- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Haklı olarak bunu yapmanız gerekiyor duBunu bilseydm cidden eşimle görüşmezdim
Teşekkürler açıkladığın için evet ben cok iyi niyetli bir insanım bunu herkes söyler hic anlamdim zaten çok uzun duygulu bir gorusmemde olmamis eşimin erkek arkadaşı benim kiz arkadaşımdan bahsedip biz onunla çıkıyorz dedikten snra eşim ayrılmış ve benmle görüşmeye başlıyor arkasmla da görüşmemiizi istemedi yıllarca ne zamn ondan bahsetsem kavga etti neden görüşüyorsn dostunu düşmanını bilmiyorsun diye evet bilmiyormusm aralarında ki ilişkiyi dertleri buymuşKonu sahibi o zamanlar kocasından hoşlanıyormuş ve arkadaşı bunu bildiği halde gitmiş sevgili olmuş. Sevgili olduğunu söylememesi değil suçu, arkadaşının sevdiğiyle sevgili olması.
Adamın suçu da sevgilisinin arkadaşıyla evlenmesi, ve bunu yıllarca karısından gizlemesi.
Bilmiyorum bu ilişki yoruyor beni gittikceHaklı olarak bunu yapmanız gerekiyor du
Ama olan olmuş biten bitmiş siz yuva kurmuşsunuz
Arkadaşınızı her gördüğünüz de bu durum aklınıza geleceği için
Görüşmeyi kesin
Eşinize de nasıl davranacağınız size kalmış
Zamanla bu öfke sinir geçer
Eğer başka hataları yoksa tabiki
İyice mideni bulandırmak istemem ama eşin arkadaşına inat mı seninle sevgili oldu acaba?Teşekkürler açıkladığın için evet ben cok iyi niyetli bir insanım bunu herkes söyler hic anlamdim zaten çok uzun duygulu bir gorusmemde olmamis eşimin erkek arkadaşı benim kiz arkadaşımdan bahsedip biz onunla çıkıyorz dedikten snra eşim ayrılmış ve benmle görüşmeye başlıyor arkasmla da görüşmemiizi istemedi yıllarca ne zamn ondan bahsetsem kavga etti neden görüşüyorsn dostunu düşmanını bilmiyorsun diye evet bilmiyormusm aralarında ki ilişkiyi dertleri buymuş
Orasida düşündürücüEşiniz bunca zaman niye soylememis
Sanmam duygusal bir bag oluşmadan bitirdim diyor bilemiyorum ki onu hiç düşünmedimİyice mideni bulandırmak istemem ama eşin arkadaşına inat mı seninle sevgili oldu acaba?
Uzaktan bakınca ters gözüküyor. Bi nevi arkadaşıyla aldatılmış eşinizde yanlış anlamadım değil mi? Sonra eşiniz ayrılmış eski sevgilisinin arkadaşı sizle birlikte olmuş. Neden? Biliyor değil mi ilk size teklif ettiğinde arkadaş olduğunuzu kızla? Başka kız mı kalmamış niye siz? Sonradan sevmiş evlenmiş orası muhakkak ama başta neden yaklaştığını çözemedim. Konu da iyice karıştı. :)Sanmam duygusal bir bag oluşmadan bitirdim diyor bilemiyorum ki onu hiç düşünmedim
Teşekkürler açıkladığın için evet ben cok iyi niyetli bir insanım bunu herkes söyler hic anlamdim zaten çok uzun duygulu bir gorusmemde olmamis eşimin erkek arkadaşı benim kiz arkadaşımdan bahsedip biz onunla çıkıyorz dedikten snra eşim ayrılmış ve benmle görüşmeye başlıyor arkasmla da görüşmemiizi istemedi yıllarca ne zamn ondan bahsetsem kavga etti neden görüşüyorsn dostunu düşmanını bilmiyorsun diye evet bilmiyormusm aralarında ki ilişkiyi dertleri buymuş
Sakın görüşme yuvanı yıkar Allah korusunDüşünün ki eşinizle tanışmadan önce ondan hoşlanıyordunuz ve en yakın arkadaşınız bu durumu biliyor siz sürekli eşinizden bahsediyorsunuz ona snra esinizle taşınip evleniyorsunuz ama esinizle tanışmadan önce eşinizle arıdasınız bir süre sevgili olmuş oysa siz kız arkadaşınıza ondan hoşlandığını anlattığıniz halde bunu bile bile sevgili oluyor ve bu durumu sizden saklıyor esinize kızamıyorsunuz çünkü o sizin varlığınızdan bile habersiz ve bunu yıllar sonra öğreniyorsunuz ne yapardinz o arkadasinizla görüşürmüsunjz cahillik etmis desem 20 yaşındaydı o zamnlar küçükte degil
Yuva mi kaldı ki yılanların arasındaSakın görüşme yuvanı yıkar Allah korusun
Ondan arkadaş olmaz seni kullanıyor o derdi bende beni düşünüyor faalan diye düşünürdm ama gizli gizli gorusurdm kzlaSunu yazmasan sana kizacaktim e bosanmasi sacmalama diye de esin de az degil. Neden bu kadar takilmis ki eski sevgilisine? Gorusmeni istememis falan. Sirf bu bile esimle iliskimi sorgulamama yeterdi. Bu benim icin yanlis bir hareket mesela
Aynen yaUzaktan bakınca ters gözüküyor. Bi nevi arkadaşıyla aldatılmış eşinizde yanlış anlamadım değil mi? Sonra eşiniz ayrılmış eski sevgilisinin arkadaşı sizle birlikte olmuş. Neden? Biliyor değil mi ilk size teklif ettiğinde arkadaş olduğunuzu kızla? Başka kız mı kalmamış niye siz? Sonradan sevmiş evlenmiş orası muhakkak ama başta neden yaklaştığını çözemedim. Konu da iyice karıştı. :)
Üzülme ya bende yaranı tuzla ovuşturuyorum burda . nolmuşsa olmuş artık eşin şimdi nasıl sever mi kıymet verir mi ona bakacaksın artık. Bi şekilde hatalar olmuş olmasaymış iyiymiş ama.Aynen ya
Yaşayıp gorecez ne yapalımÜzülme ya bende yaranı tuzla ovuşturuyorum burda . nolmuşsa olmuş artık eşin şimdi nasıl sever mi kıymet verir mi ona bakacaksın artık. Bi şekilde hatalar olmuş olmasaymış iyiymiş ama.
Yani sonuçta o kizda benim en iyi arkadaşımdı sözde 12 yillik arkadaşımdı insan neden 12 yllk arkadasa bunu yaparkiSenin hoslanmani vs yi bilmesini koy bi kenara oyle ya da boyle o kiz senin kocanin eski sevgilisi bilmem farkindamisin.ne gorusmesinden bahsediyosun daha.
Insan kocasinin eski sevgilisiyle ne diye gorusur.gorusecek adam mi kalmadi?
Kotu niyetinden tabiki neden olacak.Yani sonuçta o kizda benim en iyi arkadaşımdı sözde 12 yillik arkadaşımdı insan neden 12 yllk arkadasa bunu yaparki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?