Merhabalar. Burayı 1 yıla yakın takip ediyordum. Şu an yaşadığım bir durumdan ötürü üye olup durumu anlatarak düşüncelerinizi almak istedim.
Nişanlımın bana karşı olan ilgisiz tavırlarından bahsetmek istiyorum. İlk konuştuğumuzda her şey çok güzeldi. Zaman buldukça da benimle ilgileniyordu. Önceden gerçekten de ilgiliydi bana karşı. Gün içinde arayıp, mesajlaşıyorduk. Bazen de çok fazla konuşamıyorduk . Ben her gün, her saat, şöyle yapsın, böyle etsin demiyorum demem de zaten. Biz maalesef ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kendisi yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalıştığından dolayı anlayış gösteriyorum. Nişan olduktan sonra başka bir şehre çalışmaya gitti ve o gidişten sonra ilgisizleşti. Önemli olan bir yere değinmek istiyorum. Kendisi gideli 4 ay oldu ve bu 4 ayın içinde beni sadece 3 4 defa aradı. Gün içinde çoğunlukla ben mesaj atıp arıyorum. Yoğun olabilir anlıyorum ama insan her gün aramasa bile sevdiğinin sesini 5 dakikacık olsa duymak istemez mi? Bazen bu konuyu her türlü açıdan düşünüyorum empati kuruyorum. Ama bir şeyler normal değil gibi geliyor. Kendisiyle önceden konuştum bu konuyu. Ben boş muyum sanki gibi cümleler kuruyor. Önceden de aynı işte çalışıyordu. o zaman her şey yolunda gidiyordu. Şimdi ne değişti onu anlamaya çalışıyorum aslında. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık. Sizlere sormak istedim.
Nişandan önce de çalışıyordu. Nişan oldu 2 ay kaldı sonra tekrar gitti.Nisandan sonra mi şehir dışında çalışmaya başladı yoksa hep mi uzaktiniz?
Ya ne yazık ki uzak ilişkilerin kaderi bu göz görmeyince gönül bilmiyor. Hep bı soru işareti, hep bir şüphe...
Vallahi aklıma binbir türlü şey geldi, hayırlısı ne diyeyim
Bu durumda yapman gereken şey çok basit hoop R.Merhabalar. Burayı 1 yıla yakın takip ediyordum. Şu an yaşadığım bir durumdan ötürü üye olup durumu anlatarak düşüncelerinizi almak istedim.
Nişanlımın bana karşı olan ilgisiz tavırlarından bahsetmek istiyorum. İlk konuştuğumuzda her şey çok güzeldi. Zaman buldukça da benimle ilgileniyordu. Önceden gerçekten de ilgiliydi bana karşı. Gün içinde arayıp, mesajlaşıyorduk. Bazen de çok fazla konuşamıyorduk . Ben her gün, her saat, şöyle yapsın, böyle etsin demiyorum demem de zaten. Biz maalesef ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kendisi yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalıştığından dolayı anlayış gösteriyorum. Nişan olduktan sonra başka bir şehre çalışmaya gitti ve o gidişten sonra ilgisizleşti. Önemli olan bir yere değinmek istiyorum. Kendisi gideli 4 ay oldu ve bu 4 ayın içinde beni sadece 3 4 defa aradı. Gün içinde çoğunlukla ben mesaj atıp arıyorum. Yoğun olabilir anlıyorum ama insan her gün aramasa bile sevdiğinin sesini 5 dakikacık olsa duymak istemez mi? Bazen bu konuyu her türlü açıdan düşünüyorum empati kuruyorum. Ama bir şeyler normal değil gibi geliyor. Kendisiyle önceden konuştum bu konuyu. Ben boş muyum sanki gibi cümleler kuruyor. Önceden de aynı işte çalışıyordu. o zaman her şey yolunda gidiyordu. Şimdi ne değişti onu anlamaya çalışıyorum aslında. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık. Sizlere sormak istedim.
Konuştum kendisiyle. Böyle davrandığın zaman üzülüyorum. Bu ilişkiyi tek başıma yaşıyorum gibi geliyor dedim. Zaman buldukça ararım biliyorsun zaten dedi. Ama gittiğinden bu yana 4 ay oluyor ve sadece bir kaç kere aradı. 2 si bir tartışmayı çözüme kavuşturmak içindi zaten onu da ben söyledim arayalım konuşalım diyeYani simdiden böyleyse bundan sonra da daha fazlasini beklemeyin derim. Yani benimde esim yogun calisiyor ama hep zaman ayirirdi. Yani gönlü olan 5 dakika bile olsa zaman ayirir diyenlerdenim. Ve ben bundan da cok eminim: bastan iliskinizdeki beklentilerinizi göstermezseniz sonra hükmü olmuyor.
1 defa. Gittikten sonra önce ben aradım sonra kendisinden bekledim çoğu zaman ama aramıyor. Konuştum beklentilerimi dile getirdim aynı değişen bir şey yokSiz günde kaç kere arıyorsunuz. Bazı erkekler çok düz mantık. Konuşuyoruz ya, kimin aradığının ne önemi var diye düşünür.
Siz de bi süre aramayın bakalım ne olacak.
Konuştum kendisiyle. Böyle davrandığın zaman üzülüyorum. Bu ilişkiyi tek başıma yaşıyorum gibi geliyor dedim. Zaman buldukça ararım biliyorsun zaten. Ama gittiğinden bu yana 4 ay oluyor ve sadece bir kaç kere aradı. 2 si bir tartışmayı çözüme kavuşturmak içindi zaten onu da ben söyledim.
Çok sacma değil mi ya...Gün için de 1 defa arayıp konuşuyorduk. Hatta 2 günde bir de yeterliydi benim için. Ama bu kadar gün aramamak normal gelmiyor bana
Merhabalar. Burayı 1 yıla yakın takip ediyordum. Şu an yaşadığım bir durumdan ötürü üye olup durumu anlatarak düşüncelerinizi almak istedim.
Evet öyle oldu.Çok sacma değil mi ya...
Telefonla.konusma gibi bir fobisi mi var acaba. 35 yaşındayım 13 yıllık evliyim eşim işteyken biz bile daha fazla konuşuyoruz. Konuşacak birşey olmasa bile sesini duymak istedim diye ararız birbirimizi. Kaldı ki siz uzak ve nişanlısınız. Nisanlanmadan öncesi için bile az yani bir iki. Bilemiyorum fazla ilgisiz geldi bana. Görücü usulü falan mı oldu sizin iş
Siz aradığınız için gerek görmüyor demek ki. Çok meşgul olan insan bile hiç olmazsa yemek yerken ya da uyumadan önce arar nişanlısını.1 defa. Gittikten sonra önce ben aradım sonra kendisinden bekledim çoğu zaman ama aramıyor. Konuştum beklentilerimi dile getirdim aynı değişen bir şey yok
Ya yanlış birşey deyip de içini bozmak istemem kuzum ama günümüz teknoloji çağında hiç normal değil. Tek.calisan o mu herkes çalışıyor ama.gun sonunda evine barkina geliyor. Uzanırken bile.insan bı arayıp sesini duymak istemez mi? Çok iyi düşün taşın aile baskısıyla bile.nisanlanmis vs olabilir. Çok görüyoruz çevremizde buna benzer olaylar. Orda başka bir hayatı olup sadece ailesinin gönlüne yatan bir gelinleri olsun diye evlenen adamları.Evet öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?