- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
Bu ne ilişki ne nişanlılıkMerhabalar. Burayı 1 yıla yakın takip ediyordum. Şu an yaşadığım bir durumdan ötürü üye olup durumu anlatarak düşüncelerinizi almak istedim.
Nişanlımın bana karşı olan ilgisiz tavırlarından bahsetmek istiyorum. İlk konuştuğumuzda her şey çok güzeldi. Zaman buldukça da benimle ilgileniyordu. Önceden gerçekten de ilgiliydi bana karşı. Gün içinde arayıp, mesajlaşıyorduk. Bazen de çok fazla konuşamıyorduk . Ben her gün, her saat, şöyle yapsın, böyle etsin demiyorum demem de zaten. Biz maalesef ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kendisi yoğun bir şekilde çalışıyor. Çalıştığından dolayı anlayış gösteriyorum. Nişan olduktan sonra başka bir şehre çalışmaya gitti ve o gidişten sonra ilgisizleşti. Önemli olan bir yere değinmek istiyorum. Kendisi gideli 4 ay oldu ve bu 4 ayın içinde beni sadece 3 4 defa aradı. Gün içinde çoğunlukla ben mesaj atıp arıyorum. Yoğun olabilir anlıyorum ama insan her gün aramasa bile sevdiğinin sesini 5 dakikacık olsa duymak istemez mi? Bazen bu konuyu her türlü açıdan düşünüyorum empati kuruyorum. Ama bir şeyler normal değil gibi geliyor. Kendisiyle önceden konuştum bu konuyu. Ben boş muyum sanki gibi cümleler kuruyor. Önceden de aynı işte çalışıyordu. o zaman her şey yolunda gidiyordu. Şimdi ne değişti onu anlamaya çalışıyorum aslında. Ne yapacağımı da bilmiyorum artık. Sizlere sormak istedim.
Empati kurulıcak bir durum bile değil normalin çok altında bir durum.
Aramayın aramazsa da bırakın gitsin evlendikten sonra kat ve kat daha çok üzülürsünüz