Dediğiniz de çok haklısınız bekarken aynı şehir de olmalarına rağmen bekar evi tutmuş bir insan şimdi ise tam tersieşiniz evli olduğuna alışamamış belli ki...
anlamıyorum gerçekten bekarken gece ikilerde üçlerde eve gelirler... evlenince karılarıyla annelerinin evinden çıkmazlar.
kocacım ben hamileyim ve ailemizde olsa başkalarının yanında çok zorlanıyorum. artık evimizde başbaşa olalım haftada bir iki gidelim annemlere oturamaya gidelim kalmakta çok zorlanıyorum. hem kendi yatağımız da rahat rahat yatamak varken... üstümü başımı bile rahat çıkaramıyorum gibi kanından girebilirsin sanırım.
Dediğiniz de çok haklısınız bekarken aynı şehir de olmalarına rağmen bekar evi tutmuş bir insan şimdi ise tam tersi
Evet işte bende ondan korkuyorum olayların daha ileri boyutlara gitmesiKendi evi ve ailesi olduğunu anlamadı için bir cinnet getirmen gerekecek bence. Herkes çok iyi olabilir tamam da sonuçta orası sizin eviniz değil, insan rahat rahat ne yatıp kalkabilir ne yiyip içebilir, haberiniz yokken sizin evde gidip oturma olayı da başladıysa acilen ipleri alman gerek yoksa gidişat çok kötü sana diyeyim.
O zaman ilk olarak eve geri dönmekle işe başlamalısın, bundan sonraki her götürme teşebbüsünde ise orada rahat edemediğini ve "kendi yuvanızda kendi evinizde" kalmak istediğini vurgulamalısın. Ben evimizde başbaşa olmak istiyorum bu şekilde rahat ediyorum, istediğim saatte yatıp kalkmak, yiyip içmek duşa girmek tv izlemek istiyorum, evimi eşyalarımı özledim temalı konuşmalar yapmanı tavsiye ederim.Evet işte bende ondan korkuyorum olayların daha ileri boyutlara gitmesi
Bu zamana kadar kendisi bazı şeyleri anlamasını bekledim ama yok anlamıyor ve artık müdahale etme zamanı geldiO zaman ilk olarak eve geri dönmekle işe başlamalısın, bundan sonraki her götürme teşebbüsünde ise orada rahat edemediğini ve "kendi yuvanızda kendi evinizde" kalmak istediğini vurgulamalısın. Ben evimizde başbaşa olmak istiyorum bu şekilde rahat ediyorum, istediğim saatte yatıp kalkmak, yiyip içmek duşa girmek tv izlemek istiyorum, evimi eşyalarımı özledim temalı konuşmalar yapmanı tavsiye ederim.
Kuzum kendisi anlamasını beklersen çook beklersin, kendi anlasa bile işine gelmediği için anlamazlıktan gelir emin ol. Erkekler bayılıyor eşini çoluk çocuğunu anasının evine zorla götürmeye, sanıyorlarki öyle yapınca oooo ne muhteşem adam diyecekler sırtını sıvazlayacaklar pehhhBu zamana kadar kendisi bazı şeyleri anlamasını bekledim ama yok anlamıyor ve artık müdahale etme zamanı geldi
İnşallah şuan bende bunu çok istiyorum artık evini özlesin benimsesin istiyorumBaşta çok ısrar edecek, başka cvp kabul etmeyecek ama dirayetli olur kararlı durursan sonunda o da anlayacak emin ol. Aynı süreçten ben de geçtim, en son kv evinde bi cinnet getirdim oh mis. Kalmanın adı bile geçmiyor artık. Artı eşim de kendi evindeki rahatlığın ve huzurun farkına vardı, şimdi kvlerde geç vakte kadar bile oturmak istemiyor, eve gelince ohh be mis gb oturup çayımızı içelim diyor. Bundan iki sene öncesi bunu hayal bile edemezdim ama kararlı olunca herşey mümkün.
Eşiniz sizin için endişeleniyor hamile olduğunuz için, fakat sürekli orada kalmak kötü ya.Merhaba öncelikle en çaresiz olduğum zaman hep kadınlar kulübü geliyor aklıma ve rahatlıyorum. Benim sorum sıra bir şekilde anlatmak gerekirse şu şekilde eşimin yaşadığı yer dolayısıyla 12 saatlik uzak bir yere gelin geldim yaklaşık 1 senelik evliyim ve 8 aylık hamileyim eşim sürekli annesinde kalmak istiyor bunu anlatmaya kalksam kavga etmek istemiyorum zaten çok duygusalım bebeğim de üzülsün istemiyorum ona yansır biliyorum neden kaldığımızı sorunca işi yoğun geç geldiğini beni evde yalnız bırakmak istemediğini bana birşey olursa hemen yetişemeyeceğinden dolayı 1 ağdır kayınvalidem de kalıyoruz bana çok yardımcılar iyi insanlar ama eşimle benim de artık özelimiz olduğunu düşünüyorum birlilte yalnız birşey yapmak istiyorum ama bu mümkün olmuyor bugün de kayınvalidem kayınpederimle birlilte gitmişler bizim eve oturmuşlar bir güzel anahtar onlar da vardı yedek olarak kalsın diye eşim vermişti eşime nasıl söylrmeyliyim bu konu da beni anlamayabilir ben mi abartıyorum lütfen yardım anneme anlatamıyorum üzülmesin diye yaşadığım yerde dertleşebileceğim kimse yok bana akıl verin ne yapmalıyım.
Canım sen kararlı ol ve önce tatlı tatlı işlemeye çalış, kafasında yer etsin, senin bu şekilde mutsuz huzursuz olduğunu anlasın. Baktın nato kafa nato mermer devam ediyor bi sinir krizi herşeyi çözerİnşallah şuan bende bunu çok istiyorum artık evini özlesin benimsesin istiyorum
Evet eşim zaten yoğun birde tartışma açmak istemediğim için konuyu gündeme getirmedim ama artık olmuyor .Hava sıcak kayınvalidem de klima var daha rahat edersin diyor bir de herşeye bir cevabı varHamilesiniz havalar sıcak ne olursa olsun evine uymaz hiçbir şey, siz eşinizi kırmamak için kabul etmişsiniz ama bu ileride daha da alışkanlık olur.Kv nizle konussanız o da eşinize söylese oğlum kadın hamile rahat hareket edemiyor diye belki faydası olur.Ha olmassa da sizin kesin ve net konuşmanız gerekir.
Şu zamana kadar hiç demeden gittiklerini duymadım ve görmedim ilk defa bugün dediler şok oldumEşiniz sizin için endişeleniyor hamile olduğunuz için, fakat sürekli orada kalmak kötü ya.
Benim de eşim ve ailesi şu yedek anahtar olayına ailece oldum olası alışıklardan. Daha nişanlıyken bunun kavgasını ettim. İstemedim anahtar vermek. Eve girmeyecekler belki ama neden dursun. 1 defa da anahtar unutmadım kaybetmedim hiç gerek yok... kendi annem bile istemedi anahtar ben de vermedim. Evimde kalmak istiyorum daha rahat hissediyorum evi özledim filan deseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?