- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.647
- 773
Aynn birz etkilediğini düşünüyrm sorunlardan da kaynaklı tabi onunda farkındayım teşkkrlr
Bu konuyu okuyunca aklıma her ders çalışmamda kendimi öğretmen koltukta oturanları (!!!) öğrencilerim sanıp ders işliyormuş gibi yaparak çalışmam geldi.
bildiğiniz gece bile çalışırken odama günaydın diye giriyor sözde yoklama alıp bugünki konumu diye başlayığ çalışırdım her sınava :))
ay galiba ben zır deliymişim şuan fark ettim
kaç kişi vardı sizin koltukta :)Bu konuyu okuyunca aklıma her ders çalışmamda kendimi öğretmen koltukta oturanları (!!!) öğrencilerim sanıp ders işliyormuş gibi yaparak çalışmam geldi.
bildiğiniz gece bile çalışırken odama günaydın diye giriyor sözde yoklama alıp bugünki konumuz diye başlayıp çalışırdım her sınava :))
Onu da yapardım B'nde :) okul çağlarımda :)Bu konuyu okuyunca aklıma her ders çalışmamda kendimi öğretmen koltukta oturanları (!!!) öğrencilerim sanıp ders işliyormuş gibi yaparak çalışmam geldi.
bildiğiniz gece bile çalışırken odama günaydın diye giriyor sözde yoklama alıp bugünki konumuz diye başlayıp çalışırdım her sınava :))
Benim raht 30 vardı B'nde yapardım okul çağımda kesin sende yapmışsndır bn en çok tahtaya yazı yazmayı severdim.evde tebeşirle annemlrn gardolaplarına yazı yazardın rastgele :)kaç kişi vardı sizin koltukta :)
SüpermişBu konuyu okuyunca aklıma her ders çalışmamda kendimi öğretmen koltukta oturanları (!!!) öğrencilerim sanıp ders işliyormuş gibi yaparak çalışmam geldi.
Filmi okudum Kore filmi değilmi sessizliğin çok şey anlatıldığı doğru yani izlerm geniş vaktimde.Neden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.
yok bunu hiç yapmadım...:)Be
Benim raht 30 vardı B'nde yapardım okul çağımda kesin sende yapmışsndır bn en çok tahtaya yazı yazmayı severdim.evde tebeşirle annemlrn gardolaplarına yazı yazardın rastgele :)
Masum ve güzel bi şklde fermando :) çok iyi geldin bana Süpersin sesli gülüyorum :)yok bunu hiç yapmadım...:)
ben taklit olarak sadece Thalia yapmışlığım var ...:):) aynalara bakıp fernando fernando diye çığrıyordum :)
Hah bunu anlatmaya çalıştım norml yani B'nde anormallik yok iyi bu açıdan :) yani karşımızdaki insana kızgınkn söylemek istediğimizi söyleyemyip sonradan aklımıza gelyr .Aslinda gayet normal gibi geldi bana bu durum. Bende mesela biriyle ciddi bisey konusacak olcaksam (normal bi konusma da olabilir) kafamda bin tane konusma hazirlarim, sanki o an o kisiyle konusuyomusum gibi olur. Konusma bittikten sonra bile kafamda yeni cümleler üretip o kisiyle tekrar ayni mevzulara girecekmisim gibi hazirlanirim. Bana senin durumun normal geldi de, belki bende anormalimdir. Tirstim
Arkadasim aklima ergenlik dönemim geldi. Vallahi bende 1 dizi cekmistim kafamda. Kac bölüm sürdü hatirlamiyorum. Aklima gelince gülme tuttuHah bunu anlatmaya çalıştım norml yani B'nde anormallik yok iyi bu açıdan :) yani karşımızdaki insana kızgınkn söylemek istediğimizi söyleyemyip sonradan aklımıza gelyr .
vhalla masum ve güzel diyemiycem :)Masum ve güzel bi şklde fermando :) çok iyi geldin bana Süpersin sesli gülüyorum :)
Tabiki tanı koyacak değiliz kendimizce îşte anlatmaya çalışıyoruz . TeşkkrlrEşiniz için de yine böyle bir hastalık belirtilerine baktığınızı ve yazdığınızı hatırlıyorum daha önceden. Şizofreni, paranoya vs. teşhis konulmadan öyle lap diye kendi kendimize konulacak isimler değiller ki. Bu durumdan ciddi ciddi muzdaripseniz bir uzmana danışın tabi ki. Ama aa kesin ben öyleyim demek sizi daha iyi yapmaz.
yok bunu hiç yapmadım...:)
ben taklit olarak sadece Thalia yapmışlığım var ...:):) aynalara bakıp fernando fernando diye çığrıyordum :)
hahaha ...kız iyi yapıyor ya :)
affına sığınarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?