Şizofren raporu

Yine aynı teşhisle rapor çıkmayacakmı o halde.
Sadece oran düşebilir. Hep öyle yazıyor. Engelli formlarında

madde kullanımı bitti değil mi? Madde kullanımına bağlı psikoz diye bir tanımız var çünkü. İki senedir belirtisizse geçmiş tanı diyerek tekrar rapor alın bence. İl sağlık müdürlüğüne itiraz edin. Tekrar değerlendirilsin. Takipleri de ihmal etmesin. İlaç kullanımı psikososyal müdahale vs.

sizofrenide gecici bir durum soz konusu olabilir mi acaba ? yani bu tarz bir cesiti varmi

Madde kulanımı hemen bitti Allahtan.
Şuan söz konusu bile değil.
Zaten bize en başında madde kullanımına bağlı atipik psikoz dendi.
Özel doktorumuz şizofren dedi.
Anneme söyledim. Önce aylık randevumuza gidip sonrasında bununla kesinle uğraşıcam. İnşallah çözümü buluruz. Cevaplarınız için teşekkür ederim S Selectt

iyide eğer tamamıyle iyileşilebilen bir rahatsızlıksa tedaviden sonra düzeldiğine dair sağlam raporu alamaz mı

Ben raporun gizlenmesi yada degismesi taraftari degilim sonucta tekrarlayabilen bir hastalik sizler ailesi olarak bugun varsiniz yarin yoksunuz Allah korusun biranda kardesiniz yalniz kalda kim nerden bilecek hastaligini tedavisini.

Isyerinden de gizlemek olmamali bu sizin icin zor farkindayim ama bir isyerinde hastaligini sakladigi icin atak aninda kimse ne yapacagini bilememis sonucu kotu oluyordu ailesine ulasmislar annesi anlatmis telefonda ne yapmalari gerektigini cok tehlikeli bir durum.

Ben engelli insanların 20 yıl çalıştırıp emekli olma şartını hiç anlamıyorum tamam çalışsınlar ama şu an iyiymiş kardeşiniz sosyal güvenceleri de olsun

Engelli personelim kronik beninki
İşyerlerine psikolojik rahatsızlığı riskli buluyor ve bunu bir şekilde öğreniyor
Kardeşiniz kamu için kuraya başvurabilirdim başka rapor yok ve mecbur görünecek

Engelli personelim kronik beninki
İşyerlerine psikolojik rahatsızlığı riskli buluyor ve bunu bir şekilde öğreniyor
Kardeşiniz kamu için kuraya başvurabilirdim başka rapor yok ve mecbur görünecek
Bize çıkmadı kura maalesef 2018 de tekrar kura var Ama sanırım onu beklemeden bu rapordan kurtulmamız lazım

Ben engelli insanların 20 yıl çalıştırıp emekli olma şartını hiç anlamıyorum tamam çalışsınlar ama şu an iyiymiş kardeşiniz sosyal güvenceleri de olsun
Kesinlikle yeşil kart ile bakılıyor şuan aslında bu raporun kardeşime sunduğu tek şey hayal kırıklığı ha bide otobüse bedeva biniyor. Ne yapayım ben onu!! Arabası var kullanmıyor ki.

Liseyi bitirince ekpssden atanmaya çalışır artık. Devlet en azından sahip çıkıyor hastasına. Ama kazanmak için biraz çaba vermesi gerekecek.

Kesinlikle yeşil kart ile bakılıyor şuan aslında bu raporun kardeşime sunduğu tek şey hayal kırıklığı ha bide otobüse bedeva biniyor. Ne yapayım ben onu!! Arabası var kullanmıyor ki.
bu rapor nereden görünüyor? e devletten falan mı? yoksa bakılan bir site var mı? babamın raporuna bakmak istiyorum da bulamamıştım nereden bakıldığını

Bence de çok büyük saçmalık ülkemizde milletvekili 2 yılda süper emekli olurken engelli insanlardan 20 yıl hizmet beklemek çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…