Sizinle dertleşmek

Böyle durumlarda daha baştan tavrınızı koymalısınız. O zaman bu olumsuzlukları yaşamazdınız. Anahtarı vermeniz yanlış olmuş. Rahatsız olduğunuzu söylemelisiniz eşinize. Hamilelik bir hastalık değildir, refakatciye ihtiyacınız yok. Konuşun eşinizle. Evinizde kalın. Anahtarı geri istemek ayıp olabilir. Kilidi değiştirin, içinde anahtar kırıldı diye yalan atabilirsiniz. ve yeni anahtarı vermeyin kimseye. Ancak tatile vs giderken emaneten bırakılabilir, olabilecek bir aksiliğe karşı. Geri almak koşuluyla.

Kendini iyi ifade etmelisin. Evlilikte kem küm le iş yürümez. Böyle şeyler yaşamak istemiyorsan açık ve net olmalısın.

Şu zamana kadar hiç demeden gittiklerini duymadım ve görmedim ilk defa bugün dediler şok oldum
Peki neden gitme gereği duymuşlar ne bileyim bi işleri mi varmış ? Mesela bizde tadilat olur ya da ben çalışırken babasının eve gelmesi usta başında durması gerekir, o günlük anahtar verir alırız. Ben kv ye kendim söyledim bi tartışmamız oldu nişanlıyken. Ben kendi anahtarımı vereceğim güveni sizde görünce vermeliyim anahtarı dedim. Ondan bildiklerinden bu durumdayız . Sorun da etmiyorlar.

Kendimi değişmem gerekiyor ama bu da en hassas dönemime geldi

Anahtar daha en başta vardı ben uzaktaydım eşim çalışıyordu eve mobilya gelince onlar gidiyordu ondan vermek zorunda kalmıştık

Belli ki kayınvalide ve kayınbabanız da başbaşa kalmak istemiş ki sizin eve kaçmışlar

Bir anacı koca daha..
Bir cinnet çözer herşeyi...

Neyin rekabeti peki bu
Kendi genetiğinin. Çünkü karşısında gen alışverişi yapacağı bir rakibi var. Bebeğe aktarılacak genetik mirasla ilgili. kendi tarafına ağırlık vermesinin temelinde bununla alakalı bir iç güdü yatıyor olabilir. Benim tarafım ağır basmalı bebek bana benzemeli savaşı veriyordur. Kadında aynı şekilde kendi ailesine yakın durmaya çalışıyor. Sanki kim daha dominantsa onun genleri bebekte daha baskın olacak. Bu çatışmaların temelinde bu var diye düşünüyorum. Aslında daha fazla gen aktarımı için bütün savaş. Herşey bilinç altının yansıması.

Olaya bilimsel yaklaştım..

Dogumdan sonra gecersiniz belki evinize ayrica kv ile kp neden sizin eve gitmis ki anlamadim

farklk bir yaklaşım ama erkeleri anlamak çok zor tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…