Harika bi film. Mutlaka izlenilmesi gereken bir basyapitFilmi okudum Kore filmi değilmi sessizliğin çok şey anlatıldığı doğru yani izlerm geniş vaktimde.
Kızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?
Harika bi film. Mutlaka izlenilmesi gereken bir basyapit
dikkt dağınıklığı oluyr ders çalışmıyorum sanki dalıyorum .çalıştığımı da unutuyrm ders derkn ehliyet sınavı içinBu durumu aynen bende yaşıyorum ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki özellikle bir dizi izlediğinde günlük yaşantında kendini oyuncunun yerine koyuyosun sanki oymuş gibi yaşıyosun demi bende öyle yapıyorum o kadar hayal kuruyorum ki senoryalar ve bunu bilinçli yapıyorum senin gibi
Bncede dikkt dağınıklığı dalgın gibiyim onn için ilaç var psikiyatri gidip kullanıp denemm lazım iyi geliyormuş ders çalışırkenBana dikkat dağınıklığı gibi geldi anlattıkların.
Bncede dikkt dağınıklığı dalgın gibiyim onn için ilaç var psikiyatri gidip kullanıp denemm lazım iyi geliyormuş ders çalışırken
Odaklanma problemi yasayacak kadar hayal dunyasina daliyosan psikiyatr disinda cozum yolu yok maalesefKızlar anlamıyorum ama bu huyumdan vazgeçemiyorum huymu neyse hep hayal oyuncu gibi görüyorum kndimi kafmda kuruyorum herşyi .örneğin; bi hareket yapıcam sinirli oyuncular gibi dizi çeviriyorum gibime gelyr .oyunculuk derkn aslında gerçekçi mantıklı biriym .bilinç altımda çok dizi izlediğindenmi acaba oyuncu olmk gibi ondanmı davranılmas böyle beynim dolu bilemedim .o yüzden odaklanamıyorum birşeye ders çalışmıyorum bi yerden girip diğerinden çıkıyor bi kelime bile çok kalmıyr .psikiyatrise gitsemmi yalnızmıyım böyle olan varmı ?
Yok bürünmeö fazla innmıyorumda .ailemizde bildiğim kadarıyla yokEğer devamlı başka karakterle bürünmüyorsanız, kurduğunuz hayallere inanmıyorsanız sorun yok gibi görünüyor.
Ailenizde şizofreni olan biri var mı?
Aynn :)bende resmen kurduğum hayali yaşarım. hatta bazen konuşuyorum :O
ilk fırsatta gideceğim.Pskiyatriye gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?