sizlerden fikir almak istiyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar ?

Esinti3629

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
36
0
16
A.B.D.
4 yıl önce bi sevgilim olmuştu kendisiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz ailesiyle birlikte tatil için benim yaşadığım şehire geldiler ailelerimiz falan tanıştı, bu güne kadar ne kadar küsmüşlüğümüz olduysa hep o adım attı bana ben haksız oldugumda bile o ekledi beni .. haziran ayında tekrar eklemişti beni facebooktan sonra tekrar sildi aramızda ufak bi tartışma çıktı çünkü.. dediğim gibi hep o ilk adımı attı tekrar konuşmak için .. konuyu çok da fazla uzatmak istemiyorum aslında onu çok özlüyorum ve bu sefer ilk adımı ben atmak istiyorum sizce onu eklemeli miyim ? temmuzda sildi ve aradan sadece 4,5 ay geçti sizce bana olan kızgınlığı geçmiş midir :( off kafam çok karışık ..

eğer seviyorsan bir adım da sen at bence, en azından denemedim demezsin o adımın sana neler getireceği hiç belli olmaz dilerim her şey gönlünce olur

fazla naz aşığı usandırmış demekki :)
Bence bekle, onun hayatında biri yoksa, kesin tekrar döner.

cevabın için teşekkür ederim :) çok bekletiyor bazen inan ki 7-8 ayı bulduğu oldu :) neden hep ondan bekliyorum diye soruyorum bazen bazende senin gibi düşünüyorum inan ki çok kararsızım bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor .. bi ekleme cesareti var şu an üzerimde ama bilmiyorum .. reddederse isteğimi , yıkılırım herhalde ..

eğer seviyorsan bir adım da sen at bence, en azından denemedim demezsin o adımın sana neler getireceği hiç belli olmaz dilerim her şey gönlünce olur
cevabın için teşekkür ederimm :) büyük ihtimalle öyle olacak ama yanlış mı yapmış olacağım doğru mu bilemiyorum .. umarım seninde herşey gönlünce olur .. :)

cevabın için teşekkür ederim :) çok bekletiyor bazen inan ki 7-8 ayı bulduğu oldu :) neden hep ondan bekliyorum diye soruyorum bazen bazende senin gibi düşünüyorum inan ki çok kararsızım bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor .. bi ekleme cesareti var şu an üzerimde ama bilmiyorum .. reddederse isteğimi , yıkılırım herhalde ..

cevabın için teşekkür ederimm :) büyük ihtimalle öyle olacak ama yanlış mı yapmış olacağım doğru mu bilemiyorum .. umarım seninde herşey gönlünce olur .. :)

Şimdi sen eklersen. Bu defa kovalayan hep sen olabilirsin. Ama eklemeden kendini de hatırlatabilirsin, ortak arkadaşlarınız falan varsa.
tekrar başlarsanız da kıymetini bilirsin azcık :)

Son düzenleme:
bence de kendini hatırlat eğer mümkünse yoksa ekle ve bekle başka bir şey yapma diğer adım ondan gelene kadar dur o da belki hem ben atım atıyorum diye senin onu o kadar da sevmediğini düşünüyor olabilir

Şimdi sen eklersen. Bu defa kovalayan hep sen olabilirsin. Ama eklemeden kendini de hatırlatabilirsin, ortak arkadaşlarınız falan varsa.
tekrar başlarsanız da kıymetini bilirsin azcık :)

evet haklısın ama bi daha eklemez diye çok korkuyorum hep böyle oluyor , aramızda bi çekim gücü var bunu aşkla tanımlayamıyorum daha farklı birşey aramızdaki his 3 harfle tanımlanacak kadar küçük değil :( ama kararsızım , bi nevi ortada kaldım .. belkide benden bekliyor .. ortak arkadaşımız yok :(

bence de kendini hatırlat eğer mümkünse yoksa ekle ve bekle başka bir şey yapma diğer adım ondan gelene kadar dur o da belki hem ben atım atıyorum diye senin onu o kadar da sevmediğini düşünüyor olabilir

cevabın için tşk .. bende böyle düşünüyorum aslında ekleyip hiç birşey yapmamak bi sonraki adımı ondan beklemek ... ay iyice gaza geldim şimdi :))

evet haklısın ama bi daha eklemez diye çok korkuyorum hep böyle oluyor , aramızda bi çekim gücü var bunu aşkla tanımlayamıyorum daha farklı birşey aramızdaki his 3 harfle tanımlanacak kadar küçük değil :( ama kararsızım , bi nevi ortada kaldım .. belkide benden bekliyor .. ortak arkadaşımız yok :(

Bu ilişkiye tam anlamıyla ne başlayabilmişsiniz ne de koparabilmişsiniz .. Sizin ki aşk değilde birbirinize olan bağlılık bu aşkı alışkanlık haline çevirmiş olabilir.. Bence bu kadar beklemenin veya bir adım atıcam sizce atmalı mıyım tarzındaki düşünceleriniz vakit kaybından başka bir şey değil. Siz karşınızdaki insandan eminsiniz bazen aylar sonra döndüğünü be bu seferde döneceğini düşünebiliyorsunuz en azından tahmin edebiliyorsunuz . Birbirinize gerçekten seviyorsanız beklemenin ne manası var ? Bu seferde ilk adımı siz atıverin ne olacak ? Kaybedicek birşeyiniz mi var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ekle,bugüne kadar sana bir çok kez adım atmış sende bir kez adım at nolucak :) hem o da hep ben çabalıyorum ben adım atmasam bu iş bitiyor diye düşünmez.aklında böyle kalıp seni kemiriceğine ekle rahat et :)

Bu ilişkiye tam anlamıyla ne başlayabilmişsiniz ne de koparabilmişsiniz .. Sizin ki aşk değilde birbirinize olan bağlılık bu aşkı alışkanlık haline çevirmiş olabilir.. Bence bu kadar beklemenin veya bir adım atıcam sizce atmalı mıyım tarzındaki düşünceleriniz vakit kaybından başka bir şey değil. Siz karşınızdaki insandan eminsiniz bazen aylar sonra döndüğünü be bu seferde döneceğini düşünebiliyorsunuz en azından tahmin edebiliyorsunuz . Birbirinize gerçekten seviyorsanız beklemenin ne manası var ? Bu seferde ilk adımı siz atıverin ne olacak ? Kaybedicek birşeyiniz mi var ?

mesajınız çok iyi geldi .. yarın ekleyeceğim , sonuçları yazarım sizlere ... çok sağolun cevap veren herkese çok tşk ederim :))

Bence yanlis yapicagini düsünme. Sonucta birsey kaybetmessin. Ekle ve konus.

Fakat bu defa iyi bi karar ver lütfen. Hep gel gitmeler olmus, buda cok zarar verir iliskilere.

at tabi ama bunu alışkanlık haline getirme lütfen...
hep adım atmak zorunda kalabilirsin sonra...
çabuk şımarır erkekler...

9 aralık gecesi ekledim ve sabahında kabul etti arkadaşlık isteğimi şuanda konuşmuyoruz ama dediğin gibi ben yazmayacağım ondan bekliyorum aynen tatlım :)

Back
X