Şizofren raporu

canım yaa, bu yönlerden gerçekten de kötü bir ülkede yaşıyoruz. rapor almak şart mıydı, doktor alın dedi aldık demişsiniz de almak zorunlu muydu yani, zorunluluk yoksa keşke almasaydınız
Ya gerçekten ne olduğunu anlamadan bu olayın içine düştük kim ne derse yaptık Özel doktoru rapor alın işe girsin evde durmasın dedi. Bizde gidip devlet hastanesine söyledik hemen verdiler zaten Tek hata annemin teşhisi bu şekilde söylemesi aslında şuan Atipik psikoz dese onu yazacaklar okdar absürt bir durum ki

Sonraki yazdığınız
Son mesajinizi görmüştüm ona göre yazmıştım.dediğiniz gibi eğer tehlike arz etmeyen bir durumu ve yanlış veya eksik teşhis konmussa umarım düzeltme yapilababilinir.

Sonraki yazdığınız

Son mesajinizi görmüştüm ona göre yazmıştım.dediğiniz gibi eğer tehlike arz etmeyen bir durumu ve yanlış veya eksik teşhis konmussa umarım düzeltme yapilababilinir.
İnşallah yapılabilir. Çok teşekkür ederim dilekleriniz için.

Resmen tecrid ediliyor insanlarımız damgalamayı çok seviyor akıl oyunlarında ünlü metematik dehası da şizofreni ydi.

Maalesef benim eşimde bedensel özürlü iş arkadaşlarından protezini saklıyor çok başarılı olmasına rağmen bunu öne sürerler diye denize gitmiştik millet görmemiş gibi baktı denize giremedi
Kesinlikle haklısınız

Merhaba öncelikle şizofreni 1 ayda atlatılabilcek bir şey değil ilacı bıraktınmı atakları oluyor bir tanıdığımda da aynı hastalık var ilacını bi kaç gün bıraksa başa dönüyor şizofreni takıntı hastalığı ,.okulu dışardan bitirtmeye çalıştırın bu şekilde kadrolardan yararlanabilir kardeşiniz ,rapor kısmıda kardeşinizin durumuna bağlı itiraz ederseniz kardeşiniz heyet e gözükür belki bu şekilde iptal olur

1 ayda alevlenmeyi atlattık biz şuan ilaçlarına devam ediyor. Doktora kontrole gidiyoruz.
İnşallah teşekkür ederim dilekleriniz için

O zaman liseyi bitirmesine yardımcı olun öyle deneyin malesef ülkemiz psikiyatri hastalarına öcü gözüyle bakıyor özel de biraz zor işiniz.
Şizofreni bir ay tedavi ol geçti bir hastalık değildir ömür boyu kişiyle kalan bir hastalıktır.
İlaç kullanımını aksatsa yada içtim deyip içmese kim bunun vebalini alabilir.
Benim öğretmenimin kardeşinin eşi şizofrenmiş ve bunu evliliğinin ikinci yılı öğrenmişler, kadın adamdan ayrıldı izini kaybettirmeye çalıştı ancak onlar öyle saplantılı bir şekilde takıyor ve mantığı mantık dışı şeylere çalışıyor ve ona inanıyorlar kadını buldu öldürdü adam.
Birde şizofren diye cezalarıda normal insan gibi olmuyor.
Iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmak gerek, siz olsanız işyerinizde çalıştırırmıydınız.
Bu tür hastalar için özel istihdam alanları olmalı.
Ruh sağlığı bozuk birinin engeliyle felçli kör yada başka bedensel engeli olan kişiler bir değil kusura bakmayın.

Ben zaten bir olduğunu savunmadım. Ayrıca yazdıklarımı okumadınız heralde
Kardeşim maddeye bağımlı atipik psikoz teşhisi konuldu. 1 ay alevlenmesi sürdü ve alevlenmeyi atlattık. Bir daha olmadı. İlaç tedavisi devam ediyor. Annem devlet hastanesinde paronoıd şizofreni dediği için teşhise oyle yazıldı. Şuan sizin yaptığınızda ön yargı değilmi?
Daha öncede yazdım okumadınız sanırım. Şizofrenin belli katagorileri var benim kardeşim saldırgan değil uyusturucu maddeyi bıraktı ilaç tedavisine başladı ve birdaha yaşamadık böyle bi durum

Insanlari yerden yere vurmussunuz da kim isyerinde sizofren birini calistrmak ister ya da kim bir sizofrenle calismak ister? Kardesiniz oldgu icin duygusal bakiyosunuz olaya ama olduki hastaligi bir gun alevlendi oradaki insanlara bir zarar verdi kim bunun sorumlusu? O zaman ne olacak soylim mi kardesiniz nasilsa sizofren doye ceza almicak olan zavalli insalara olacak. Sadece kendinizi dusunmeyin bu insanlarin biliyoruzki beyinleri farkli olmayan sey uretiyo vs iki gun sonra bi is arkadasina takip insanlarin canina malina zarar verebilir. Kimseye kizmaya hakkiniz yok kimse sizofren biriniise almak zorunda degil. Normal insanlarin bile altindan ne manyakliklar cikiyo.

Benim alıntı yapıp yorum yaptığım kişinin millet ruhi hastalığı olanlara öcü gibi bakıyor cümlesi yorumuma sebep oldu.
Bu ayıplanacak birşey değil ancak işin içinde insan canı olunca illaki herkes tedirgin olur.
Sizede geçmiş olsun, ataklar bir ay sonra olur belki beşyıl sonra olur ama bu hastalık geçici bir hastalık değildir.

Evet sonradan farkettim ben geçeceğini savunmuyorum. Ne zaman alevleneceğini tabiki bilemeyiz. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…