Heralde öyle bişy 27 cnmBen anladım seni. Tepkilerini kendin gibi değilde aklında kalan dizi karakterlerinin tepkileri gibi veriyorsun. Umarım doğru anlamışımdır. Yaş kaç?
Himm. Cok dizi izliyosan olabilir tabi. Yasin kucuk belli. Yoksa boyle etkilenmezdin. Piyasada oyle izlenecek dizi de yok pek, sen ne izliyosun bu kadar? Gercekten de o dizileri izlemeyi birakip, gercek hayata donmelisin.Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyormbugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
bencede bi uzmana görün canım.ben anladım anlatmak istediğini.neyseki durumunun farkındasın kabul etmişsin bi sorun olduğunu.Yani düşününce oyunculuk yapıyrm gibime geliyor hayal dünyasındaymılım gibi düşünceli ,dalgın . Bazen kendi kendimede yazıp oynuyrm yazıp derkn kafamda kurup mesela yüzümü bile yıkarkn reklmcı gibi davranıyormbugün çok düşündüm beynim nedn algılamıyr birşeyi çok diye bu aklıma geldi .bilmm anlatabildimmi?
Yok ders çalışırken dalgın beynim dolu gibi sorunlu gibiyim anlamıyrm yani gerçekçi değil gibi görüyorm kndimiBen de anlamadim yani mesela siz ders calisirken aaa acaba bir oyuncu olsaydim nasil calisirdim deyip herhangi bir oyuncu sekline burunuyor sonra da dersi birakip hayal dunyasina mi daliyorsunuz?
Heralde öyle bişy 27 cnm
Aynn :) affedersin wc de bile kısa film çeviryrm :)abuk sabuk hareketler mi yapıyorsun yani...
yalnızken herkes yapıyor da :)
Yok
Yok ders çalışırken dalgın beynim dolu gibi sorunlu gibiyim anlamıyrm yani gerçekçi değil gibi görüyorm kndimi
aaaaa...bu sorunmuydu ..ben böyle stres atıyorum da..çok eğleniyorum ben :)Aynn :) affedersin wc de bile kısa film çeviryrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?