- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
haklısın, normalde bende öleceğimi bilsem gitmem diyorum,ben onların böyle yapacağını azçok tahmin edip 5 para etmez insanlar için değmez diyordum. dün gittiğim için bütün geceyi nasıl ağlayarak geçirdiğimi Allah biliyor. ama insanlara beni kötüleyip, çağırmadıklarında gitmeyeceğimi düşündüler, ben kötü olacaktım. şimdi ben üstüme düşeni yaptım onlar nasıl insanlar olduklarını gösterdiler. buradaki yorumları okuyunca eşime dedim ki, ben senin yerinde olsam, yapılan saygısızlığa karşı ikimizde gitmiyoruz derdim dedim. ama demedin dedim.
Doğru demişsiniz. Eşinizin bu konudaki duruşu belli olsaydı daha farklı davranırlardı.
düşüncelerim buradaki arkadaşlarla hemen hemen aynı . bence de gitmelisin. eşini yalnız gönderemezsin. bırak onlar utansınlar yaptıklarından.
eşime dedim ki takı takmaya gitmem, fotoğrafta çektirmem... amacım sadece seni yalnız bırakmamak, orada görünmüş olurum dedim.
Oynayan iki yüzlü insanlar bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum hiç mi Allah korkuları yok bunların.. :44:
Allah korkusu olmadığı gibi, namazında niyazında son derece de inançlı insanlar ! ama dışarıdan bakıldığında tabii... çok iyi yazar, oynar kayınvalidem.. o kadar iyi niyetli görünür ki insanlara; onlar arkalarını dönene kadar... sorma cnm,Allah herkese hakettiğini versin.
Bu arada bende gitmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum, sonuçta bir ev ziyareti değil bu durum, gezme falan olsa gidilmemeli diye düşünürdüm.
Siz gidin herkez görsün sizi, amacına ulaşamasın, orda gelmedi diye sizi çekiştiremeyecek..
Bu arada sizde kendinize yakın bulduğunuz kimselere durumu belli edin olmaz mı?
Sen git agizlarina laf verme daha oncede dedim sana git otur takiya kalkma yanundaki insanlarla sohbet et misafir ol onlara sonrasinda kapini dahi acma onlara herkese hakettigi degeri ver kocana bir sey deme sen goruyosun her seyi de gec sen gormezsen Allah goruyo zaten de yorum dahi yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?