Sizlere danışmak istedim..

öncelikle aileden, eşten, dostan borç alıp kredi kartlarınızı kapatabilirsiniz.

borç para almak istemezseniz yada bulamazsanız, arabanızı satar borçları ödersiniz. araba ayrı bir masraf kapısıdır. benzini, servisi, vergisi...

yada bankaların borç transferi kredisi adı altında yaptıkları bir kampanya var. bundan yararlanabilirsiniz.

Babam bir televizyon fabrikasında işçi.

Dediğiniz miktarda para alıyor.

Bir tanecik kredi kartımız var,limiti 2000.

Bu adam hem kartını kullanır.

Hem ev bakar.

Biri üniversitede iki çocuk okutur.

Servis parası,yemek parası vs.

Tatilimizi de yaparız,gezmelere de gideriz.:10:

Niye yorum yapan insanlara kızıyorsunuz ?

Ona göre yapsaydınız harcamanızı.

2000 veriyorlar diye hepsini doldurmak zorunda değilsiniz ki...

100.000 verseler hepsini harcayacak mısınız ? :6:

Lütfen iğneyi kendinize batırın.

Sonra çuvaldızı bize.:34:

Yorum yapan insanlara kızmıyorumki ben neden kızayım isteyen istediğini söylesin.. işime geleni doğru söyleyeni dinlerim.. gerisi de beni ilgilendirmez buraya yazdığıyla kalır.. ben size nasıl tatil yaptığınızı nasıl gezdiğinizi vs sormuyorum sormam da o da beni alakadar etmez çünkü... bu kart limiti verilmiş öyle ya da böyle bu adamda bilinçsizce kullanmış.. Kullandığınımı konuşacağız yoksa yardımcı olup şöyle yapabilirsin mi diyeceksiniz.. olanı konuşmak saçma... ben bu yuvaya tekrar döndüysem herşeyi göze aldıysam o bir hata daha yapana kadar tekrar aynı şeyleri yaşamaya başına kakmaya gerek yok.. Bu şekilde davranarak bende hata yapmış olurum öyle değilmi

Madem ayrıldığınızda o ödeyecekti ona göre harcama yapmıştınız bırakın o düşünsün...
Bu kadar limit olur evet... Banka böyle güzel harcama yapan müşteri bulunca neden harcatmasın değil mi :34::34:

Şimdi ben buraya evet o düşünsün desem bu seferde sen nasıl eşsin neden yardımcı olmuyorsun böyle davranarak yuva mı kurtulur diyeceksiniz ....
Yani bankalardada var ben kocama sütten çıkma ak kaşık demiyorum ama bankalarda insanlara harcatmak için bütün teşvik i sağlıyorlar ne yazıkki...

arkadaşım internet sitesinden araştır kredi kartını taksitlendirm yapan şirketler var.eğer çok zor durumdaysan senin kartınının borcunu kapatıp 0.91 faizle yani yüzde bir bile değil borcunu 12 taksite gene kartından çekiyorlar.yani senin borcun faizini hesaplıcaklar senin 4000 tl yi 12 taksite bölecekler yani 800 tl yerine 333 tl ödeyeceksin.birde bazı kartlara 2 ay erteleme falan yapıyorlar.sanırım ykb ve axe olması lazım.öyle korkulacak tefeci olayları gibi değil yaptıkları işlemler.biraz araştır internet telefonla öğren.
bu arada borcun tamamını kapattıkları için ilk ekstreni ödememiş olacaksın.diğer ay yenisi kesilince ödeyeceksin.

Son düzenleme:
arkadaşım internet sitesinden araştır kredi kartını taksitlendirm yapan şirketler var.eğer çok zor durumdaysan senin kartınının borcunu kapatıp 0.91 faizle yani yüzde bir bile değil borcunu 12 taksite gene kartından çekiyorlar.yani senin borcun faizini hesaplıcaklar senin 4000 tl yi 12 taksite bölecekler yani 800 tl yerine 333 tl ödeyeceksin.birde bazı kartlara 2 ay erteleme falan yapıyorlar.sanırım ykb ve axe olması lazım.öyle korkulacak tefeci olayları gibi değil yaptıkları işlemler.biraz araştır internet telefonla öğren.
bu arada borcun tamamını kapattıkları için ilk ekstreni ödememiş olacaksın.diğer ay yenisi kesilince ödeyeceksin.

Canım çok teşekkür ederm evet bu mantıklı yani 800 ödeyemem belki ama aylık 300 400 civarı ödeyebilirim hem çok faiz olmaz hemde kapanır bir an önce.. çok teşekkür ederim bunu araştırıcam :34:

Back
X