Sizinle de paylaşmak ve danışmak istedim .. özellikle tüm tecrübeli bayanlara ?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorum ama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş

Endişelenmeyin elbette karşınıza düzgün biri çıkıcaktır zamanı gelince bak ne güzel inançlı, ibadetinde biriymişsinizde hep hayırlısını isteyin allahtan istediğinizi size vericektir.

Ya bu tip şeyler enteresan bi şekilde üzerinde düşünmeyi ve istemeyi bırakınca nasip oluyor sanki, hakkında hayırlısı olsun

Allah nasip etmeyeceği bir şeyin,isteğinide vermezmiş.
Üzülüp,kafanızı yormaktan vazgeçtiğiniz, hatta hiç ummadığınız zamanda karşınıza çıkaracaktır. Buna inanın. Allahtan hayırlısını dileyin.

Hoş tabi ki doğru insanı bulunca eş olmak, aynı evi paylaşmak, birlikte uyumak, birlikte kitap okumak, her şey çok güzeldir eminim. İnsanın yalnızlığı son bulur. O da ayrı.

Ama acele edip doğru olmayan biriyle evlenirsen, cidden bekarlık sultanlık kalır.

Yaşın daha genç. Allah sağlık verdikçe 30 40 yıl birlikte olacaksın zaten adamla, napacaksın erkenden evlenip Erkekler çok çekilmiyor gardaaaşım

o zaman bu mantığa göre benim amerikan vatandaşı bir milyoner olmam lazımdı şu an erkenden çocuk yapmaktansa kendinizi geliştirin gezin eğlenin nasılsa vakti gelince olur her şey.hayırlısı olsun deyin, kocanız manyak çıkacağına hiç olmasın daha iyi.ibadet olunca her şey mükemmel , size göre inançsız ibadet etmeyenler yalnız ölsün falan mı? takmayın.sizin inancınıza göre zaten vakti gelince olacak vakti gelmeden olmayacak.her günü stresle zehir etmektense hayatını yaşa, anı yaşa

Yaşınız daha genç.zaten 30dan önce evlenmek mantıklı değil.Gez eğlen çalışıyormuşsun kendi paranı harca keyfine bak.Bence bu evlenme kaygısı insanların kendisi ile vakit geçirmeyi yalnızlıktan saymasından.
Çoğu insan daha kendisini tanımadan,zevk aldığı şeyleri yapmadan,kendi varlığının tadına varmadan evleniyor.Sonra evlilik bumu eee evet tam olarak bu.Koca donu yıkamaya hoş geldiniz :)

Bazı arkadaşlar daha erken falan demiş ama siz suan biriyle tanıssanız bunun tanıma süreci olacak. Arkadaşlarınız aracılığı ile tanışsanız. Şuan evlenmemiş olsaydım yakın arkadaşlarımdan rica ederdim. Sonra tanıma sürecini tamamlarken seversem ve kafama yatarsa devam ederdim.

Öyle deme iyi bi eşle evlenmek, sevmek sevilmek, sevdiğin insandan evladın olması paha biçilemez bi şey, evlilik idare etmek zor ama bekarlıktan çok çok daha iyi iyice tanıyıp, bolca dua edip evlenin kızlar

Ya ama insan en iyisi ile bile o kadar yıl sıkılmaz mı? Bilemedim. Ama kesinlikle doğru insan kalıbı çook önemli

Ya ama insan en iyisi ile bile o kadar yıl sıkılmaz mı? Bilemedim. Ama kesinlikle doğru insan kalıbı çook önemli
İnsan sıkılmıyor ki, hatta yanındayken bile özlüyorsun. aşk gelip geçiyor ama o sevgi bağlılık hiç bitmiyor bi de evliysen aksiyon hiç bitmiyor hayatında sıkılmaya vakit yokk onun omzuna yattığında bütüün her şey güzelleşiyor, ne anne sevgisi gibi ne baba. Bak aşık olduğunda anlıcaksın, bi de bekarlık daha zor milletin lafı, sözü, gözü hiç bitmiyo

Aşık olmak değil mesele aslında ya, 2 kere oldum zamanında ama, karşı tarafın da seni, senin onu sevdiğin gibi sevmeli, saygı duymalı. Öyle olursa cidden tadından yenmez. Ama zor gibi geliyor bana benim için

Bana da zor gelirdi, ama çok dua ederdim iyi insanlar çıksın diye karşıma. Bi de damdan düşer gibi birden çıkıyor insanın hayat arkadaşı karşısına

Bana da zor gelirdi, ama çok dua ederdim iyi insanlar çıksın diye karşıma. Bi de damdan düşer gibi birden çıkıyor insanın hayat arkadaşı karşısına

Ay inşallah beee nasıl kalbim pırpır oldu. İnşallah allah söyletmiş olsun sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…