Şizofren raporu

Allah allah ilk defa duydum bunu

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama ben "özürlü" yazdığımın hiç farkında dğilim nerde yazmışım
Şuan tedavisini görüyor zaten alevlenmesi 1 ay sürdü

Allah allah ilk defa duydum bunu
Bende öyle bir haberlerde görmüştü bir kaç sene olmuştur..belki de bu.hastalik için çalışma yapıyorlar da olabilir..üzerinden baya geçti hatırlamıyorum gerçekten. Ama inşallah hem düzelir hem de raporu gizleyebilirsiniz

şizofreniye erken teşhir koyup bi ayda tedavi etmek ve %45 engelli raporu vermek? ben anlamadım.
Biz farkettik. Hemen götürdük. Götürülmesi de bir olaydı zaten
Alevlenme 1 ay sürdü ve biz onu atlattık şuan zaten ilaç kullanıyor.
Özel doktora götürüyoruz. Doktor bizi yönlendirdi. Engelli raporu alın diye zaten ne olduğumuzu şaşırmış halde gidip aldık raporu

okulunu bitirsin

ders çalıştırın kamuya girmeye çalışsın

üni mezunu şizofren teşhisi olan hatta vasisi olan bir tanıdık eKPSS ile müthiş bir işe atanmıştı

maaşı da 4000 civarında idi ek ödeme vs varmış galiba

ama ben burada boş boş oturuyorum deyip istifa etmiş bir gün

yani onun atak dönemlerinde sahip çıkmak önemli

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama ben "özürlü" yazdığımın hiç farkında dğilim nerde yazmışım
Şuan tedavisini görüyor zaten alevlenmesi 1 ay sürdü

İkinci paragraf, en son cümle tatlım, dil alışkanlığı ne yazık kı böyle söylemek :S tekrar çok geçmiş olsun, zor bır durum, bunu anca yaşayan bılır. Sağlıcakla kalın.

Kesinlikle o çok önemli okula bitirmesi şart yoksa böyle herseferinde hayal kırıklığı Biz 1 kere alevlenme yaşadık. O da hastalığın başında. Ne yazıkki ne zaman olabileceği kestirilemiyor

sizofreniyi gorunce almamalari muhtemelen saldirgan oldugunu dusundukleri icin.
belki rqporuna ek bir madde tarzi bir sey ekletebilirsiniz ne bileyim hafif sizofreni gibi olurmu bilmiyorum.
iskurun bu konuda takipte olmasi lazim aslinda iskurdaki danismaninizla gorusup bu dueumdan dolayi ise almadiklarini bildirseniz belki onlarin bu konuda yapacak bir seyleri olur.
allah yardimcisi olsun cok zor hastalik rabbim sifasini versin insallah.

Rapora itiraz ederseniz sizi hakem hastaneye gönderirler oradan raporunuzu yenileyebilirsiniz.

Tedaviyle çalışabilir yazıyor zaten. Hiç birşeyin garantisi yok tabikide ama etiket gibi üzerine yapıştı. Bununla yaşamak çok zor.
İş verende haklı insan başına gelmeden bilemiyor.

Çok teşekkür ederim. Zaten işkur buluyor kardeşime işleri görüşmeleri onlar ayarlıyor.
Biz ilk ilaç aldığımızda tanıda atipik piskoz yazıyordu. Annem raporu almaya gittiğinde devlet hastanesindeki doktor teşhiş ne diye sormuş.
Oda paranoid şizofrefini demiş. Aslında öyle birşey demese yazılmıycak. Böyle de saçma bi durum

Yine aynı teşhisle rapor çıkmayacakmı o halde.
Sadece oran düşebilir. Hep öyle yazıyor. Engelli formlarında
Şuan belirtiler var mı? Bir de ne kadar süredir belirtisiz? Eğer geçici bir durumsa önceki atağı kısa psikotik ataktır. Başka belirtiler varsa atipik psikoz ya da sch olabilir. Ona göre düzenleme yapılır. Duygudurum bozukluğu eşlik ediyorsa bipolar teşhisi de alabilir. Bunlar mevcut değilse aynı şekilde kalabilir haklısınız.

Bir tanıdığım vardı o tekrar rapor alıp görevine geri dönmüş annem anlatır bazen

Madde kullanımına bağlı çıktı bu durum
Bir günde başka biri oldu kabus gibi günlerdi
Ben zorla götürdüm hastaneye polisler alıcak yoksa dedim. Tvden mesajlar aldığını falan söylüyordu.
Önce devlet hastanesinde tedavi gördü. Orda bize şizofren demediler.15 gün ilaçlar kullanıldı baktık düzelme falan olmuyor.
Burda en bilindik özel doktora gittik. O bize paranoid şizofreni dedi. Ve ilaçları düzenledi.
Kardeşimde yavaş yavaş normale döndü. Allahıma şükürler olsun ki.
Bir daha yaşamadık. Şuan çok iyi
Ama bu rapor ah bu rapor Dediğiniz gibi teşhisi değiştirme yada tekrar heyete girme olabilir. Çok teşekkür ederim

2 senedir belirtisiz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…