Şizofrenik düşüncelerim ...

Bu konuyu okuyunca aklıma her ders çalışmamda kendimi öğretmen koltukta oturanları (!!!) öğrencilerim sanıp ders işliyormuş gibi yaparak çalışmam geldi.
bildiğiniz gece bile çalışırken odama günaydın diye giriyor sözde yoklama alıp bugünki konumuz diye başlayıp çalışırdım her sınava :))
ay galiba ben zır deliymişim şuan fark ettim

Son düzenleme:

kaç kişi vardı sizin koltukta :)

Onu da yapardım B'nde :) okul çağlarımda :)

Süpermiş

Neden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.
Filmi okudum Kore filmi değilmi sessizliğin çok şey anlatıldığı doğru yani izlerm geniş vaktimde.

Aslinda gayet normal gibi geldi bana bu durum. Bende mesela biriyle ciddi bisey konusacak olcaksam (normal bi konusma da olabilir) kafamda bin tane konusma hazirlarim, sanki o an o kisiyle konusuyomusum gibi olur. Konusma bittikten sonra bile kafamda yeni cümleler üretip o kisiyle tekrar ayni mevzulara girecekmisim gibi hazirlanirim. Bana senin durumun normal geldi de, belki bende anormalimdir. Tirstim

Be

Benim raht 30 vardı B'nde yapardım okul çağımda kesin sende yapmışsndır bn en çok tahtaya yazı yazmayı severdim.evde tebeşirle annemlrn gardolaplarına yazı yazardın rastgele :)
yok bunu hiç yapmadım...:)
ben taklit olarak sadece Thalia yapmışlığım var ...:):) aynalara bakıp fernando fernando diye çığrıyordum :)

Hah bunu anlatmaya çalıştım norml yani B'nde anormallik yok iyi bu açıdan :) yani karşımızdaki insana kızgınkn söylemek istediğimizi söyleyemyip sonradan aklımıza gelyr .

Hah bunu anlatmaya çalıştım norml yani B'nde anormallik yok iyi bu açıdan :) yani karşımızdaki insana kızgınkn söylemek istediğimizi söyleyemyip sonradan aklımıza gelyr .
Arkadasim aklima ergenlik dönemim geldi. Vallahi bende 1 dizi cekmistim kafamda. Kac bölüm sürdü hatirlamiyorum. Aklima gelince gülme tuttu
Aradan kac sene gecmis, senaryo ve oyunculari hala aklimda.

Masum ve güzel bi şklde fermando :) çok iyi geldin bana Süpersin sesli gülüyorum :)
vhalla masum ve güzel diyemiycem :)
bir insana bu kadar mı thalia olmak yakışmaz :):) zaten ondan bıraktım taklit işlerini kendimle yola devam....
gülümsettiysem ne mutlu :)
bunları çoğu insan yapar ya,zararsız şeyler aslında,bir şekilde içindekinin dışa vurumu..belkide oyuncu kabiliyetin yüksek..
ben mesela hergün yaptığım şey aynaya bakarken poz vermek :)
...ama yinede rahatsız edici boyuttaysa önlemini al...

Tabi
Tabiki tanı koyacak değiliz kendimizce îşte anlatmaya çalışıyoruz . Teşkkrlr

Bende yaparim kendimi hayel dunyasina atarim.... stress atiyorummm bilmiyorum cocukluktan kalmaa bir takintii gibi birsey olduu gercii danistim gucde olsaa ciddi bir sorun cikmadii kacis misss miss sonrasii aliskanlikk ...

.buaradaa Kovakadini perde lere konser yorumunaa bittimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…