• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere teşekkürüm ve boşanma sürecim

Hemcinslerim gerçeklerle yüzleşmekten korkuyor ve maalesef maddi imkansızlıktan cesaret edemiyor yada çoluk çocuk için susuyor.
Özgürlük ve bir tas çorba her şeyden güzel benim nezdimde
Çocuk için sustuklarindan değil boşanmaya ve yeni hayat kurmaya cesaretleri yok , ya da eşlerine bağımlı yaşadıkları için çocuğu bahane ediyorlar, benim annem 3 çocukla tek kuruşsuz ortada kaldı, ailesi bizi istemedi yurda ver dedi daha neler neler ama yine de bizi yem etmedi kimseye , eşine tapan bir kadın olmadi önceliği hep bizdik ve de hiç evlenmedi bizler için, yani benim annem çok güzel bir örnek, rabbim ona rahmet eylesin inşallah 🤲

Yaa ne kadar mutlu oldum sizin adınıza 😍 Bayılıyorum güçlü kadınlara. Aldığınız karar kolay bor karar değil ama siz dik durarak kendinize saygınızı, sevginizi göstermişsiniz. Asıl ben sizinle gurur duydum. Boşandıktan sonra bi rahatlama, hafifleme gelecektir.
Babanızda baba gibi babaymış helal olsun. Bundan sonra daha güzel insanlar çıkar karşınıza inşallah.

Yaa ne kadar mutlu oldum sizin adınıza 😍 Bayılıyorum güçlü kadınlara. Aldığınız karar kolay bor karar değil ama siz dik durarak kendinize saygınızı, sevginizi göstermişsiniz. Asıl ben sizinle gurur duydum. Boşandıktan sonra bi rahatlama, hafifleme gelecektir.
Babanızda baba gibi babaymış helal olsun. Bundan sonra daha güzel insanlar çıkar karşınıza inşallah.
Benim adıma olan sevincinizi kalbimin tam ortasında hissettim inanın, tebessüm ederek okudum, biraz gözler de doldu 🥹 bir gün boyunca kendime onu söyledim “sen” önemlisin kızım dedim sonuca ulaşmak zor oldu ama olması gerekende buydu. Gerçekten annesinin eteklerinden kurtulamamış biri için çok bile direndim. Sizin de karşınıza karıncayı bile incitmeyecek insanlar çıkmasını diliyorum♥️

Çocuk için sustuklarindan değil boşanmaya ve yeni hayat kurmaya cesaretleri yok , ya da eşlerine bağımlı yaşadıkları için çocuğu bahane ediyorlar, benim annem 3 çocukla tek kuruşsuz ortada kaldı, ailesi bizi istemedi yurda ver dedi daha neler neler ama yine de bizi yem etmedi kimseye , eşine tapan bir kadın olmadi önceliği hep bizdik ve de hiç evlenmedi bizler için, yani benim annem çok güzel bir örnek, rabbim ona rahmet eylesin inşallah 🤲
Ellerinden öpülesi insan… Rabbim diğer cihanda en güzel yerde buluşmayı nasip etsin. Kendisinin geriye bıraktığı evlatlardan ne şüphe Rabbim onları güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah

Benim adıma olan sevincinizi kalbimin tam ortasında hissettim inanın, tebessüm ederek okudum, biraz gözler de doldu 🥹 bir gün boyunca kendime onu söyledim “sen” önemlisin kızım dedim sonuca ulaşmak zor oldu ama olması gerekende buydu. Gerçekten annesinin eteklerinden kurtulamamış biri için çok bile direndim. Sizin de karşınıza karıncayı bile incitmeyecek insanlar çıkmasını diliyorum♥️
Size Tülay kök videolarını öneriyorum, youtube den mutlaka izleyin kendinize ait bir-çok şey bulacaksınız o videolarda, sınırlar serisini ve de manipülasyon, değersizlik, eş, kayın aile kv konularını iyi izleyin ve değerlendirmeler yapın

Size Tülay kök videolarını öneriyorum, youtube den mutlaka izleyin kendinize ait bir-çok şey bulacaksınız o videolarda, sınırlar serisini ve de manipülasyon, değersizlik, eş, kayın aile kv konularını iyi izleyin ve değerlendirmeler yapın
hemen not ettim bu gecemi ona ayıracağım şimdilik vakit çok zaten😊

Adınıza çoook sevindim 🌸 İnşaAllah bundan sonrası daha güzel geçer sizin için

Selam arkadaşlar,
Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek ve biraz içimi dökmek için geldim.

Önceki konumu göreceğinizi umarak yazıyorum, eş kişisi tarafıyla iletişim kuramayan ve Kvnin arkamdan insanlara yaptığı dedikoduydu konu.

Şu an babamın evindeyim, salak aklıma kalsa dönüp kv ile yüzleşip eş kişisine boşanmak istediğimi söyleyip gelecektim😊 iyi ki bana akıl verdiniz dedim ya “tecrübeleriniz başımın tacı” bu sefer kendinizle gurur duymalısınız yazdık yazdık ama bu hemcinsim bizi dinlemiş diyebilirsiniz 😊

Eş kişisinin ısrarla arayıp dön burada halledelim uzak kalalım ısrarları üzerine düşündüğümü söylediğim günlerden birinde aradı ağır konuştu o esnada kız kardeşim şahit oldu eşim bir yere vurdu sinirden kız kardeşim korktu “seni göndermeyeceğiz” dedi zaten gitmeyecektim ki. Aldım telefonu elime “sen sağ ben selamet” dedim telefonu suratına kapattım. Kriz geçirmişim akşam babam geldi uyuyordum kızım nasıl oldun diyince ağlamaya başladım ve bana şu cümleleri kurdu “ ben kızımı sokaktan bulmadım, gitsin kendisine başkasını bulsun o telefonu kapat artık muhatap olmak isteyen beni arar, göndermiyorum kızım seni bu evde bir tabak daha daima olacak senin için” sarıldım 15 yaşındaki minik kız çocuk gibi ağladım… Ama güçkendim ayaklandım da.

Telefonum uçak modunda asla açmayacağım.
Debelendikçe çekilen bataklıktan kurtulmaya başladım ah keşke gözümü açsam kapatsam bitmiş olsa ama bitecek inşallah.

Sizlere çok teşekkür ederim ya gitseydim manipüle edilip oturmaya devam edecek üç ay sonra yine ağlayacaktım.
Yorum yapıp akıl veren kişileri yazsam bitmek bilmez sizden Rabbim razı olsun, dilerim ki Allah hepimize güzel kapılar açsın🌷
Benim babamda sizin babaniz gibi benim defalarca ağladığımi üzüldugumu gördü.

Aslında buradaki konu şu, konuyu açarken olabildiğince az savunmada kalmak. Konu sahipleri onaylanmak için geliyor, niye bu adamdan çocuk sahibi oldun gibi yorumlar olunca konu sahipleri iyice sinirlenip zaten niye yazdım ki deyip çıkıyor.

Sizin konunuzu hatirliyorum ben. Siz zaten ayrılmayı kafaya koymuştunuz. Biz sadece o yüzleşmeyi yapsanız da birşey olmayacağını anlattık. Sevindim umarım bir an önce kurtulursunuz.

Back
X