Evt saydıklarınuzın hepsi var malesefKendini yalnız ve çaresiz hissediyor musun? Ailenle aranda iletişim problemin var mı? Olmasını çok istediğin bir şey çok istemene rağmen olmuyor mu? Hiç kimsenin seni anlamadığını ya da kendini insanlara ifade edemediğini düşünüyor musun? Ne çok soru sordum
Belirti derkn anlamadımİnternette belirti bakıp kendine yakıştıranlardan değilsiniz değil mi?
bu arada B'nde kova burcuyım hayal dünyası geniş diye okumuştum :)aaaaa...bu sorunmuydu ..ben böyle stres atıyorum da..çok eğleniyorum ben :)
Ben de öyle anladım sanırımBen de anlamadim yani mesela siz ders calisirken aaa acaba bir oyuncu olsaydim nasil calisirdim deyip herhangi bir oyuncu sekline burunuyor sonra da dersi birakip hayal dunyasina mi daliyorsunuz?
Belirti derkn anlamadım
ohooo evdeki perdelere konser veriyorum ben seyirci yerine koyup...:)Bu
bu arada B'nde kova burcuyım hayal dünyası geniş diye okumuştum :)
Yok dizileri aşırı etkinlenme değilde anlatmak istedim kendi iç hayal Dünya'nı mı yaşıyrm acaba bu arada yaşım 27 .Himm. Cok dizi izliyosan olabilir tabi. Yasin kucuk belli. Yoksa boyle etkilenmezdin. Piyasada oyle izlenecek dizi de yok pek, sen ne izliyosun bu kadar? Gercekten de o dizileri izlemeyi birakip, gercek hayata donmelisin.
Evt saydıklarınuzın hepsi var malesefiçime kapanık sessizimdr çoğunlukla karşımdaki konştuğumu duymaz pek anlamz da çekingenlikten herlde bilmyrm mesela kendim içimden edebiyat parçlr gibi konuşurum düzgün ama başkasıyla çok nadir
B'nde başkası değil kendim olark gibi de çok hayal Perestmiym diye düşündüm norml mı değilmi açmak istedim sennde güzelmiş alkış da alıyorsan şarkı sonrası vahim durum :)ohooo evdeki perdelere konser veriyorum ben seyirci yerine koyup...:)
yalnız şu var bunları ben olarak yapıyorum...yani başkasıymışım gibi değil
aynanın önünde dans ederim mesela,poz veririm saçma saçma,yine harikasın bebeğim diyip bakıyorum günlük hayatıma..
bunu bence çoğu insan yapıyor ama rahatsız oluyorsan ...bilemicem
yok seyircim çok sessizYani
B'nde başkası değil kendim olark gibi de çok hayal Perestmiym diye düşündüm norml mı değilmi açmak istedim sennde güzelmiş alkış da alıyorsan şarkı sonrası vahim durum :)
Anladım canım. İlk iş olarak her insanın seninle eşit olduğunu ve senin yaşadığın sıkıntıları birçok insanın yaşadığını, tüm bu sorunların senin özgüvenini zedelememesi gerektiğini kendine kabul ettirmelisin. Hergün bunu düşün. Ailenle ilgili olarak da onları değiştiremeyeceğini, oldukları gibi kabullenip kendin için ileriye dönük pozitif adımlar atman gerektiğini idrak et ve harekete geç. Allah'tan başka hiçbirşeyden korkma (inancını bilmiyorum ama) bazı insanlar doğuştan şanslıdır ama bazı insanlar kendi şansını kendi yaratır. Hiç bir zaman pes etme. Psikolog değilim ama şu an yaşadığın durumun henüz psikolojik olarak hastalık boyutuna ulaşmadığını düşündüğüm için bunları söylüyorum. Son olarak da imkanın varsa bir psikoloğa görün. Hiçbir şey olmasa bile konunun uzmanı olan biriyle yapacağın konuşma seni çok rahatlatacaktır.[/QUOTE
Çok teşekkürlr psikolog gibisine okurken bile gözlerim doldu .inançlıyım tabiki .bnnde çok sorun olduğunu düşünmyrm da emin olmk istedim tepkilerinzle.imkn özl olark yok malesef devlette gitmştim hastalık şikayeti anlatır gibi oldu reçete yazdı ilaç hmm imkanım olduğu ilk özl olark gitmk istedğim yer zatn galiba konuşup dertleşeck insan arıyrm belkide .hep başkakarını dinlerim bn pek anlatmam.
Neden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.
Hım izlerim aa böyluim dersem kötümü .acaba teşkkrlrNeden bilmiyorum ama "bos ev" filmini hatirlattin bana. Bi an seni ordaki kiz gibi gordum. Izlemediysen tavsiye edecegim ama, daha cok etkilenebilirsin ondan.
Aynn birz etkilediğini düşünüyrm sorunlardan da kaynaklı tabi onunda farkındayım teşkkrlrBence biraz hayal kurmayi seviyorsun. Yani sen de farkindasin aslinda bir film cekilmediginin ama oyleymis gibi davranarak farkli biri oluveriyorsun. Yani bana pek hastalik belirtisi gibi gelmiyor, sen de bunun farkinda oldugun icin. Ama gunluk yasantini etkileyecek boyuttaysa bence de bir psikologa gorunebilirsin.
yine de evham yapma, eminim buyuk bir problem degildir.
Harfleri de hep eksik yaziyorsun. Hic birsey anlamiyorum.Hım izlerim aa böyluim dersem kötümü .acaba teşkkrlr
Hızlı yazıyorum haklısın kusura bakma herşeyim eksik kaldı harflerim gibi ...Harfleri de hep eksik yaziyorsun. Hic birsey anlamiyorum.
Oyunculuğu arada can sıkıntısı .ama düşüncelerim beynim sürekli alıp veriyrrum takıyorum herşeyi .o yüzden çok sağlıklı olduğumu sanmıyorm imkanım olsa uzmana gidicm .Peki her gün mu böylesin
yoksa arada can sıkıntısından mı geliyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?