Merhabalar.. Sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim .. ben 26 yaşındayım bundan iki sene önce sözlendim tam nişanım olacaktı ki bir ay içerisinde nişanlım beni alddattı ve sözü geri verdim yüzükleri anında geri gönderdim..artık öyle bir hale geldim ki evlilikten de erkeklerden de nefret ettim çok zor zamanlar geçirdim. uzun süre hayatıma kimseyi alamadım güvenmiyordum artık.. şimdi ise evlenmeyi çok istiyorum ama karşıma hiçkimse çıkmıyor .. dış görünüş deseniz çirkin bir kız değilim aile yapım çok iyi sevilen bi aileyiz saygım sevgim çok iyidir yani inancım ibadetlerim yerinde .. ama kimse çıkmıyor karşıma bütün arkadaşlarım evlendi bende çok istiyorum artık evlenmeyi iş yerime de çok insanlar geliyor bakıyorlar konuşuyorlar ama hiç kimse evlilik niyetinde değil ... neden benimde karşıma biri çıkmıyor artık hiç mi kimnse çıkmaz çünkü ben evlenip yuva kurmayı erken anne olmayı çok istiyorum
ama karşıma düzgün evlilik düşünen normal bi insan çıkmadığı için çok üzülüyorum ..ailemde istiyor benim evlenip güzel yuva kurmamı ama nasip olmuyor ... evlenenler nasıl evleniyor anlayamıyor bende istiyorum hayırlı düzgün beni gerçekten seven bir eş