ben cidden ona aşığım o benim ilkimdi çünkü. ama galiba başka sevdiği var arkadaşlarıma korkuyorum bağlanmaktan ve hazır değilim diyip duruyormuş onuda geçtim yakın arkadaşlarımla çok samimi ve bu yazmak gibi oluyor. ben arkadaşlarıyla konuşunca adım yavşak oluyor anlatıcak kimsem yok nolur bana yardım edin okadar aşığımki..

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle,benim olayım çok karışık bir sevgilim vardı baya cinsellik meraklısı hiç bir zaman ileri gitmedim onunla neyse, 7 ay boyunca beraberdik birgün başka bir heycan bulup ondan ayrıldım 6 aydır görüşmedik şu son 2 haftadır karşıma çıkıyor ve yüz vermiyor ben cidden ona aşığım o benim ilkimdi çünkü. ama galiba başka sevdiği var arkadaşlarıma korkuyorum bağlanmaktan ve hazır değilim diyip duruyormuş onuda geçtim yakın arkadaşlarımla çok samimi ve bu yazmak gibi oluyor. ben arkadaşlarıyla konuşunca adım yavşak oluyor anlatıcak kimsem yok nolur bana yardım edin okadar aşığımki..

aldattınmı yani:26:

Bana fake bir konu gibi geldi... Ayrıca "birgün başka bir heycan bulup ondan ayrıldım " bence bir bayanın yazacağı bir cümle değil. Çirkin kelimeler kullanılmasına hiç değinmiyorum.

Son düzenleme:
Bana fake bir konu gibi geldi... Ayrıca "birgün başka bir heycan bulup ondan ayrıldım " bence bir bayanın yazacağı bir cümle değil. Çirkin kelimeler kullanılmasına hiç değinmiyorum.

yanlış bişey dediysem özür dilerim ama ben gerçekleri yazdım ve acı çekiyorum kimsede anlayamaz bunu

cnm bnce sen aşık deilsin aşık oldugunu sanıosun brınden hoşlanıp sevgılınden ayrılman çok tuhaf yanı insan bır ınsanı sevıosa neden ayrılsın kı dimi onu tkrar grüosun ve için cız edioo madem için cız edecektı nıe başkasının ruzgarına kapıldın gttın :)) çoçukça olmuş braz ksura bkmadaa bir insan hoşlandıgını nasıl sanar ya ya hoşlanıosun yada hoşlanmıosundur

Son düzenleme:
Sizinkinin yanında hiç kalır ama.. demek te ne demek yaa ? sen kaç yaşındasın böle bi hataya düştün ?

Ne bekliyordun kollarını acmasını degil herhalde!
Oyuncak mı bu!
Baskasından hoslandım ayrılıyorum .. aaaa ben normalde onu seviyormusum anladım geri dönmek istiyorum ama yüz vermiyor...
Normaldir bir daha aynı seyleri yasamak istemiyordur. :27:

Ne bekliyordun kollarını acmasını degil herhalde!
Oyuncak mı bu!
Baskasından hoslandım ayrılıyorum .. aaaa ben normalde onu seviyormusum anladım geri dönmek istiyorum ama yüz vermiyor...
Normaldir bir daha aynı seyleri yasamak istemiyordur. :27:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

heyyy gidi gençlikk nereye gidıyorsunnn:50:aldattın yani öylemii hem sevıyorsunn hem aldatıyorsun buda degsık biii tarzz tabi saygı duymak lazımmm:30:

Back
X