- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
tabiki görüşmemDüşünün ki eşinizle tanışmadan önce ondan hoşlanıyordunuz ve en yakın arkadaşınız bu durumu biliyor siz sürekli eşinizden bahsediyorsunuz ona snra esinizle taşınip evleniyorsunuz ama esinizle tanışmadan önce eşinizle arıdasınız bir süre sevgili olmuş oysa siz kız arkadaşınıza ondan hoşlandığını anlattığıniz halde bunu bile bile sevgili oluyor ve bu durumu sizden saklıyor esinize kızamıyorsunuz çünkü o sizin varlığınızdan bile habersiz ve bunu yıllar sonra öğreniyorsunuz ne yapardinz o arkadasinizla görüşürmüsunjz cahillik etmis desem 20 yaşındaydı o zamnlar küçükte degil
Gördü ama öyle ayaküstü 5 dk falan tanışma falan olmadıEşine niye kızmıyorsun ki? Eşin seninle ilişkiye başlarken senin kendi eski sevgilisinin arkadaşı olduğunu bilmiyor muydu? Sizi hiç yan yana görmemiş mi siz ilişkiye başlamadan önce?
Ve ben bunu yeni öğrendimUf kötü senaryolu diziden çıkmış sinsi karakter gibi. Evlerden ırak. Görüşmezdim tabi ki. Hem benim hoşlandığımı bile bile adama yürüyecek. Bir de sevgili olup yıllarca gizleyecek. "Ehue ehue gençlik işte." diyip geçemezdim.
Şuan bisey yapamıyorum yeni evlendi kendisiBenim sevdiğim adamla bile bile sevgili olmussa vay o insanın haline..
Düşünün ki eşinizle tanışmadan önce ondan hoşlanıyordunuz ve en yakın arkadaşınız bu durumu biliyor siz sürekli eşinizden bahsediyorsunuz ona snra esinizle taşınip evleniyorsunuz ama esinizle tanışmadan önce eşinizle arıdasınız bir süre sevgili olmuş oysa siz kız arkadaşınıza ondan hoşlandığını anlattığıniz halde bunu bile bile sevgili oluyor ve bu durumu sizden saklıyor esinize kızamıyorsunuz çünkü o sizin varlığınızdan bile habersiz ve bunu yıllar sonra öğreniyorsunuz ne yapardinz o arkadasinizla görüşürmüsunjz cahillik etmis desem 20 yaşındaydı o zamnlar küçükte degil
Evet saçmalığa bakarmisin şuan kendimi çok aptal hissediyorum ne diyeceğimi bilemiyorumEsin de kabahatli arkadaşın da ..sen arkadaşının eşinle birlikte olduğunu bilmeden evlendin fakat esin seninle evlenirken eski sevgilisinin samimi arkadaşı olduğunu biliyordu .
Aynenee eşinizde eski sevgilisinin kız arkadaşıyla evlenmiş.
biliyormuşta üstelik sizin onun arkadaşı olduğunuzu.
Eee bu durumda eşinizde eski sevgilisinin kız arkadaşıyla evlenmiş olmuyor mu?Gördü ama öyle ayaküstü 5 dk falan tanışma falan olmadı
Bence arkadaşına yol verirken eşine de iyi bir ayar ver .resmen kandirilmissinEvet saçmalığa bakarmisin şuan kendimi çok aptal hissediyorum ne diyeceğimi bilemiyorum
esinize kızamıyorsunuz
Görüşseniz bile mesafenizi korumakta yarar var. Sizden çok çok önce olan bir olaysa çok takılmayın. Ama yok bu sevgililik tam da sizin hoşlandığınız ve arkadaşınızın bunu bildiği zamanlarda ise baya bir sinsiymiş arkadaşınız. :)Düşünün ki eşinizle tanışmadan önce ondan hoşlanıyordunuz ve en yakın arkadaşınız bu durumu biliyor siz sürekli eşinizden bahsediyorsunuz ona snra esinizle taşınip evleniyorsunuz ama esinizle tanışmadan önce eşinizle arıdasınız bir süre sevgili olmuş oysa siz kız arkadaşınıza ondan hoşlandığını anlattığıniz halde bunu bile bile sevgili oluyor ve bu durumu sizden saklıyor esinize kızamıyorsunuz çünkü o sizin varlığınızdan bile habersiz ve bunu yıllar sonra öğreniyorsunuz ne yapardinz o arkadasinizla görüşürmüsunjz cahillik etmis desem 20 yaşındaydı o zamnlar küçükte degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?