- Konu Sahibi Esinti3629
-
fazla naz aşığı usandırmış demekki :)
Bence bekle, onun hayatında biri yoksa, kesin tekrar döner.
cevabın için teşekkür ederimm :) büyük ihtimalle öyle olacak ama yanlış mı yapmış olacağım doğru mu bilemiyorum .. umarım seninde herşey gönlünce olur .. :)eğer seviyorsan bir adım da sen at bence, en azından denemedim demezsin o adımın sana neler getireceği hiç belli olmaz dilerim her şey gönlünce olur
cevabın için teşekkür ederim :) çok bekletiyor bazen inan ki 7-8 ayı bulduğu oldu :) neden hep ondan bekliyorum diye soruyorum bazen bazende senin gibi düşünüyorum inan ki çok kararsızım bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor .. bi ekleme cesareti var şu an üzerimde ama bilmiyorum .. reddederse isteğimi , yıkılırım herhalde ..
cevabın için teşekkür ederimm :) büyük ihtimalle öyle olacak ama yanlış mı yapmış olacağım doğru mu bilemiyorum .. umarım seninde herşey gönlünce olur .. :)
Şimdi sen eklersen. Bu defa kovalayan hep sen olabilirsin. Ama eklemeden kendini de hatırlatabilirsin, ortak arkadaşlarınız falan varsa.
tekrar başlarsanız da kıymetini bilirsin azcık :)
bence de kendini hatırlat eğer mümkünse yoksa ekle ve bekle başka bir şey yapma diğer adım ondan gelene kadar dur o da belki hem ben atım atıyorum diye senin onu o kadar da sevmediğini düşünüyor olabilir
evet haklısın ama bi daha eklemez diye çok korkuyorum hep böyle oluyor , aramızda bi çekim gücü var bunu aşkla tanımlayamıyorum daha farklı birşey aramızdaki his 3 harfle tanımlanacak kadar küçük değilama kararsızım , bi nevi ortada kaldım .. belkide benden bekliyor .. ortak arkadaşımız yok
Bu ilişkiye tam anlamıyla ne başlayabilmişsiniz ne de koparabilmişsiniz .. Sizin ki aşk değilde birbirinize olan bağlılık bu aşkı alışkanlık haline çevirmiş olabilir.. Bence bu kadar beklemenin veya bir adım atıcam sizce atmalı mıyım tarzındaki düşünceleriniz vakit kaybından başka bir şey değil. Siz karşınızdaki insandan eminsiniz bazen aylar sonra döndüğünü be bu seferde döneceğini düşünebiliyorsunuz en azından tahmin edebiliyorsunuz . Birbirinize gerçekten seviyorsanız beklemenin ne manası var ? Bu seferde ilk adımı siz atıverin ne olacak ? Kaybedicek birşeyiniz mi var ?
bence de kendini hatırlat eğer mümkünse yoksa ekle ve bekle başka bir şey yapma diğer adım ondan gelene kadar dur o da belki hem ben atım atıyorum diye senin onu o kadar da sevmediğini düşünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?