Ya bu tip şeyler enteresan bi şekilde üzerinde düşünmeyi ve istemeyi bırakınca nasip oluyor sanki, hakkında hayırlısı olsunMerhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorumama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş
o zaman bu mantığa göre benim amerikan vatandaşı bir milyoner olmam lazımdı şu anAllah nasip etmeyeceği bir şeyin,isteğinide vermezmiş.
Üzülüp,kafanızı yormaktan vazgeçtiğiniz, hatta hiç ummadığınız zamanda karşınıza çıkaracaktır. Buna inanın. Allahtan hayırlısını dileyin.
Öyle demeHoş tabi ki doğru insanı bulunca eş olmak, aynı evi paylaşmak, birlikte uyumak, birlikte kitap okumak, her şey çok güzeldir eminim. İnsanın yalnızlığı son bulur. O da ayrı.
Ama acele edip doğru olmayan biriyle evlenirsen, cidden bekarlık sultanlık kalır.
Yaşın daha genç. Allah sağlık verdikçe 30 40 yıl birlikte olacaksın zaten adamla, napacaksın erkenden evlenipErkekler çok çekilmiyor gardaaaşım
Öyle demeiyi bi eşle evlenmek, sevmek sevilmek, sevdiğin insandan evladın olması paha biçilemez bi şey, evlilik idare etmek zor ama bekarlıktan çok çok daha iyi iyice tanıyıp, bolca dua edip evlenin kızlar ❤❤❤❤
İnsan sıkılmıyor ki, hatta yanındayken bile özlüyorsun. aşk gelip geçiyor ama o sevgi bağlılık hiç bitmiyor bi de evliysen aksiyon hiç bitmiyor hayatındaYa ama insan en iyisi ile bile o kadar yıl sıkılmaz mı?Bilemedim. Ama kesinlikle doğru insan kalıbı çook önemli
Aşık olmak değil mesele aslında ya, 2 kere oldum zamanında ama, karşı tarafın da seni, senin onu sevdiğin gibi sevmeli, saygı duymalı. Öyle olursa cidden tadından yenmez. Ama zor gibi geliyor bana benim içinİnsan sıkılmıyor ki, hatta yanındayken bile özlüyorsun. aşk gelip geçiyor ama o sevgi bağlılık hiç bitmiyor bi de evliysen aksiyon hiç bitmiyor hayatındasıkılmaya vakit yokk onun omzuna yattığında bütüün her şey güzelleşiyor, ne anne sevgisi gibi ne baba. Bak aşık olduğunda anlıcaksın, bi de bekarlık daha zor milletin lafı, sözü, gözü hiç bitmiyo
Bana da zor gelirdi, ama çok dua ederdim iyi insanlar çıksın diye karşıma. Bi de damdan düşer gibi birden çıkıyor insanın hayat arkadaşı karşısınaAşık olmak değil mesele aslında ya, 2 kere oldum zamanında ama, karşı tarafın da seni, senin onu sevdiğin gibi sevmeli, saygı duymalı. Öyle olursa cidden tadından yenmez. Ama zor gibi geliyor bana benim için☹
Bana da zor gelirdi, ama çok dua ederdim iyi insanlar çıksın diye karşıma. Bi de damdan düşer gibi birden çıkıyor insanın hayat arkadaşı karşısına
Merhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorumama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş
[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?