Sizler bu durumda ne yapardınız?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Düşünün ki eşinizle tanışmadan önce ondan hoşlanıyordunuz ve en yakın arkadaşınız bu durumu biliyor siz sürekli eşinizden bahsediyorsunuz ona snra esinizle taşınip evleniyorsunuz ama esinizle tanışmadan önce eşinizle arıdasınız bir süre sevgili olmuş oysa siz kız arkadaşınıza ondan hoşlandığını anlattığıniz halde bunu bile bile sevgili oluyor ve bu durumu sizden saklıyor esinize kızamıyorsunuz çünkü o sizin varlığınızdan bile habersiz ve bunu yıllar sonra öğreniyorsunuz ne yapardinz o arkadasinizla görüşürmüsunjz cahillik etmis desem 20 yaşındaydı o zamnlar küçükte degil

Uf kötü senaryolu diziden çıkmış sinsi karakter gibi. Evlerden ırak. Görüşmezdim tabi ki. Hem benim hoşlandığımı bile bile adama yürüyecek. Bir de sevgili olup yıllarca gizleyecek. "Ehue ehue gençlik işte." diyip geçemezdim.

tabiki görüşmem

ee eşinizde eski sevgilisinin kız arkadaşıyla evlenmiş.
biliyormuşta üstelik sizin onun arkadaşı olduğunuzu.

Görüşseniz bile mesafenizi korumakta yarar var. Sizden çok çok önce olan bir olaysa çok takılmayın. Ama yok bu sevgililik tam da sizin hoşlandığınız ve arkadaşınızın bunu bildiği zamanlarda ise baya bir sinsiymiş arkadaşınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…